Şimdi Ara

Citroen C3 mü Toyota Yaris mi ? (0km POLO alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşimin kullanması için araç bakıyorum iki araç arasında kaldım.

ikiside otomatik ve benzinli olmak kaydıyla hangisini tercih etmek mantıklı hemen hemen fiyatlar yakın 450 500 bin civarındalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 17 Aralık 2023; 13:40:48 >

• Yarış al, kafan rahat olsun
  • cumadanpazara C kullanıcısına yanıt

c3 çok mu sıkıntı çıkarır ?

• Eski model araç (10 yıl üzeri) japon alınır. Sorunsuzluk açısından yaris c3 ten cok daha iyidir. Ancak bu arabaların model yılı km leri nedir? Ornegin 2005 model c3 ile yaris aynı fiyat olmaz ama gidipte 2010 model c3 fiyatına 2005 yaris alınmaz. Fiyat önemli.
  • Tabii ki net şekilde Yaris. Her açıdan, kolay kolay sizi üzmez. Öldürmesi zor bir araçtır. C3'e gidip 500 bin vermek akıl kârı değil. Tahminen en az 10 yaşındadır ya da yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ekim 2023; 17:41:25 >
  • Kesinlikle Yaris
  • İki aracında yılları hemen hemen aynı c3 belki 2 yıl eski olur. Yaris 2006 2007 model c3 de 2003 2004 fln. Herkes yaris dediğine göre yarise ağırlık verelim o halde. Teşekkürler.

Bu paralara 2.5 yıl önce 0 km 320i almıştım, çok zoruma gidiyor ama yapacak birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    9 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • veni60 kullanıcısına yanıt

BMW yi ne yaptınız sattınız mi ?

• Moueson kullanıcısına yanıt

Aralık 2022’de sattım üzerine ekleyip ev aldım hocam.

• Yarisin de şanzımanı çok sağlam değil yarı otomatik kullanıma göre çok erken baskı balata değişimi gerekebiliyor motorunda sıkıntı yaşamazsınız

Hocam yanlış anlamayın ama bu tenekelere 500 bin tl vermek akıl kârı değil. Aynı şekil eşime HB otomatik araç bakıyordum bu ihtiyar tenekelere para vermek enayilik gibi geldi daha sonra beklemeye geçtim. Kendi aracımı ona verdim ben şirketin manuel clio’sunu kullanıyorum. Ailevi aciliyetinizi bilemem ama bence bekleyin biraz daha şu arabalara 17-18 bin dolar para versem gece gözüme uyku girmez bunların max ederi 300 gerçek piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 11 Ekim 2023; 23:53:0 >
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

Bende biliyorum hocam 200 bin bile çok ama evde şuan araba yok almamız gerekiyor. 50cc motor yordu aylardır😀

• Bu arabaların gerçek değeri en fazla 150.000TL.

Yurtdışında 3 - 5 bin euro civarına satılıyor.

• Clio 3 mü Toyota Yaris mi desem ne dersiniz ?
  • kriter sorunsuzluksa her türlü yaris. yoksa düşünülür..

• x646633277 kullanıcısına yanıt

Clio kıyasla mı c3 e kıyasla mı dediniz ?

yarisi ikisine de tercih ederim hocam.

En güzelini yapmışsınız hocam. Hayırlı uğurlu olsun.

Hocam biraz daha koyup sorunsuz şanzımanlı 2016 pejo 208 lere bakın. Eat6 şanzımanlı.

Toyota diye millette sorunsuz algısı var yalnız şanzıman sıkıntı açabilir haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 2 Kasım 2023; 17:8:22 >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

bu koyabildiğim son miktar hocam 208 leri bende beğeniyorum ama şuan olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.