Şimdi Ara

Academy-Fortress... birkaç sorum:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark.lar eskiden oyunu baya bi oynadım ve baya bir aradan sonra 2 hafta once geri döndüm ve academy ver fortress diye birşey gelmiş fortress tam olarak nedir (ss koyarsanızda iyi olur) ve academy nedir (ss mümkünse oda olsun =)) vede "charımla academy kurdum 40 levele kadar charınızı kasabilirim" vb. 40 level char kadar kasmak ne işe yarıyor biraz ayrıntılı olursa sevirinirim

birde guardian matching ne işe yarıyor honor seviyesi nedir bir arkadaş gordum academy me honor point kasıcam bilmem ne silahı alıcam gibisinden bişiy söyledi
    bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

• Fortres her perşembe yapılan ( Ben Öle Biliyom) bir savaş guildler savaşıo yenen guild 1 hafta boyunca kalenin sahibi oluyo Gerisini Bende Biliyom O Guild Parakazanıyo bide jangandan alış veriş yapanlardan onlar alıyo paralar guilde gidiyo diye biliyom ben

Academy 60 lwl de açıyosun . ezik charları akademini alıyosun onlar 40 lwl olunca senin akdemine mesela 10 lwl de biri girdi 40 lwl oldu ve mezun oldu sana 30 honor point geliyo (yani girdiği lwl -- 40 : ..honorpoint ) daha sonra sana gelen honorpointlerle kasadan honot itemi diye itemler var onlardan alıyosun ama durabilitileri düşük ve en çok 5 kere tamir ediliyo tamir ettimek içinde ayrıca honor pointle bi taş alıyosun

Seni Aydınlattıysam Ne Mutlu Bana

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___SoN___ -- 27 Nisan 2008; 19:25:57 >

• Araştırma yapmadan konu açarsan daha iyi olurdu

http://forum.donanimhaber.com/m_16269204/tm.htm
  • Fortress
    2 hafta da bir janganın aşagısında yapılan savaştır.
    kazanan guild,2 hafta boyunca janganda satılan herşeyden %20 vergi alıcak.
  • yorum yapan herkeze teşekkür ederim anladım gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Araştırma yapmadan konu açarsan daha iyi olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_

quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Araştırma yapmadan konu açarsan daha iyi olurdu

aha bende yeni farketttim öldüm ya asdasdkf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.