Şimdi Ara

ACCENT BLUE ? FLUENCE ? FOCUS ? C-ELYSEE SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütçem 40bin tl civarında şu araçlardan birini almayı planlıyorum; bu araçları kullanmış veya incelemiş olanlar hangisini tavsiye eder öncelikli kriterlerim; 1.performans 2. yakıt tüketimi 3.yol tutuşu 4. sağlamlık ve malzeme kalitesi 5. ikinci el alım satım piyasası 6.yedek parça ve bakım maliyeti 7. iç hacmi genişliği ve konfor. sabahlara kadar araba araştırmaktan uykusuz kalıyorum artık birine kesin karar kılmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

1_2013 accent blue 1.6 crdi 128bg 6 ileri düz veya otm vites
    2_2013 fluence 1.5 dci 110bg düz vites
    3_2010-2011 focus 1.6 tdci manuel
    4_2014 cıtroen c-elysee 1.6 hdi 92 bg exclusive paket

• Tabiki Focus

Benim de Focus um var taraflı yorumları hiç sevmem ama bu saydıkların arasında da Focus yani millet gibi açıklama yapmadan da yazmam :)

Fluence 2.el ise şirket olupta hor kullanilmayani yok sıfır ise zaten üretimi bitti diye biliyorum renault ta çok sorun olmaz bu ancak Focus amiral gemisi modelidir ford binekte yani en çok satanı ve uzun süre üretim tecrübesi ile daha sorunsuzdur fluence yol tutuşu çok zayıftır. Teks artısı yakıt ve genişlik

Accent Blue ise bu kişiseldir buna bisey diyemem ama ben tasarımını hiç mi hiç beğenmiyorum yakıtı da kesinlikle fazladır

C elysee zaten tek saymama bile gerek yok 301 ile aynı olan ucuz alınırsa fiyatına göre iyi ama yine de ben olsam almam cunku güvenlik konusu saydıklarınız arasında en en zayıfı işçilik çok kötü konfor yok yol tutuş hissiz sadece direksiyon ve teker.Yalnizca dizeli az yakar o da araç hafif diye belki de bi

Bence sıralama Focus >>> Accent > Fluence > C elysee dır

Tabi bunlar kişisel fikrimdir ancak bu araçlar ile durum böyle
  • saydığın kriterler accent diyor.

focus daha üstün bir araç ama accent gibi sorunsuz değil.

temiz bir blue bulursanız taksiciler gibi 500 600 bin km sorunsuz gidersiniz.

focus hakkında bilgim yok fakat forumdaki okuduklarıma göre konfor ve yol tutuşu üstün ayrıca c segmenti bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 7 Haziran 2017; 6:18:42 >
  • Malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak focus; diğerleri için fluence

Accemt blue performans canavarıdır ama diğerleride fena değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

saydığın kriterler accent diyor.

focus hakkında bilgim yok fakat forumdaki okuduklarıma göre konfor ve yol tutuşu üstün ayrıca c segmenti bir araç.

cevabınız için çok teşekkür ederim benimde gönlümden accent blue geçiyor açıkçası accent in kasasına çok bayılmasamda motoru saydığım tüm seçenekler arasında performans olarak en iyisi sanırım 128bg 260nm tork , focus u biraz eski model olduğu için ve bütçemi aştığı için eledim bütçe ve model yılı sıkıntısı olmasa aralarında en kalitelisi ford tabiki... açıkçası accent blue nun motoru ve dediğiniz gibi sorunsuzluğu ve fluence in geniş iç hacmi ve konforu arasında kaldım 1.5 dci nasıl bir motor 1.6 crdi ye kıyasla bilmiyorum ama accent blue- fluence şuan benim için 50% -50% gibi gözüküyor çok kararsızım

• sizce accent blue 1.6 crdi mi yoksa fluence 1.5 dci 110 lukmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak focus; diğerleri için fluence

Accemt blue performans canavarıdır ama diğerleride fena değil yani

benim için birazcıkta düşük km yüksek model öncelikli olduğundan focus biraz geride kalacak gibi ford sağlamlığından ödün verip ya kore yada fransız arabalarına bakacağım sanırım. peki sizce accent blue 6 ileri manuel versiyonu mu yoksa 4 ileri tam otomatik versiyonumu bu iki şanzıman performans olarak fark edermi ederse ne kadar bir fark olur avantajları dezavantajları nelerdir sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

sizce accent blue 1.6 crdi mi yoksa fluence 1.5 dci 110 lukmu ?

hyundai, vw gibi gücü tüm devirlere yaymakta reno ise 3 bin devire kadar çok büyük güç göstermekte yani konfor ve ekonomi odaklı

fluence c sınıfı accent b sınıfı fakat accentin yol tutuşu daha iyi ama süspansiyonları çok sert... accent yüksek devirlerde fluyu her türlü alacaktır.

tüketim konusunda ise iki aracıda 120 ye sabitleyin aralarında en fazla 0,2-3 litre oynayacak dci daha az yakacaktır crdi daha fazla kaçacaktır.

iki aracında piyasası yedek parçası ülkede fazla.

bana kalırsa buraya bağlı kalmayıp bir test sürüşü yapın zaten farklarını anlayıp hangisi olacağına karar vereceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, sebebini bilmiyorum ama mantığım fluence kalbim blue diyor . blue nin fiyatı biraz daha uygun fluence e göre ve blue yu otomatik alma şansım var sizce accent blue dizel otomatik 4 ileri alınır mı yoksa 6 ileri manuel almak daha mı mantıklı 7 ileri otomatiğine binmiştim vites geçişleri hissedilmiyordu ve gayet performanslı idi 4 ileri otomatiği bilmiyorum ama fiyatları manuelden sadece birazcık fazla veya aynı sizce rahatlık ve sorunsuzluk için bu 4 ileri otm vites alınır mı dezavantajları nelerdir ş,mdiden teşekkür ederim
  • ellesee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Focus

Benim de Focus um var taraflı yorumları hiç sevmem ama bu saydıkların arasında da Focus yani millet gibi açıklama yapmadan da yazmam :)

Fluence 2.el ise şirket olupta hor kullanilmayani yok sıfır ise zaten üretimi bitti diye biliyorum renault ta çok sorun olmaz bu ancak Focus amiral gemisi modelidir ford binekte yani en çok satanı ve uzun süre üretim tecrübesi ile daha sorunsuzdur fluence yol tutuşu çok zayıftır. Teks artısı yakıt ve genişlik

Accent Blue ise bu kişiseldir buna bisey diyemem ama ben tasarımını hiç mi hiç beğenmiyorum yakıtı da kesinlikle fazladır

C elysee zaten tek saymama bile gerek yok 301 ile aynı olan ucuz alınırsa fiyatına göre iyi ama yine de ben olsam almam cunku güvenlik konusu saydıklarınız arasında en en zayıfı işçilik çok kötü konfor yok yol tutuş hissiz sadece direksiyon ve teker.Yalnizca dizeli az yakar o da araç hafif diye belki de bi

Bence sıralama Focus >>> Accent > Fluence > C elysee dır

Tabi bunlar kişisel fikrimdir ancak bu araçlar ile durum böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

saydığın kriterler accent diyor.

cevabınız için çok teşekkür ederim benimde gönlümden accent blue geçiyor açıkçası accent in kasasına çok bayılmasamda motoru saydığım tüm seçenekler arasında performans olarak en iyisi sanırım 128bg 260nm tork , focus u biraz eski model olduğu için ve bütçemi aştığı için eledim bütçe ve model yılı sıkıntısı olmasa aralarında en kalitelisi ford tabiki... açıkçası accent blue nun motoru ve dediğiniz gibi sorunsuzluğu ve fluence in geniş iç hacmi ve konforu arasında kaldım 1.5 dci nasıl bir motor 1.6 crdi ye kıyasla bilmiyorum ama accent blue- fluence şuan benim için 50% -50% gibi gözüküyor çok kararsızım

accent fluence'nin yanında çok dar kalıyor. ben ikisi arasında kalsam hiç düşünmeden fluence seçerdim. fluence çok geniş ve ferah. accent çocuk mezarı gibi. fluence'nin motoru da çok başarılı. accent'in motorunu da pek bir övüyorlar ama hafif kasaya rağmen 0-100 pek iç açıcı değil.

• fluence focus blue citroen
  • Yol tutusdan feragat ederim dersen fluence mantikli olandır bence. Bakma millet Renault u beğenmez ama kullanımı rahat ve keyifli bir araçtır. Focus da keza öyle ama biraz dar araç. Fluence cidden geniş ve ferah ama üst hızlarda gezinme olur.130 km üstü çıkılmaz pek ki çıkmaya da gerek yok bu yollarda

• üstad öncelikle en iyi seçimi yapmanı dilerim,

belirttiğin araçlardan 2 si B segmenti 2 si C segmenti ve hepsi şirket aracı olarak sıkça gördüğümüz araçlar,

B segmenti olan;

c-elysee veya 301 farketmez, tüketim konusunda seni çok mutlu eder, performansı da yeterlidir, iç hacmi geniş arka diz mesafesi ve bagajı geniştir, fakat ses izolasyonu yeterli değildir, konfor konusunda seni üzebilir,

accent blue ise performanslı bir araçtır, millet bayırda bayılırken sen vites arttırırsın, fakat yine konfor konusunda bir focus veya fluence kadar olamaz, iç hacmi diğer rakiplerine göre dardır, arka dingilleri torsiyondur kasis ve çukurlarda belediyeye çok sövdürür, tüketimi ise diğer seçeneklere göre yüksektir. alırsan eger manuel almanı öneririm.

C segmenti araçlardan;

focus yol tutuş ve konfor bakımından seni mutlu eder, tüketimi gayet başarılı bir araçtır, lakin tdci motorlar bakım ister bakımı aksatırsan sorunlar yaşayabilirsin. ford hakkında son yıllarda eleştirilen bir diğer konu, yıllar geçtikçe ve modeller yenilendikçe diğer markaların iç hacime verdiği önem ve arttırma çabalarına karşılık fordun tam tersi bir çalışma içerisinde olması, her yeni model de krosrofobi eşiğini arttırıyorlar, hala anlayabilmiş değilim, kardeşimin 2001 focusunda yaşadığım ferahlık hissini ne yazık ki 2011 focusta yaşayamıyorum, daral geliyo.

fluence ise yakıt tüketimi olarak kendini kanıtlamış bir araç konforlu bir sürüş ve geniş bir iç hacim sunuyor. türkiyede üretilen bir model lakin renault-samsung ortaklığı kısa sürdüğü için sadece birkaç yıl üretildi megane sedanın devamı denildi sonra yine megane sedana dönüldü, anlam veremedik, yerden nispeten yüksek olması yol tutuş bakımından size pek güven vermeye bilir,

sonuç olarak sıraladığını kriterlere 3. madde hariç en uygun olanı (BENCE) fluence

fakat sizin yerinizde olsam 5. jenerasyonu yakın bir tarihte satışa sunulacak olan model adını devam ettiren accent blue olur. fluence üretilmiyor artık, megane sedan üretiliyor, belirttiğiniz fordun modeli diğerlerine göre düşük, c-elysee de makyajlı kasasını satışa sundu,

umarım en iyi seçimi yaparsınız,

iyi forumlar,

• Burada focusu ve fluenceyi ayırmak lazım diğerleri bariz olarak kalitede düşük araçlar.Bütçene göre Focus fluence temiz bulman zor gibi

Bluenin tek espirisi hafif kasaya iyi denebilecek (ekonomi hariç) bir motor konmması .
  • Sizin kriterleriniz Focus diyor, ama gidipte 7 yaşında Focus almazdım, bunun dışında gidip Fluence alırdım. Accent ve C ellyse tercih etmez direk elerdim.
  • bence fluence. yakıt,sorunsuzluk, 2. el, bakım, iç hacim bunlarda diğerlerinden üstün gibi. yol tutuşu zayıf sadece
  • Ben de sizle ayni durumdayim.40 civarina arac bakiyorum.

Fluence tipi ,yol tutusu haric fiyatinin uzerinde bi arac bence su piyasada.

Focus 2.5 da olsa eskidi artik.

Accnt blue guzel ama b segment.privillege bir fluence in yaninda konforsuz ve dar kaliyor.

Cruze bakitiniz mi hic.38-40 a dusuk km 2011-2012si rahat bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşerat1071

üstad öncelikle en iyi seçimi yapmanı dilerim,

belirttiğin araçlardan 2 si B segmenti 2 si C segmenti ve hepsi şirket aracı olarak sıkça gördüğümüz araçlar,

B segmenti olan;

c-elysee veya 301 farketmez, tüketim konusunda seni çok mutlu eder, performansı da yeterlidir, iç hacmi geniş arka diz mesafesi ve bagajı geniştir, fakat ses izolasyonu yeterli değildir, konfor konusunda seni üzebilir,

accent blue ise performanslı bir araçtır, millet bayırda bayılırken sen vites arttırırsın, fakat yine konfor konusunda bir focus veya fluence kadar olamaz, iç hacmi diğer rakiplerine göre dardır, arka dingilleri torsiyondur kasis ve çukurlarda belediyeye çok sövdürür, tüketimi ise diğer seçeneklere göre yüksektir. alırsan eger manuel almanı öneririm.

C segmenti araçlardan;

focus yol tutuş ve konfor bakımından seni mutlu eder, tüketimi gayet başarılı bir araçtır, lakin tdci motorlar bakım ister bakımı aksatırsan sorunlar yaşayabilirsin. ford hakkında son yıllarda eleştirilen bir diğer konu, yıllar geçtikçe ve modeller yenilendikçe diğer markaların iç hacime verdiği önem ve arttırma çabalarına karşılık fordun tam tersi bir çalışma içerisinde olması, her yeni model de krosrofobi eşiğini arttırıyorlar, hala anlayabilmiş değilim, kardeşimin 2001 focusunda yaşadığım ferahlık hissini ne yazık ki 2011 focusta yaşayamıyorum, daral geliyo.

fluence ise yakıt tüketimi olarak kendini kanıtlamış bir araç konforlu bir sürüş ve geniş bir iç hacim sunuyor. türkiyede üretilen bir model lakin renault-samsung ortaklığı kısa sürdüğü için sadece birkaç yıl üretildi megane sedanın devamı denildi sonra yine megane sedana dönüldü, anlam veremedik, yerden nispeten yüksek olması yol tutuş bakımından size pek güven vermeye bilir,

sonuç olarak sıraladığını kriterlere 3. madde hariç en uygun olanı (BENCE) fluence

fakat sizin yerinizde olsam 5. jenerasyonu yakın bir tarihte satışa sunulacak olan model adını devam ettiren accent blue olur. fluence üretilmiyor artık, megane sedan üretiliyor, belirttiğiniz fordun modeli diğerlerine göre düşük, c-elysee de makyajlı kasasını satışa sundu,

umarım en iyi seçimi yaparsınız,

iyi forumlar,

cevabınız için çok teşekkür ederim fluence evet mantıklı araç iç ferahlığı olarak fakat o kadar çok görüyorum ki yollarda bilmiyorum ama tipi biraz itici gibi geliyor yoksa diğer konularda güzel bir araç accent blue nun motor şanzıman mükemmel performans çok iyi yakıt fluence den şehir içinde 1-2 litre fazla uzun yolda çok farkı yokmuş, hala kararsızım bir an önce almam gerekiyor

• seçenekleri 2 ye düşürdüm arkadaşlar sizce 2013 accent blue 1.6 crdi 128bg otm vites mi yoksa 2013 fluence 1.5 dci 110bg manuel vites mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.