Şimdi Ara

Acayip korkutacak şaka yapmak istiyorsanız girin...(1 nisandada olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin konuları geziyordum birisi hikaye yazmış o hikayenin aysını ben şaka olarak uygulamıştım.çünkü daha önce bir yerde okumuştum..
    Şaka yaptığım kişi şok geçirmişti ama 1-2 saat sonra anca kendine gelebildi.. o yüzden kalbi olan insanlara filan yapmayın özellikle yaşlılara yapmayın..

Evet şakaya girelim ;
    İlk önce arkadaşınıza telefon açacaksınız, bugün size geliyorum filan müsaitsen.. Oda evet cevabını verince hazırlıklı geliceksin.
    Senin ve o gideceğin evdeki arkadaşının tanıdığı bir arkadaşın ile anlaşmalı olacaksın..
    Neyse işte telefonla çocuğu aradın, size geliyorum filan 1 gün sonra gittin çocukların evine zili çaldın ama sürekli bas, durmadan..
    İ çeri girdiğinde samimi olduğun bir arkadaşın ise küfür edecektir ( nie basıyon lan a...hoduum) şahsen bana öyle dedi ..
    Sonra hiç gülmeden, cevap vermeden içeri gireceksin ondan önce koltuğa oturacaksın..
    Değişik cümleler konuşacaksın, veda eder gibi..
    Bu onu korkutacak.Ama dalga geçiyor sanacak..
    Sonra ben tuvalete gidiyorum diyerek evde biyere saklanacaksın..
    Sonra anlaştığın arkadaşın o arkadaşına sen saklandıktan 1-2 dk sonra telefon açacak, ama rolünü iyi yapması lazım.. benim anlaştığım kişi çok iyi ve inandırıcı yapmıştı..
    İşte diyecek çabuk şu şu hastaneye gel tolga trafik kazası geçirmiş durumu çok kötü doktorlar ümit yok dediler..
    O anda işte ben saklandığım zaman evde bi çığılık duydum..
    Arkadaşımın yanına gittim koltukta oturuyordu ben de yüzüme, banyoya saklandığım için annesinin pudurası vardı şans, onu sürdüm ve içeri girdim..
    Çocuk bana baktı ve dona kaldı, 1-2 dk kendine gelemedi sonra benim filan diye cimcikledim anca ayağa kalktı..
    1-2 saat şok geçirdi
    Tamamen bana ait dir.

• Tolga kim?
  • çok fazla eşşşek show izlemişsin ama o eşşeğin böyle bir etki yapması normaldir
  • iyiymiş

quote:

Orjinalden alıntı: Etkisizeleman
    />

yerim ben bu stewie'yi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisizeleman

/>
    />

sağdaki güzelmiş

• Süpermiş.
  • benim arkadaşlar bunu yemez
  • ölmüş falan dese daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.