Şimdi Ara

ACCENT ADMİRE ların piyasa değeri! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 admire 12.000 lpg ve klımalı.şu ortamda daha fazla etmez.bende isterim aracımı 15 e 16 ta satayım diye ama ben istediğim kadar yüksek fiyat yazayım alıcısı olmadıktan sonra
  • tabiki aracın genel durumu çok önemli,
    ama gelin görünki hele birde alıcı ciddi biçimde ihtiyacınızın kanısına varınca resmen öldürüyor.
    ben ağlıyanın malı gülene hayretmez diyenlerdenim
  • Hoca Nasrettin bir gün Damdan aşağıya düşmüş.

Ahali koşa koşa yanına gelip " aman hoca oran ağruyomu şunu yap, burası böyledir bunu yap, yok yok en iyisi hekime git o en doğrusunu yapar" diye hep bir ağızdan konuşuyorlarmış.

Hocanın canı yanar bir taraftan, her kafadan laflar bir taraftan , Dayanamamış ,
    "Onu bunu bırakın bana DAMDAN DÜŞEN BiRİNİ GETİRİN. ANLARSA HALİNDEN O ANLAR" demiş.

Tüm arkadaşlar konuşuyor, Aracı olanın halinden aracı olan anlar. Diğerleri laf satalası
  • hay ağzın bal yesin
    quote:

Orjinalden alıntı: ogunmas

Hoca Nasrettin bir gün Damdan aşağıya düşmüş.

Ahali koşa koşa yanına gelip " aman hoca oran ağruyomu şunu yap, burası böyledir bunu yap, yok yok en iyisi hekime git o en doğrusunu yapar" diye hep bir ağızdan konuşuyorlarmış.

Hocanın canı yanar bir taraftan, her kafadan laflar bir taraftan , Dayanamamış ,
    "Onu bunu bırakın bana DAMDAN DÜŞEN BiRİNİ GETİRİN. ANLARSA HALİNDEN O ANLAR" demiş.

Tüm arkadaşlar konuşuyor, Aracı olanın halinden aracı olan anlar. Diğerleri laf satalası

• 2005 Klima+ABS+2 Airbag 1.5 CRDI Beyaz 12.000 tl aldık araçta değişen yok. Sağ yanda boya var 70.000 km. Sizin dediğiniz o fiyatlara aracınızı satmanız çok zor malesef. Oto Alım Satım işiyle uğraşıyoruz.
  • Arakadaşlar araba var arabacık var.

Araç var 15000 TL eder , araç var 9000 TL etmez.
    Araç var 145000 km de korkmadan bas marşa Fizan a git.
    Araç var 25000 veya 45000, veya 75000 Km de nerede kalacam bana ne masraf açacak diye korkarsın.

Modeli yüksek fiyatı düşük arabadan korkarım.
    Km yüksek fiyat yüksek arabaya dikkat ederim.
    km düşük fiyat düşük korkarım.
    Yüksek fiyattan dik aşağı indirim yapılırsa hiç bakmam kaçarım.
  • bu araç 1.6 larla kıyaslanamaz
    quote:

Orjinalden alıntı: ExTReMee

2005 Klima+ABS+2 Airbag 1.5 CRDI Beyaz 12.000 tl aldık araçta değişen yok. Sağ yanda boya var 70.000 km. Sizin dediğiniz o fiyatlara aracınızı satmanız çok zor malesef. Oto Alım Satım işiyle uğraşıyoruz.
  • quote:

2005 Klima+ABS+2 Airbag 1.5 CRDI Beyaz 12.000 tl aldık araçta değişen yok. Sağ yanda boya var 70.000 km. Sizin dediğiniz o fiyatlara aracınızı satmanız çok zor malesef. Oto Alım Satım işiyle uğraşıyoruz.

satsana 12000 tl ye o arabayı goreyım ben senı.adama para lazımdı bıraktı sana arabayı gıttı arkasına bıle bakmadı.sen gel benım arabamı al bakalım ben sana 15000 e verırmıyım arabayı.sacma sapan konusmayın sen galerıcılık yapıyorsun tabıkı ucun alacaksın arabayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 26 Şubat 2009; 14:46:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: babaerkan

bu araç 1.6 larla kıyaslanamaz
    quote:

Sen 1.6 arabayı satsana 14.000 e. 1.6 olanı taksiciler alır. Admirelerde 1.3 ve 1.5 Dizel tutulur.

@hmzycl Bu sene belki 20 tane hyundai satmışızdır. Hemen hemen hepsini tanıdıklardan aldık veya plazaların 2. el bölümünden .) Biz şahıstan pek araba almayız çünki onlar arabayı aldıkları fiyattan satmaya çalışırlar geneldede pahalı alırlar. Burda piyasa değeri ne demişler admiraların bende aldığımız 1 arabadan örnek verdim sen niye bu kadar celalleniyosun?

• senın aldıgım rakam aracın pıyasa degerı degıl sen ucuz almıssın.ıstersen butun foruma yada admiresı olan aradaslara bı sor
  • Ustam evet belki biz biraz ucuz almış olabiliriz çünki satıcaz para kazanıcaz ama bu arabayıda satsan satsan şu piyasada 13.000 hadi araç çok temizse 13.500 satarsın. Oda beklemeli olarak. Biz öyle lüks alım satımı yapmıyoruz. Oto pazarına çıkıyormusun bilmiyorum ama bi çık git bak. Ne yazmışlar arabalara şaşırırsın. Bundan 8 ay önce 16.000 eden araba şu an 13.000 anca ediyor. Ben şuanki piyasanın durumuna göre söyledim.
  • Benim yazımdan bu harp çıkmışsa yapmayınız. Galiba yanlış anlaşıldık.

Ayrıca @ExTReMee arkadaşım Siz esnafsınız. Sizin vereceğiniz fiyatlar biniciye pek yaramaz. İhtiyacı olan alır yada satar. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.

Faraza, Araç benim , Para senin, ben satarsam sen alırsın. bu kadar basit.
    Benim deyimim ile cillop gibi araç size düştüğü zaman zannetmiyorum ki bu aracı bahsettiğiniz gibi düşük fiyata satsınız.

aynen şunu belirtiyorsunuz
    "...20 tane hyundai satmışızdır. Hemen hemen hepsini tanıdıklardan aldık veya plazaların 2. el bölümünden .) Biz şahıstan pek araba almayız çünki onlar arabayı aldıkları fiyattan satmaya çalışırlar ..."

Plaza diye bahsettiğiniz yerlerden alınan arabayı ben almam. (Yanlış değilse Plazalar, filolardan çıkan araçların satışyeri biliyorum. Yanlış olabilir.)
    Oradan çıkan aracın durumunu, aracın nasıl kullanıldığını, v.s bilgilerini bilemezsiniz.
    Servise gösterirsin oda gelişi güzel bir bakar. Motor ve yürüyen aksam durumunu tam olarak belirleyemez.

Mesela, Benim aracım 96 Yumurta kasa benzinli GLS Klima yok, Bu araca binersin ve gidersin. Ben malıma kefilim. Malımı biliyorum.
    Fiyatı 8-8,5 iken bu gün 6,5/7,5 arasına düşmüş.
    Siz alsanız 5.5/6.5 Satsanız 6.5-7.5 / 8 e kadar yolu var.
    Müsade edinde alıcıda satıcıda bu farkı ceplerine koysunlar.

1.5 admira CRDI / 1.3 MPI satılır.
    1.6 107HP 16v GLS satılmaz taksiciler alır!
    Bunada katılımıyorum.
    Şu an aracımı satsam gözü kapalı 1.6 16v GLS alırım.
    Onu kullanan bilir.

Bu da benim görüşüm tabi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogunmas

Benim yazımdan bu harp çıkmışsa yapmayınız. Galiba yanlış anlaşıldık.

Ayrıca @ExTReMee arkadaşım Siz esnafsınız. Sizin vereceğiniz fiyatlar biniciye pek yaramaz. İhtiyacı olan alır yada satar. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.

Faraza, Araç benim , Para senin, ben satarsam sen alırsın. bu kadar basit.
    Benim deyimim ile cillop gibi araç size düştüğü zaman zannetmiyorum ki bu aracı bahsettiğiniz gibi düşük fiyata satsınız.

aynen şunu belirtiyorsunuz
    "...20 tane hyundai satmışızdır. Hemen hemen hepsini tanıdıklardan aldık veya plazaların 2. el bölümünden .) Biz şahıstan pek araba almayız çünki onlar arabayı aldıkları fiyattan satmaya çalışırlar ..."

Plaza diye bahsettiğiniz yerlerden alınan arabayı ben almam. (Yanlış değilse Plazalar, filolardan çıkan araçların satışyeri biliyorum. Yanlış olabilir.)
    Oradan çıkan aracın durumunu, aracın nasıl kullanıldığını, v.s bilgilerini bilemezsiniz.
    Servise gösterirsin oda gelişi güzel bir bakar. Motor ve yürüyen aksam durumunu tam olarak belirleyemez.

Mesela, Benim aracım 96 Yumurta kasa benzinli GLS Klima yok, Bu araca binersin ve gidersin. Ben malıma kefilim. Malımı biliyorum.
    Fiyatı 8-8,5 iken bu gün 6,5/7,5 arasına düşmüş.
    Siz alsanız 5.5/6.5 Satsanız 6.5-7.5 / 8 e kadar yolu var.
    Müsade edinde alıcıda satıcıda bu farkı ceplerine koysunlar.

1.5 admira CRDI / 1.3 MPI satılır.
    1.6 107HP 16v GLS satılmaz taksiciler alır!
    Bunada katılımıyorum.
    Şu an aracımı satsam gözü kapalı 1.6 16v GLS alırım.
    Onu kullanan bilir.

Bu da benim görüşüm tabi.

• ya bırakın bu işleri o 12bin liralık arabadan hayır gelmez bunlar esnaf tabii işleri azaldi şimdi piyasayı manipule etmeye çalışıyolar ben öyle arabam olacak 12 bine vericem benzin dökerim yine vermem
    ayrıca öyle plaza diyip aldığı arabaların turşusu çıkmıştır al elinde patlasın bize gelmez o arabayla binicinin arabası bir olur mu arkadaşım
    bende ykb de çalışıyorum levent plazada bizde avis in filo araçlarını kullanıyoruz focus ve fiesta km.leri düşük ama arabalar komposto....
    hikaye bunlar yani
    Allah herkesin çarşısına göre pazar versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaerkan -- 26 Şubat 2009; 17:49:03 >
  • nasıldı erkan bey

HAY AĞZIN BAL YESİN

• Arkadaşlar mantıklı konuşun lütfen. Siz aldığınız aracın temiz olmasını istersiniz dimi? Bizde öyle ben şasisi kaymış, arkadan vuruk hoşaf olmuş arabayı zaten almam. Biz tek seferlik araç satmıyoruz bizden alan başkalarına tavsiye ediyor akrabasını getiriyor bizden araç alması için. Ayrıca filo araçlardan bizde genelde uzak dururuz. Adam 0 araba alıyor 2. el arabasını oraya bırakıyor. Plaza napıyor adamın 2. el aracını yüksek tutup 0 aracın fiyatında pazarlık yapmıyor. Alan adamda iyi paraya sattım sanıyor.Ancak zaten bayi kâr etmiş oluyor. Bizde böylece ucuza almış oluyoruz ordan 2. el araçları. Ayrıca verdiğim 2005 Dizel Accent modelinde değişen yoktu ve 70.000 kmde kız gibi arabaydı. Merak etmeyin satıldı zaten 3 gün önce.
  • ben hmzycl kardeşime katılıyorum.
    benzin döker yakarım.
    ama dediğim gibi galericiden araba alırsan öyle.
    alırken fiyatı yüksek ama satarken en ölü fiyatı veriyorlar.
    bu arada babaerkanın dediği gibi HAY AĞZINA SAĞLIK.
    TABİKİ GÜVENİLİR GALERİCİDEN ARABA ALINIR .
    AMA KİŞİYİ ÇOK İYİ TANIMAK LAZIM.
    BENİM GÜVENDİĞİM BİR GALERİCİ VAR.
    VE HEP TAKAS YOLUNA GİRERİM.

• Yaf tabiki tanıdık galericilerden almak lazım. Biz esnaf olduğumuz halde bi galericiye 97 model Renault 19 1.6 verdik. 3 bintl paramız kaldı 4 aydır alamıyoruz. Avukata verdik adam galeriyi kapatıp gitti evini bulduk adamın meğer 2 tane marketi varmış 1 marketinin üstündede evi. Neyse aldık adresini verdik avukata yarın hacize gidiceklermiş adam bugün bizi arıyor yarın paranızı vericem diye Bu devirde dürüstlük kalmamış oda esnaf diye güvendik vadeli araç verdik sonunda yine zararlı biz çıktık.
  • of offfffff.
    kime güveneceğiz yaa:(
    ALLAH hepimizi kötülüklerden uzak tutsun ve herdaim iyi insanlarla karşılaştırsın
  • arkadaşlar bizim komşu 2004 hyundai aldı dün.
    14750tl.
    araba çok güzel ve temiz.
    bence tam değerinde....
    bide güvenilir bir yerden aldı.
    yani piyasa hala gayet düzgün bence...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.