Şimdi Ara

''Acayip kıskancım'' diyenler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuzenden kıskanmak sapıklıktır çakçam suratına bi tane.ama kıyamıorm :/
  • ne kuzenler var yağız
  • Bende feci kıskancım..Deliriyorum evden çıksa bile..
  • ortalıkda o kadar ayı varken kıskanç olmak farz olmuş kuzenimi bile çıkartamıyorum dışarı 50 bin tane serseri ile uğraş dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey_3 -- 18 Temmuz 2008; 0:52:07 >
  • Bende evden çıkmasını istemiyorum,çok mu abartıyorum ya.İkisinin arasını bulamıyorum bende,ya çok sıkarım ya da umrumda olmaz ne yaparsan yap derim,olmuyor ikisinin arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 18 Temmuz 2008; 9:36:18 >
  • arkadaslar cok abartmıyor musunuz?

Bende cok kıskancımdır ancak bunu belli etmem.Siz sevgilinize asırı kıskandıgınızı belli ederseniz bir süre sonra durum cekilmez bir hal alır.

Bence bu tutumunuzu degistirin yani kıskandıgınızı belli etmemeye calısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

arkadaslar cok abartmıyor musunuz?

Bende cok kıskancımdır ancak bunu belli etmem.Siz sevgilinize asırı kıskandıgınızı belli ederseniz bir süre sonra durum cekilmez bir hal alır.

Bence bu tutumunuzu degistirin yani kıskandıgınızı belli etmemeye calısın

O zaman da hiç ilgilenmiyorsun hiç kıskanmıyorsun oluyor olay,bu kızlar herşeyi kendi leyhlerine çekmeyi çok iyi biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 18 Temmuz 2008; 9:45:05 >
  • zaten insanın elinde olan bişey olsa...ben en alakasız seyleri bile kıskanıyorum, farkındayım ama...
  • onu 9 yaşındaki kardeşinden bile kıskakıyorum.
  • Saçı tetine deyse, tenini kıskanırım, birine söz söylese dilini kıskanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Saçı tetine deyse, tenini kıskanırım, birine söz söylese dilini kıskanırım

Bu nasıl aşk Allah'ım öleceğim derdimden,heyt bee..Aynen durum bu.
  • Aşırı kıskancım.Küçük kız kardeşiyle oynadığı zamanlarda bile kıskanıyorum.Allahtan dışarıda gözü olmayan ev kızı bir kız:) Yoksa napardım bilemiyorum.Oda kıskanç bende.ama ben daha çok belli ediyorum.oda kıskanıyorum demez ama hareketlerinden belli olur anlar ve söylerim.
  • bende aşırı kıskancım ama asla dışıma vurmadım
  • genelde bende dısıma vurmuyorum ama farkettigim kadarıyla böyle yapınca tavırlarım cok soğuklaşıyor...
  • bende de durum vahim ya
  • Forumda baya bi hasta tedaviye ihtiyacı olan varmış.

Sizin aklınız başınızda dimi beyler

Kardeşiyle oynamasından, babasıyla çarşıya çıkamasından kıskanan zavallı tekrar söylüyorum Z-A-V-A-L-L-I beyinler var, kurtulun bunlardan onlarda insan.

Kıskanın ama işin b*kunu çıkarmayın. Kardeşinden kıskanıyomuş delimisin yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 18 Temmuz 2008; 10:45:31 >
  • bende de var...tamamen özgüven eksikliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Forumda baya bi hasta tedaviye ihtiyacı olan varmış.

Sizin aklınız başınızda dimi beyler

Kardeşiyle oynamasından, babasıyla çarşıya çıkamasından kıskanan zavallı tekrar söylüyorum Z-A-V-A-L-L-I beyinler var, kurtulun bunlardan onlarda insan.

Kıskanın ama işin b*kunu çıkarmayın. Kardeşinden kıskanıyomuş delimisin yaa

kes be dj bozuntusu sen aşktan ne anlarsın

• abi ben cok kıskancımdır.Bu özelliğide hayatımın ilk askı olan ve gecen sene lisede 1 de benimele aynı sınıfta olan kız arkadasım sayesinde kazandım.Bilmiyorum benden baska bir erkek gelse onunla konussa bile cok rahatsız olurdum kendimi kahrederdim.Ancak kız cok rahat davranırdı yanii kötü niyeti yoktu ama özel okulda okumanın verdiği rahatlığı lisedede devam ettirdi ve tabiki bundan cok ama cok rahatsız oldum ben adeta cıldırıyordum erkek hocalarla bile konusmasını istemiyordum.elimde olsa ıssız bir adaya yerlesip onunla sadece 2 mizin olmasını diler dururdum icimden.herseyden kıskandım kaç yıllık arkadaslarımla kavga ettim.kızın hic bir kötü düsüncesi olmamasına rağmen ondan faydalanmak istediler(o anlamda değil kıza yakınlasmak ve beni safdısı bırakmak icin) bende hepsiyle iliskimi kestim.sınıfta tek 1 erkekle bile konusmuyordum hepside abaza abaza dolandıklarından bana gıpta ile bakıyorlardı ama ne oldu kız babasına beni dövdürdü erkeklik onurum kırıldı.simdi o kavga ettiğim adamların hepsi kovalıyor pesini.
    YANİ BOSUNA KISKANMAYIN ARKADASLAR DEĞMEZ DEĞMİYOR BU KADIN MİLLETİNİ CÖZEMEDİM BEN DAHA

• hocam zaten olay sırf başkalarından kaynaklanıyor...millet yavşamaya kalkmasa niye kıskanalım ki sonucta ben onu o da beni seviyor...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.