Şimdi Ara

Accelero S1 rev2 kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu soğutucuyua Zotac 8600GT'de kullanmak için Firebal'dan aldım, elime ulaştı ancak karta uymadı. Aynı soğutucuyu kullananlar ellerindeki kartı yazabilir mi?

Tşk.

• 8800 GT
  • Gerçi biraz uğraşarak elimdeki karta uydurmayı başardım ama buraya sorarken özellikle marka kast etmiştim Çünkü uyumluluk listesinde 8600 de olmasına rağmen bendekine uymadı işte =) Zotac referans mı değil, yoksa uyumlulukta sadece 8600 diyor, GT olarak özellikle belirtilmemiş bundan mıdır bilemiyorum.
  • Bendeki zotac amp 8800gt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavisi

Bendeki zotac amp 8800gt

Zotac'a mail atıp 8600GT'nin ref. tasarım olup olmadığını sormuştum, hayır kendi tasarımımız demişler. 8800GT ref. tasarım o zaman...
  • bende sparkle 8600gt var ve soğutucuyu kullanıyorum çokta memnunum 10 derece farketti en önemlisi sıfır desibel
  • 1 hafta oldu alalı.7900gs kullanıyorm inanılmaz ses yapıyordu.turbo modulle birlikte aldım sıcaklık 44 u gecmıyo.normalde nba oynarken 90 dereceye geliyordu kar simdi iste en fazla 44 derece..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam satmayı dusunuyormusun s1 i
  • walla yeni ekran kartı almayı dusunuyorm ama blli dgl ne yapıcagm.
  • bende o sogutucuyu almayı dusunuyo benim kart 9600gt synergy ve refefans tasarım degil vida aralıgı 61 mm hazır elin degmişken bu karta uyar mı bi bilgi versen cunku nv5 aldım güme gitti
  • Biraz hort oluyor kusura bakmayın ama açacağım başlık da aynı olacak.

Turbo modül kullanmadan ve sadece analog TV kartı açıkken 9600 GT'nin 58 C sıcaklığı normal değil sanırsam?
    Monte ederken biraz zorlandım, o sırada macunu dağıtmış olabilirim. Ayrıca Zotac 9600 GT için voltaj regülatörleri üzerine heatsink yapıştırmak mümkün değil ama bunun etkisi yok galiba.

Arctic Cooling ürünlerinin montajını hep zor bulmuşumdur ama bu üründeki siyah plastik perçinler(ya da her ne ise) hakikaten bela. Benim karta özgü mü bilmiyorum ama biraz uzun kalıyorlar ve ızgara ile kartın arasındaki mesafe biraz açılıyor bu perçinleri takınca. Bu da soğutucu ile GPU arasını açmış olabilir. O perçinleri çıkarabilirsem tekrar bir bakacağım.

Ekleme: Daha iyi bir termal macun sürünce, biraz da o zımbırtaları çıkarınca belki, 47C-49C dereceye düştü ama stok fan ile de 47C idi. Sadece gürültüden kurtulmuş olduk yani. Youtube'da, forumlarda vs. çok daha iyi sonuçlar görmüştüm, bendeki problem ne acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BallıBey -- 1 Kasım 2011; 21:18:48 >

• 5770
  • Termal macunu iyi sürdün mü? Stok fan değil de, ben 120 mm fan kullanmıştım. Telle fan bağlamıştım onu. Hem çok sessiz hem çok etkili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Biraz hort oluyor kusura bakmayın ama açacağım başlık da aynı olacak.

Turbo modül kullanmadan ve sadece analog TV kartı açıkken 9600 GT'nin 58 C sıcaklığı normal değil sanırsam?
    Monte ederken biraz zorlandım, o sırada macunu dağıtmış olabilirim. Ayrıca Zotac 9600 GT için voltaj regülatörleri üzerine heatsink yapıştırmak mümkün değil ama bunun etkisi yok galiba.

Arctic Cooling ürünlerinin montajını hep zor bulmuşumdur ama bu üründeki siyah plastik perçinler(ya da her ne ise) hakikaten bela. Benim karta özgü mü bilmiyorum ama biraz uzun kalıyorlar ve ızgara ile kartın arasındaki mesafe biraz açılıyor bu perçinleri takınca. Bu da soğutucu ile GPU arasını açmış olabilir. O perçinleri çıkarabilirsem tekrar bir bakacağım.

Ekleme: Daha iyi bir termal macun sürünce, biraz da o zımbırtaları çıkarınca belki, 47C-49C dereceye düştü ama stok fan ile de 47C idi. Sadece gürültüden kurtulmuş olduk yani. Youtube'da, forumlarda vs. çok daha iyi sonuçlar görmüştüm, bendeki problem ne acaba?

zotac 9600 gt ye uyumlumu bu soğutcu anladığım kadarıyla siz kullanıyorsunuz son durum nedir acaba? aşırısı sesinden 2 yıldır kartı kullanmıyorum onboard olanla idare ediyordum ama dün fanını söküp öylece taktım bakalım sıcaklıklar nerelere çıkacak? pasif soğutma düşünüyorum bu ürünü tavsiye edermisin

• Son durum... 46C civarı hala ama stabil.
    Fan hızını düşüren Asus 4 engine programını kaldırıp BIOS'tan otomatik fan ayarını seçtim. PST özellikli iki tane 8mm egzoz fan var arkada. Yine düşük devirde çalışan 12cm CPU fanı var. Kasa içi havalandırma biraz az olabilir yani benim kıskandığım diğer ölçümlerdeki sistemlerden. Kasa içi havalandırma artınca GPU 38-39C'lere düşüyor ama bu sefer ben fan gürültüsünden duramıyorum.
  • POV 9800 GT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.