Şimdi Ara

Accent Blue

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam 1 Mart 2012 de yeni blue aldım prime 1,6 dizel otomatik.
    Aracın görünümü güzel henüz 300 km deyim ama şu ana kadar memnunum yakıt konusunda bir şey söyleyemem belki bir kaç depo sonra tam test edebilirim.
    Ek olarak navigasyon, karter muhafazası ve tampon bıyığı taktırdım. Diğer aksesuarları araştırıyorum.
    Benim gibi blue sahipleri varsa burada bilgi paylaşımı yapabiliriz.

• Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaptılar,ekler ne kadar tuttu...
  • Tesekkurler Allah size daha iyilerini nasip etsin.
    4500 tl civari indirim yaptılar. Yaklaşik 2000 de ekler tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MESUES -- 16 Mart 2012; 4:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANOGR

Selam 1 Mart 2012 de yeni blue aldım prime 1,6 dizel otomatik.
    Aracın görünümü güzel henüz 300 km deyim ama şu ana kadar memnunum yakıt konusunda bir şey söyleyemem belki bir kaç depo sonra tam test edebilirim.
    Ek olarak navigasyon, karter muhafazası ve tampon bıyığı taktırdım. Diğer aksesuarları araştırıyorum.
    Benim gibi blue sahipleri varsa burada bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Hocam merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Accent Blue otomatik modellerde 4 vites varmış. Araçtan fazla anlamam ama 4 vites az değilmi?
    Diğer bir soru da aracın malzeme kalitesi, konforundan genel olarak memnun musunuz?

Saygılar.
  • Evet 4 vites klasik otomatik viteslerden . Yani eski teknoji. Zaten şu an dsg ve edc var onlarda fiyat olarak yaklaşık 8-10 bin lira fark ediyor .
    Aracın konforundan memnunum forumlarda malzeme kalitesi düşük yazıyor ama benim görüşün orta hatta iyi diyebilirim. İcini ben cok beğendim ön konsol mavi aydınlatma gayet iyi.
    Dişina diyecek bir şey yok zaten ben dış görününe kapıldım. Şu an memnunum tavsiye ederim.
  • Yokmu arkadaşlar Accent Blue su olan
    konuşalım tartışalım paylaşalım.
    Bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAPİD-LİNEA-ACCENT BLUE
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2011 model beyaz renk otomatik dizel prime 10 bin kmde aracı test ettim. 128 Hp olmasına rağmen araç bana pek atak gelmedi. 42 bin TL istiyorlardı, ekspertiz yaptırdık 40 bin verdim ben 41 e düştüler genede içime pek sinmedi nedense almadım. Donanım olarak eksik geldi. Kararan dikiz, yağmur far sensörü cruize kontrol, mercekli far olmamasına takıldım. Şanzımanında eski teknoloji olması beni soğuttu. Pas geçtim. 10 binde bir bakıma çağırmaları da hoş değil. Cam açma düğmeleri ve torpido gözüne ışık koymamışlar 40 lı rakamlara çıkınca opel ve ford da çok daha donanımlı araçlar alınabiliyor 2. elde.

Artıları ise motoru sessiz ama davlumbazlardan biraz ses alıyor, yağmurlu ve mıcırlı havada daha da artacaktır, parçaları ve servisleri ucuz. Görüntüsü yandan çok güzel. önden ve arkadan biraz dar gibi. Yakıtı yol bilgisayarından baktım 7.1 yazıyordu. 10 bin km dir sıfırlanmamıştı. ön göstergeleri ve malzeme kalitesi fena değil.

Siz sıfırını kaça aldınız? liste fiyatı yanılmıyorsam 48.5 demişlerdi bana sıfırınada bakmıştım. Baktığım bayinin elinde yoktu... Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmanız dileği ile...

• Hayırlı olsun.
  • Geçen ay 2006 Dizel GETZ imi satıp ben de 2012 otomatik benzinli 1.4 PRİME BLUE aldım. Sanırım showroom arabası. Liste fiyatı 44 civarı iken yatkili satıcısından 38.750 e aldım. Böyle indirimli olarak dizel yoktu. Dizelin liste fiyatı zaten 50.000 di.Ona da gücüm yetmedi. Benzin 9 küsür litrelerde geziniyor. Normalde çok değil ama dizelden sonra bana acayip çok geldi. Otomatiğin keyfi ise bir başka zaten. Handsfree özelliğini kullanmayı öğrenene kadar canım çıktı. Arabayla resmen kavga ettim..Habire PARDON deyip durdu.Ama çözdüm çok güzel..Kullanma klavuzu hiçbişi anlatmıyor bu konuda..Malzeme kalitesi beklediğimden iyi. İşçilik iyi..Gacırtı gucurtu gelmiyo. ESP çok yarayışlı..Arabayı zorlayıp 2 kere devreye soktum :)..Otomatiğin 4 vitesli klasik oluşu, çok arıza çıkarmayacağının göstergesi. Dış görünüşü zaten herkesi aşık ediyo kendine. Yakıtı dışında memnunum..Fikrim yavaş yavaş LPG ye kaymaya başladı..Servis BRC takıyor..Şimdilik bu kadar..Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

• Arkadaşlar arabam.com, accent blue uzun dönem testini okudunuz mu?
    Elantra mı blue mi alayım diye arabam.com testlerini okudum.
    Blue dizel 20.000km bakım fiyatları hakkında test yapanın yorumunu alıntı yaparak aynen ekliyorum:

'Servis maceramız

Uzun dönem test aracımız Accent Blue, 20 bin kilometre bakımına girdiğinde yağ ve filtre değişimleri yapılan test aracımızdan 516 liralık bakım ücreti alındı.
    Bu fiyatlandırmanın bazı rakiplerine oranla can yakıcı olduğu kesin!'

Hyundai o km araçlardaki fiyat politikasında olduğu gibi servis ücretlerinde de insanları şaşırtmaya devam ediyor
    Elantra testleri övgüyle dolu.
    Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT bakım masrafları
    15.000 KM : 167,86 tl + kdv
    30.000 KM : 173,76 tl + kdv
    45.000 KM : 167,86 tl + kdv
    60.000 KM : 296,75 tl + kdv

Bu gidişle herhalde Elantra alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Arkadaşlar arabam.com, accent blue uzun dönem testini okudunuz mu?
    Blue dizel 20.000km bakım fiyatları hakkında test yapanın yorumunu alıntı yaparak aynen ekliyorum:

'Servis maceramız

Uzun dönem test aracımız Accent Blue, 20 bin kilometre bakımına girdiğinde yağ ve filtre değişimleri yapılan test aracımızdan 516 liralık bakım ücreti alındı.

Hyundai o km araçlardaki fiyat politikasında olduğu gibi servis ücretlerinde de insanları şaşırtmaya devam ediyor

önceki aracım 2008 otomatik Era Selectti yakıtı hariç çook memnundum şimdi 2012 prime plus Elantram var arada uçurum var Elantrada koltuğa oturunca derinden bi ohhh çekip arkaya yaslanıyon ve keyfini çıkarıyorsun ki bilgisayar ne kadar doğru gösteririr bilemem ama yakıt 5.7 gördüm ama 5.8 foto çekebildim :-)))

• quote:

Orijinalden alıntı: seinfeld_73

quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

Arkadaşlar arabam.com, accent blue uzun dönem testini okudunuz mu?

'Servis maceramız

önceki aracım 2008 otomatik Era Selectti yakıtı hariç çook memnundum şimdi 2012 prime plus Elantram var arada uçurum var Elantrada koltuğa oturunca derinden bi ohhh çekip arkaya yaslanıyon ve keyfini çıkarıyorsun ki bilgisayar ne kadar doğru gösteririr bilemem ama yakıt 5.7 gördüm ama 5.8 foto çekebildim :-)))

Sizin araç otomatik olmalı,
    bahsettiğiniz rakam da şehir dışı olmalı.
    Sonuçta tavsiye ediyor musunuz?
    3-5 bin km de bir kaç tane ikinci el elantra var ben onlarla ilgileniyorum, 38 bin son fiyat aldım? Ne dersiniz?

• Şu yakıt fiyatları biraz insani ve vicdani olsa ne olur? Arabaya binmeye korkar olduk.
    Bu günlerde elantra alayım almayayım gidip geliyorum. Hepsi ikinci el 3-5bin km de araçlar mode donanım 38 bin liraya son fiyat aldım araç sahiplerinden,
    İlginç olan birşey , alt segmente olan accent blue mode donanımın dizel ikinci eli ile; elantra mode aynı fiyat...........
    İkisini de test ettim biri alt biri üst segmentte olduğu o kadar aşikar ki;
    ama dizel blue mode ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarının can yakan haliyle ikinci elde aynı fiyata alıcı buluyor.
  • şehirdışı değildi ikinci köprüden sarıyere giderken ama aşırı trafik yoktu fiyat konusunda bir fikrim yok
  • 2012 model blue mode crdi aldım. Şimdilik gayet memnunum. Yakıtı iyi istanbul içi 6,4 lt. gösteriyor. Konfor gayet iyi .Eksikliklere gelince, cam açma kapama düğmeleri şöför tarafı hariç aydınlatma yok. Hız sabitleyici olabilirdi yok. mode pakette arka park sensörü yok ben kendim taktırdım. Bundan önceki aracım opel di. Bence artık otomotiv firmaları arasında çok fark kalmadı . Hiç yabancılık hissetmedim bu araca geçerken aksine iyi ki geçmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkantali

2012 model blue mode crdi aldım. Şimdilik gayet memnunum. Yakıtı iyi istanbul içi 6,4 lt. gösteriyor. Konfor gayet iyi .Eksikliklere gelince, cam açma kapama düğmeleri şöför tarafı hariç aydınlatma yok. Hız sabitleyici olabilirdi yok. mode pakette arka park sensörü yok ben kendim taktırdım. Bundan önceki aracım opel di. Bence artık otomotiv firmaları arasında çok fark kalmadı . Hiç yabancılık hissetmedim bu araca geçerken aksine iyi ki geçmişim.

ben de accent blue 1.4 sedan prime benzinli manule ile kia rio 1.4 sedan fancy benzinli arasında kaldım. burada okuduklarıma alan arkadaşlar liste fiyatında neredeyse %10 indirim yaptırmışlar. o zaman iyi pazarlık yapmak gerekir. @gurkantali siz nekadara aldınız? liste fiyatı neydi? bayiden ekstra ne talep ettiniz?

• Ben sıfır gibi aldım 250 km.'deydi. Aracı çok nakite sıkışmış birisinden aldım. O yüzden bayi ile pazarlık gibi bir şey olmadı. Ancak şunu söyleyebilirim. Opelim vardı artık kronik sorunlarından bıktım. Hiç de öyle anlatıldığı gibi ahım şahım bir araç da değil. Daha önce şirket aracı olarak Hyundai kullandığım için ve sorunsuz olduğu için özel araçtada Hyundai tercih ettim iyiki de ettim.
  • Accent Blue ile hafta sonu kara yolu üzerinden Yunanistana gittim. Alexandroupolisten Kavalaya geçerken girdiğim otoban harika bir yoldu. araçla uzun süre 180 km hızla gidebildim. bir süre 195 i 200 ü gördüm. Araçta en ufak bir titreme güvensizlik hissi yaşamadım.
  • Selamlar.
    8.Ekim.2012 itibari ile benimde 1,6 CRDI plus görünüşlü mode plus Accent Blue arabam var.
    Gün itibarı ile 500 km geçtim.İstanbul şehiriçi 5,6-5,7 arası yakıt tüketimim var.Şu anda arabamdan memnunum.İlerleyen günlerde foto ve görüşlerimi inşallah eklerim.
    Herkese kazasız belasız günler ve hayırlı bayramlar diliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.