|
BU KONU NEDEN AÇILMIYOR, FORUM BİZDEN NE GİZLİYOR??? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr.13
bende açılıyor la bisiklet falan sürdüğü için almış hattasana neden açılıyor da bize açılmıyor?
sen mason musun?
-
Sadece o konuya özel bir durum olmadigini düşünüyorum , Zippo kulübü konusunda 1. Sayfasına ulaşamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hll knko isimle anılmak istemiyorum. geçmişte kaldı...yaşandı ve bitti
Alıntıları Göstergeçmişten kaçamazsın knk. geçenlerde konu dışı fosilleri konusu yapılmıştı seni hatırlayamadığım için üzüldüm şimdi favdın.
-
Aylık 49,90 verip premium üye olursanız görebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Derin Donanımhaber Lobisinin oyunları bunalr.
-
ilk 3 e giremedim galiba ben elendim beyler
-
Geçen gün bende eski bir konuda aynı hatayı aldım. Nedense forumun bazı konularının ilk sayfaları çalışmıyor.
-
bozmuşsunuz konuyu
ilgileniyorum
-
sebebi belli değilmi hocam!!??.çünkü DH yöneticileri de hükümet yanlısı veya korku imparatorluğu onları da sarmış reklam alamayız keserler mantığı döt korkusu yüzünden!!!
-
DH yöneticilerin ve buradaki arpalıkların toz kondurtmadığı reislerine bir laf söylendiyse kısıtlarlar,bu hükümet in işine gelmeyen her şeyi kısıtladığı yasakladığı gibi normaldir!!!
ama ATATÜRK e CUMHURİYETE e edilen bütün küfürler serbest!!!!!!!!!!!
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo<Bu mesaj sadece DH Premium hesapları tarafından görüntülenebilir>
Kimse anlamamış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X