Şimdi Ara

Sucuklu yumurtayı ekmeksiz yersem diyet olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler neden bu konuyu açtın demeyin foruma değişiklik lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 15 Haziran 2021; 8:44:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sucuklu Yumurtayı Ekmeksiz Yiyerek Diyet Yapılabilir mi?

Diyet yaparken ne yiyip ne yemeyeceğin konusunda kafan karışabilir. Sucuklu yumurta, kahvaltıda sıklıkla tercih edilen bir besindir ancak diyette yenilip yenilemeyeceği merak konusudur.

Sucuk Diyette Yenir mi?

Sucuk, yağ ve tuz oranı yüksek bir besindir. Bu nedenle diyet yaparken sınırlı miktarlarda tüketilmelidir. 100 gram sucuk yaklaşık 350 kalori ve 25 gram yağ içerir. Bu nedenle, diyet yaparken sucuk tüketimini haftada bir veya iki kezle sınırlamak faydalıdır.

Sucuklu Yumurta Diyette Yenebilir

Sucuklu yumurta, ekmeksiz yendiğinde diyet dostu bir yemek olabilir. Yumurta, protein ve sağlıklı yağlar açısından zengin bir besindir. Sucuk ise protein ve lezzet sağlar. Ekmeği çıkararak karbonhidrat alımını azaltabilirsin.

Diyette sucuklu yumurta yerken dikkat etmen gereken noktalar şunlardır:

• Küçük porsiyonlar tüket.
    • Haftada bir veya iki kezden fazla yeme.
    • Ekmeksiz ye.
    • Yanına bolca sebze ekle.

Sonuç

Diyette sucuklu yumurta ekmeksiz yiyerek karbonhidrat alımını azaltabilir ve protein alımını artırabilirsin. Ancak porsiyon kontrolüne dikkat etmeli ve haftada bir veya iki kezden fazla tüketmemelisin. Sucuklu yumurta ile birlikte bolca sebze tüketmeyi unutma. Bu sayede diyet yaparken lezzetli ve doyurucu bir yemek yiyebilir ve hedeflerine ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • Up
  • diyette sucuk salam sosis türevi şeyler yasaktır benim bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

diyette sucuk salam sosis türevi şeyler yasaktır benim bildiğim

Yasak değil aksine gerekli. Tabii kilo vermek istemiyorsan, kilo vermek istesen bile hafta da 1 ödül olarak yiyebilirsin. 2 dilim ekmek yesen yeter diye düşünüyorum. Sucuğu yaparken koyduğun yağ ekmekten daha zararlı olabilir. Ekmek tek başına bir faktör değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Yasak değil aksine gerekli. Tabii kilo vermek istemiyorsan, kilo vermek istesen bile hafta da 1 ödül olarak yiyebilirsin. 2 dilim ekmek yesen yeter diye düşünüyorum. Sucuğu yaparken koyduğun yağ ekmekten daha zararlı olabilir. Ekmek tek başına bir faktör değil.

Alıntıları Göster

kas kütlesinin korunması açısındna spor yapanlara öneriliyorda rejim yapanlara yasak diye biliyorum

• quote:

kas kütlesinin korunması açısındna spor yapanlara öneriliyorda rejim yapanlara yasak diye biliyorum

Alıntıları Göster

Diyet yapanlarında kas kütlesini koruması gerekmez mi hocam?

• Sucuğu az yumurtayı fazla koyarsan neden olmasın
  • Bende diyet olsun diye yeşilli koydum az afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 15 Haziran 2021; 10:54:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Diyet yapanlarında kas kütlesini koruması gerekmez mi hocam?

Alıntıları Göster

gerekli ama onlar için özel diyet füme etler var tavuk ızgara haşlama tavuk türevi şeylerde var salam sosis jambon bunlar zaten etin doğasına aykırı yiyecekler (sucuk değil fakat sucukta çok yapğ var) mesela sosis ayda bir ancak yenilebilir esasında hiç yememek lazım gıda mühendisi bizzat kendi söylemişti bana

• Olmaz.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Konuya hoşgeldiniz jeolog bey
  • quote:

gerekli ama onlar için özel diyet füme etler var tavuk ızgara haşlama tavuk türevi şeylerde var salam sosis jambon bunlar zaten etin doğasına aykırı yiyecekler (sucuk değil fakat sucukta çok yapğ var) mesela sosis ayda bir ancak yenilebilir esasında hiç yememek lazım gıda mühendisi bizzat kendi söylemişti bana

Alıntıları Göster

+1

• ne kadar koyduğuna bağlı. ben başparmağın yarısı kadar sucuğu ufak ufak kesip atıyorum aroma versin diye.

• Sucuk sağlıksız yağ kalp damar için riskli. Bence balık yağı alın sağlıklı sağlıklı tüketin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

• İşlenmiş etlerden uzak durmak lazım genel olarak. Sucuk, salam, sosis fark etmez. Çok masum değiller.

• Calories in - calories out

eksi değer oluşturman gerek burda. kilo vermenin formülü bu çok karmaşık hale getirmeye gerek yok. ekmek sağlıksız bir besin o yüzden önermem. doğal, kompleks karbonhidrat kaynaklarına yönel, nohut gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 15 Haziran 2021; 18:22:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.