beyler fenerbahçemalatya macında maroton bı pankart actı ayse benimle evlenirmisin mehmet ali emin yazıyo butun stat ayse kabul et dıye bagırdı :)) sizce kız kabul etmısmıdır ...
sahaya inip açsa daha etkili olurdu :D
polıslerde ona sekıllı zıyah jobunu gossterırdı:=)
ne yani 3 kişi birden mi evlenme teklifi etti? yuh yani
ne alakası var kardesım ya cocugun ısmı soyadı mehmet ali emin heuheuhuhe
hahaha ..Etmiştir bence beyler...
bencede
pardon ya 3 isim olunca kafa başka yere gitti. gece uyumayınca ondandır.
Ben olsam kesiinlikle etmezdim, gitsin inönü de açsın kölesi olurum zuhauha
sen sus lan inönüymüs inönüde ne yapcan lan harabe coker be stad
darihi eser öle deme, öte yandan antika değeri war.
ztn taraftarlar tarihi eseri içerden görmek için geliolar
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeReDoT-T</i> <br />ztn taraftarlar tarihi eseri içerden gelmek için geliolar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Sus lan Türkçe Katili. olm stadin ya$ı değil işlevi önemli, Gordün slavia maçinda taraftari. neyse böle polemikler yapmaya gerek yok. Saraçoğlu ii stad olabilir. Beşiktas ta bu sene UEFA yı alip; TR şampiyonu olabilir. napalim kader böle. [^]
hehuehuehuehuehu cok komıksın be kanka
ewet
höyt! inönü'ye laf yok koçum BJK
ne dıım lan o harabeye
bdence kız utancından yerin dibine batmıştır sonrada mehmet'i de ali'yi de emin'i de öldürmüştür toplu katliam yani
lannnn onlar aynı adam be bastan berı soluyom adı mehmet ali soyadı emin be
pankartı gördüm bence kızdan ümidi kesince böyle bir şey yapmıştır. :P unutmayın ki galatasarayda-fenerbahçede maçlarını inönüde oynardı sizi sonradan görmüşler şimdi inönüyü beğenmiyorlar :))