Öncelikle otm. 4 ileri vitesden bahsedeyim, 4 ileriyi Toyotada kullanıyor düşündüğünüz gibi kötü bir vites seçimi değildir ve çok kullanılan bir vitesdir, özellikle Hyundaide'ki 4. vites çok uzundur ve ekonomi vitesidir, kolay kolay arıza çıkarmaz Uçar'ın ustabaşısı arkadaşımdır arızadan dolayı gelen araba pek hatırlamam dedi bu yönden içiniz rahat olsun, ben de otm Getz vardı 3. vites de kitleyip 160'a kadar çıktım ve en ufak bi zorlanma olmadı, gelelim araca Blue kendi sınıfında mükemmel bir otomobil, unutmayın bu aracın sınıfındaki araçlar Clio, Albea modeli araçlardır ve bu araç Era'nın geliştirilmiş versiyonudur çok fazla donanım beklememek gerekir diye düşünüyorum, ben 1.4 otm. olanını test ettim kullanması çok keyifli ancak önce 136 beygirlik Elantra'yı test ettiğim için olabilir performansı biraz düşük geldi daha önce yine 109 beygirlik 1.4 İ30'um vardı ona göre performansı biraz düşük geldi tabi otm. olduğu için olabilir, şu anda İX 35 kullanıyorum 2 yaşına geldiği için satıcam almayı düşündüğüm otomobillerden biri de Blue...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme