Şimdi Ara

Fiat Egea sedan easy mi ? Egea hatchback street mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasipse Egea sedan almayı düşünüyorum.gidip konuştuk bugün Egea sedan easy manuel 1.4 95 HP modeli için 68000 Egea hatchback street manuel 1.4 95 HP için ise 80 bin fiyat verdiler . Her ikisi de beyaz. Siteden iki araç arasında karşılaştırma yapınca hatchback araçta ekstra olarak

LED gündüz sürüş farları
    Karartılmış arka camlar
    16'' alaşımlı jantlar (205/55 R16)
    City fonksiyonlu elektrikli direksiyon varmış. Biz hem fiyat uygun olsun Hemde bir süre başımız ağrımasın diye Egea sıfır Egea tercih edelim dedik. He o paraya başka araba alınır mı çok düşündük İnan’ın. Evet hatchback sanki daha şık daha spor görünüyor ama Sizce 12 bin fark için hatchback almaya değer mi ? Kararsız

• 2019 yılıyla beraber geldi. Sahibindende tek ilan var, 4 bin kilometrede, 81.500 lira

Arkadaş sıfırına 80 bin fiyat almış

Sonra arabam satılmıyor derler

Ayrıca Fiat donanım ismi konusunda linea gibi çeşit çeşit yaptı aracı. Satıştan kalkana kadar 15 tane falan donanım ismi olur herhalde,

Easy, easy plus, street, comfort, urban, urban plus, mirror, lounge, lounge plus, sport...

Saçmalık
  • Sedan daha kolay satılır 2. Elde. Hb daha kaliteli ama 12 bine değmez. Sedan al geç.
  • Street pakette yan ve perde hava yastıkları da var easy pakete artı olarak

Ben street alırdım, 2 hava yastıklı araç almazdım bu devirde

Ama sedan urban paket için de fiyat alın, muhtemelen 80 binden birazcık daha uygun olur, ben onu tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Haziran 2019; 18:11:42 >
  • Yani 12 bin fark az değil gibime geliyor ama
  • Kesinlikle az değil, hele 68 binin üstüne 12 bin oransal olarak da yüksek ama güvenlik de önemli nokta.

Hava yastığı bir kere lazım olur, olursa iyi olur.

Dediğim gibi sedan urban paket için fiyat alın bir de
  • Easylerde orta ekran gomulu ve cirkin gorunuyor bence. Ayrica jantlarda cok bos duruyor.Ben olsam hb street alirdim.egealarin hblerinin bagaji da fena degil
  • street kesinlikle daha şık + alasım jant ve karaltılmıs arka camlar gibi
  • Street donanım ne ara geldi
  • 2019 yılıyla beraber geldi. Sahibindende tek ilan var, 4 bin kilometrede, 81.500 lira

Ayrıca Fiat donanım ismi konusunda linea gibi çeşit çeşit yaptı aracı. Satıştan kalkana kadar 15 tane falan donanım ismi olur herhalde,

Easy, easy plus, street, comfort, urban, urban plus, mirror, lounge, lounge plus, sport...

Saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Haziran 2019; 20:20:30 >
  • Urban donanım tercih edin.Hız sabitleme sistemi,yokuş kalkış destek sistemi,arka park sensörü,3.5" yol bilgisayar ekranı,6 hava yastığı,16" alaşımlı jant,ön sis farları,dokunmatik multimedya sistemi,krom iç kapı kolları .. Easy donanım bence yetersiz.Lpg yi de Brc ya da Lovato taktırdın mı tamamdır.
  • sedan urban plus al easy çok boş stil paket ekletsen yamalı don gibi eksik urban çıkmıyor urban plus var artık 7 inç ekranla birlikte satarkende dolu diye rahat satarsın
  • Burada belırleyıcı olacak sey maddı durum. 12bın tl az degıl ancak sızı zorlamayacaksa kesınlıkle hb alınmalı. Donanım + kalıte farkına deger 12bın tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

2019 yılıyla beraber geldi. Sahibindende tek ilan var, 4 bin kilometrede, 81.500 lira

Saçmalık
    Katılıyorum

Bence easy urban lounge olarak kalmalıydı, ama miror donanım olabilir İtalyan arabalarında genelde böyle farklı isimler oluyor problem yok ama bu egea'da cılkı çıktı.

Miror donanım avrupada 500 ailesinde de mevcut.

• Umarım bende böyle ikilemde kalırım
  • Sedan urban paket araç almaya bakın. Ben 1.6 dizel sedan lounge kullanıcısıyım gayet memnunum tam bir sportif aile arabası. Geniş bagaj muhteşem tork veren 120 beygir sorunsuz motor benim için tercih sebebi oldu.
  • Hbnin 2. Eli çok zayıf. Bir de üstüne fark vermek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Umarım bende böyle ikilemde kalırım
    Dostum inşallah sende araba sahibi olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Dostum inşallah sende araba sahibi olursun.

Alıntıları Göster
    Arabam varda Egea istiyorum ben param yok şimdilik
  • Egea sedan 1.4 urban plus için 75bin fiyat alan var forumda. Beylikdüzü birmot. 6 hava yastığı 16inç çelik jant 7 inç ekran. Dijital klima vsvs.
  • skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    76 bin çektiler İzmir’de. Sanırım easy den vazgeçip urban plus alıcam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.