Şimdi Ara

OKUL KİTAPLARIMI KAYBETTİM, NASIL TEMİN EDEBİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okuldan çıktım dairenin önüne koydum. Çok terlemiştim t-shirt dışında us polo sweat'imi ve okul üniformasını çıkardım ve gitar almaya gittim. Anneme telefon açtım anahtarımı unutmuşum eve gittiğinde alırsın eve diye. Yarım saat önce geldim eve, yoktu hiçbiri. Bekçiye falan sordum çöpe bak dediler sadece US polo sweat'imi buldum, kitaplar ve üniformam yoktu. Yarın hocalara anlatsam durumu vermezler mi ? Aptal kapıcı ya 2 gün çöp bekler alacağı tutmuş. Babam da bağırıyor senden adam olmaz diye.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okul Kitabını Kaybettiğinde Ne Yapman Gerekir?

"Ders kitabımı kaybettim nereden bulabilirim?" diye düşünüyorsan, kitaplarını bulmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Sınıf Arkadaşlarına Sor: Kitaplarını sınıfta, okul koridorlarında veya kütüphanede unutmuş olabilirsin. Sınıf arkadaşlarına kitaplarını görüp görmediklerini sor.

• Öğretmenine Başvur: Öğretmenine kitaplarını kaybettiğini bildir. Kitabın bir yedeği olup olmadığını veya başka bir öğrenciden ödünç alıp alamayacağını öğrenebilirler.

• Okul İdaresi ile Görüş: Okul idaresi, kitapları bulmanıza yardımcı olabilecek ek kaynaklara sahip olabilir. Onlara başvurarak kayıp kitapların hakkında bilgi ver.

• Kitapçıları Kontrol Et: Yakındaki kitapçılara uğrayarak kayıp kitabının bir kopyasını bulup bulamayacaklarını kontrol et. Bazı kitapçılar, ikinci el veya kullanılmış kitaplar da satabilir.

• Online Kitap Mağazalarına Bak: Amazon veya Barnes & Noble gibi çevrimiçi kitap mağazalarında kayıp kitabının ikinci el veya yeni bir kopyasını arayabilirsin.

"Okul kitabımı kaybettim ne yapmalıyım?" diye endişeleniyorsan, kitabını en kısa sürede bulmanı tavsiye ederiz. Kayıp kitaplar akademik performansını olumsuz etkileyebilir ve hatta ders notlarını düşürebilir.

Kitaplarını bulmakta zorlanıyorsan, okuldaki kütüphane görevlisinden veya idari personelden yardım istemekten çekinme. Ayrıca, ders kitapları için çevrimiçi kaynaklar veya sosyal medya grupları arayabilirsin.

Unutma, kitap kaybetmek stresli bir durum olabilir, ancak sakin kalmak ve yukarıda belirtilen adımları izlemek, kitabını bulmana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anladık us polo sweat'in var gitarın var kapıcınız var baska neyin var velet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unutkanlikbasabela

anladık us polo sweat'in var gitarın var kapıcınız var baska neyin var velet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bir şey sorduk ciddi cevap verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Lan bir şey sorduk ciddi cevap verin.

iyi olmuş.yazdıklarına bak şunun.
  • arkadaşlarından alıp veya meb in sitede de olacak oradan alıp ucuz olan copy centerlerde tüm kitaplar max 60-70e halledersin mebden pdf şeklinde verirsen daha ucuz fiyat veririler sanırım
  • Kapicinizin kızının adı Feriha mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

arkadaşlarından alıp veya meb in sitede de olacak oradan alıp ucuz olan copy centerlerde tüm kitaplar max 60-70e halledersin mebden pdf şeklinde verirsen daha ucuz fiyat veririler sanırım

Yapma ya okuldan vermezler mi ?
  • quote:

quote:

arkadaşlarından alıp veya meb in sitede de olacak oradan alıp ucuz olan copy centerlerde tüm kitaplar max 60-70e halledersin mebden pdf şeklinde verirsen daha ucuz fiyat veririler sanırım

hayır annem öğretmen bunca senelik öğrenciyim verecek okul bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

hayır annem öğretmen bunca senelik öğrenciyim verecek okul bilmiyorum

Ya bizde bazı kitapları kaybedenler alıyorlardı ama ben hepsini kaybettim, bir kısmını alabilirim fazladan varsa ?
  • Sen git okula, hocam ben dün yoktum, kitaplar dağıtılmış sanırım de, gerisini hocalar halletsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfendiAdam

Sen git okula, hocam ben dün yoktum, kitaplar dağıtılmış sanırım de, gerisini hocalar halletsin

CSB lan ama değils ede bu yöntem işe yarar %100 facebook DH onaylı.
  • Devlet malzeme odası mı lan burası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Devlet malzeme odası mı lan burası ?

+154569852465456
  • quote:

Meslektaş sayılırız sus.
  • bize ne senin us polo tsihrt'ünden?
  • quote:

quote:

Meslektaş sayılırız sus.

Geçimini gitar çalarak mı sağlıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Meslektaş sayılırız sus.

Geçimini gitar çalarak mı sağlıyorsun?

Yok be, 1-2 cover yaptı o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.