Şimdi Ara

Açacagım Bp iyimi Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TakıLarı Saymıyorum Siz Sadece Ex İçin Söyleyin.+7 ii +8 set aLcam Buffcu oLcam.Özellikle Ex İçin Kascam.Sizce Bu İtemler Ex Kasmak İçin İyimidir.
    (Zevkine Kasmak İçin)

• ex kasmak icin yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartaros

ex kasmak icin yeterli.
    İş oLsun diye Zevkine Kascam İşte takıLarıda Kendim Toparlıcam yavaş yavaş.Bu kadar yeterlidir heralde
  • quote:

ex kasmak icin yeterli.
    BAK ÖRNEK VERİYİM 57 LVL BP VAR BNM +3 EXP REB İİ VAR +9 2 PARÇA FABRİC +8 DİĞERLERİ DD 25 +16 SET STR BUNUN YANINDA BRONZE BELT FLN VR ARDREAM DA 8 MD Lİ ADAMDAN 500-600 YİYORUM EN FAZLA MALİCELİ +1K VURUYORUM SN DŞN YANE :p

ATAĞIM 18XX ( SATTIM CHARI O YÜZDEN TAM ATAK AKLIMDA DEİL )

CANAVARA VURUŞ DERSEN ÖRNEK VERİYİM DTS YE SKİLL+R İLE 2 ATIYORUM APOSTA 4K ARTIK SEN HESAPLA

YANE AÇIKCASI +7 İİ LE DENEMEDİM AMA BNCE GÜZEL CHAR OLUR YANE BİDE DD YAPABİLİRSEN ARDREAMDADA İŞ YAPARSIN
    ATAĞIN 1400 FLN OLUR- GÖREV AKILARIYLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs

BAK ÖRNEK VERİYİM 57 LVL BP VAR BNM +3 EXP REB İİ VAR +9 2 PARÇA FABRİC +8 DİĞERLERİ DD 25 +16 SET STR BUNUN YANINDA BRONZE BELT FLN VR ARDREAM DA 8 MD Lİ ADAMDAN 500-600 YİYORUM EN FAZLA MALİCELİ +1K VURUYORUM SN DŞN YANE :p

ATAĞIM 18XX ( SATTIM CHARI O YÜZDEN TAM ATAK AKLIMDA DEİL )

CANAVARA VURUŞ DERSEN ÖRNEK VERİYİM DTS YE SKİLL+R İLE 2 ATIYORUM APOSTA 4K ARTIK SEN HESAPLA

YANE AÇIKCASI +7 İİ LE DENEMEDİM AMA BNCE GÜZEL CHAR OLUR YANE BİDE DD YAPABİLİRSEN ARDREAMDADA İŞ YAPARSIN
    ATAĞIN 1400 FLN OLUR- GÖREV AKILARIYLA

Alıntıları Göster
    ben anream yapmıcamki Ex dedm

• quote:

Orijinalden alıntı: HitmaCıhine

ben anream yapmıcamki Ex dedm

Alıntıları Göster
    bnde diorum ki exp kas kas nereye kdr dd alırsan ardreamdada iş yaparsın diorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TT_eXpReSs

bnde diorum ki exp kas kas nereye kdr dd alırsan ardreamdada iş yaparsın diorum

Alıntıları Göster
    bana zevk işi geliyr str kafalık dd ye o kadr para vercegime takı alıyım

• quote:

bana zevk işi geliyr str kafalık dd ye o kadr para vercegime takı alıyım

Alıntıları Göster
    Bende +7 mirage +8 str set ve gorev takılari var 62 skili ile bdw de ortaligin tozunu attırıyorum buyutmeyin o kadar bisi yapamaz da edemezde diye.bal gibide isterse gider pksini yapar isterse gider exp kasar.
  • quote:

Bende +7 mirage +8 str set ve gorev takılari var 62 skili ile bdw de ortaligin tozunu attırıyorum buyutmeyin o kadar bisi yapamaz da edemezde diye.bal gibide isterse gider pksini yapar isterse gider exp kasar.

Alıntıları Göster
    Sen bu kadarla iş görüyorsan bende sadece silah ii olcak ve bazı küpeler falan uniq olcaak o zaman bi bufla iş görürüm dimi ?
  • quote:

Sen bu kadarla iş görüyorsan bende sadece silah ii olcak ve bazı küpeler falan uniq olcaak o zaman bi bufla iş görürüm dimi ?

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    iyimdr sizce
  • quote:

iyimdr sizce

Alıntıları Göster
    exp kascaksan +7 paper set +7 ii gorev taksı yeter istersen +6 paper setle dolaş mühim değil exp kasarken.Ama full str giyme 2-3 parça hp olsun arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kachar

exp kascaksan +7 paper set +7 ii gorev taksı yeter istersen +6 paper setle dolaş mühim değil exp kasarken.Ama full str giyme 2-3 parça hp olsun arada.

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    kachar' a katılıyorum exp için gayet yeterli, +8 almana bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaCi

kachar' a katılıyorum exp için gayet yeterli, +8 almana bile gerek yok.

Alıntıları Göster
    yani oda zevk olsun diye bazen eger tek kalırsam seri seri hayvan kesebilmem İçin eger gayet yeterliyse tam'dır Saolun
  • quote:

yani oda zevk olsun diye bazen eger tek kalırsam seri seri hayvan kesebilmem İçin eger gayet yeterliyse tam'dır Saolun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benm bi Priestm warda şuan parm war üstüm +7 elimde +7 ii var bunu böyle yapmak istiyorum elinde +7 reb mirage dagger olcak üstü +8 set olcak ve geriye 135 m kalıyor bunlarla nasıl bir takı dizebilirm yardımcı olursanız sevinirim..(arkadaşımız gibi anream olmucak daha fazla ex için)
  • quote:

Arkadaşlar benm bi Priestm warda şuan parm war üstüm +7 elimde +7 ii var bunu böyle yapmak istiyorum elinde +7 reb mirage dagger olcak üstü +8 set olcak ve geriye 135 m kalıyor bunlarla nasıl bir takı dizebilirm yardımcı olursanız sevinirim..(arkadaşımız gibi anream olmucak daha fazla ex için)

Alıntıları Göster
    +7 rebith mirage dagger i priestemi alacaksın ?
    dediğin şey mirage ise priest için mirage 60- için kullanıslı deildir atack vermez ii +7 en ideali paran varsa hb +7 tabiki
    üstünün +7 olması çöp en az +8 olacak
    takılarında hepsinin defans vermesi lazım
    en azından ske belt şart
    wp şart
    dual olmasa bile tek we tek roc şart iş yapmak için

zevk için diosan int priest ol dol +3 al üstünü +7 chitin set yap zate para biter görev takılarıyla oynarsın

• quote:

Alıntıları Göster
    priestin eline mi md

• quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

priestin eline mi md

Alıntıları Göster
    arkadaşlar flame mirage warya onu diyorum priest için elbette 60+ da kullanmıcam kasacagım priest için bi 55 lwle kadar kullancam sonra ii +7 alıcam ve anream yapmıcam ske belt falan alıym bi ex için zevkine.135 m ye takı olarak ne alabilirim

• quote:

arkadaşlar flame mirage warya onu diyorum priest için elbette 60+ da kullanmıcam kasacagım priest için bi 55 lwle kadar kullancam sonra ii +7 alıcam ve anream yapmıcam ske belt falan alıym bi ex için zevkine.135 m ye takı olarak ne alabilirim

Alıntıları Göster
    dd olmadan bi cacık olmaz

Mirage sword takma %50 atağını düşürür 60-'de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.