|
Bildirim
|
Tabiki Focus
Benim de Focus um var taraflı yorumları hiç sevmem ama bu saydıkların arasında da Focus yani millet gibi açıklama yapmadan da yazmam :) Fluence 2.el ise şirket olupta hor kullanilmayani yok sıfır ise zaten üretimi bitti diye biliyorum renault ta çok sorun olmaz bu ancak Focus amiral gemisi modelidir ford binekte yani en çok satanı ve uzun süre üretim tecrübesi ile daha sorunsuzdur fluence yol tutuşu çok zayıftır. Teks artısı yakıt ve genişlik Accent Blue ise bu kişiseldir buna bisey diyemem ama ben tasarımını hiç mi hiç beğenmiyorum yakıtı da kesinlikle fazladır C elysee zaten tek saymama bile gerek yok 301 ile aynı olan ucuz alınırsa fiyatına göre iyi ama yine de ben olsam almam cunku güvenlik konusu saydıklarınız arasında en en zayıfı işçilik çok kötü konfor yok yol tutuş hissiz sadece direksiyon ve teker.Yalnizca dizeli az yakar o da araç hafif diye belki de bi Bence sıralama Focus >>> Accent > Fluence > C elysee dır Tabi bunlar kişisel fikrimdir ancak bu araçlar ile durum böyle |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 7 Haziran 2017; 6:18:42 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|