Şimdi Ara

Açacagım Bp iyimi Sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadşlar ben bi dd alsam bissürü para ona werecegim paraya takı alırım ama ex kasmak için dd hiç gerek yok.mirageyide 55 le kadar kısa bir süreç için.şu 135 m ye ne tür takı alabilirim arkadaşlar.şimdiden teşekkürler
  • mirage yi sat onun yerine toto alırsın aynı fiyat sanırım -60 lvl de

+60 olduktan sonra alırsın mirage.

ayrıca adam gibi exp kasıcam diyorsan int dön derim +60 icin attacker priest pek alınmaz partilere. yine heal buff atmak zorunda kalırsın o zmnda bp nin anlamı kalmaz.
  • arkadaşlar ben 135 m ye ne gibi şeyler alabilirim takı olarak ligting
  • 135 m ye ligting veya başka türlü takı sayacak varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: memokepo

priestin eline mi md

İyice oku ondan sonra yorum yap.
  • arkadaşlar bi 135 m ye takı sayamadınızmı hala ya
  • Eskiden olsa hp str karışık +8 +9 takı derdimde görev takısı diye bi olay var artık gerek yok takıya. Ha pk yapcam diyosan ucuzdan bi char sayayım sana.

+7ii
    +8 2hp/3str fabric set
    dual foverin
    wp
    ske belt
    earring olarak we dışında pek bir seçenek yok gibi opal falanda alınabilir yada görev takarsın.
    Serverında dd32 kalkan falan varsa edin bi tane yoksa +7 dol al. Onun dışında spear 48 arrow 48 falanda alırsın 3-5m birşey onlar.
    Kafalık dd25 102 int şart bitane yoksa serverda basılabilen paperlardan +7 edinmen lazım birtane.

Edit : sakın master açmadan önce sword alma. Atack vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 18 Ekim 2008; 19:57:02 >
  • en büyük hatan şurdan başlıyor. ex kasılırken bp olunmaz

bp olursan inte az verdiğinden manan az olacak ve boş yere mana pot kullanmış olacaksın. bp iken 1 group complete basınca manan party 960 heale bile yetmeyecekken int priest group complete bastıktan sonra kendini mana basmadan yaklaşık 5 heal kadar idare edebilir.(1920 - 960 - complete v.b)

ayrıca bp olursan str takı yada kıyafet giyeceğinden canın az olacak. paramun sen heallerken sana 2 defa vursa mort olacaksın ki partyde en son yatacak adam sen olmalısın.

de ki ds de , ew de kasıyorsun , bu yaratıklar sana tek eğer şanslıysan 2 atacaklar. hem canın az hem defansın az olacak

+ bp buffer olmaz. cz ye indiğinde ne olacak townda oturacaksan bir spike townluk işin var , eğer pk ya gidersen ölen adamlar sana küfür edecek buff vermiyorsun diye.

72 ye kadar en azından +7 chitin set ve hp veren görev mace si , +7 plate shield takarak int olarak kas , 72 den sonra bp olur heal - rez e dönersin

• arkadaşlar herşeyi göze alarak açtım zevkine olsun diye pk falan yapmıcam hiç bi priest kasmadım o yüzden siz şimdi bana bi 135 m ye priest takı sayarmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitmaCıhine

arkadaşlar herşeyi göze alarak açtım zevkine olsun diye pk falan yapmıcam hiç bi priest kasmadım o yüzden siz şimdi bana bi 135 m ye priest takı sayarmısınız?

Yazdım yukarıda. Alacağın en fazla str hp 12 karışık takı settir. Ki görev takıları varken gerek yok zevkine diyosan valkery al madem
  • valkrye almıym yani eger rol,roc gibi takı küpe falan hiç gerek yokmu yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitmaCıhine

valkrye almıym yani eger rol,roc gibi takı küpe falan hiç gerek yokmu yani

135m e alamazsın rocun r sini. Ben senin yerinde olsam +7 fabric +7ii alırım kalan paramla ticaret yaparım.
    Ticaret bayınca exp kasarım.
  • dolların +0 ı varmıdır veya +1 ini bulabilirmiyim +0 ve +1 in fiyatını söylermisiniz ?
  • arkadaşlar adamımı +8 set +1 reb toto +2 yapmayı planlıyorum bide yan char var 59 lwl rogue +7 chitin set ve +8 horn var bunlar iyimidir arkadşlar.acil cevap werirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.