Şimdi Ara

Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
37.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    301 1.2 PureTech 82 hp
    ikisi de en alt donanım siz hangisini tercih ederdiniz ?

• furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    furkantasdemir demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Egea tamam belki tam anlamiyla C sinifi degil , ama 301 in icinden gecer egea.Yol tutusu bayagi iyiydi .Yalatim vs de gayet iyi.Her turlu bu karsilastirmada egea alinir

tam anlamıyla bir c sınıfı. tıpkı dedesi fiat tipo gibi.
    şirkette hem citroen c elize hem de fiat egea hb kullanmış birisiyim, egea diyorum. egea ile c elize (ve dolayısıyla 301) in arasında kalite farkı var her şeyden önce. egea'ya binince arabaya bindim hissini alıyorsun, c elize'ye binince ise symbol'e bindiğimdeki hissi alıyorum.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 301 mi Fiat Egea mı: Karşılaştırmalı Bir Kılavuz

{peugeot 301 mi egea mı} kararı, bütçe dostu sedan arayanlar için zor bir seçim olabilir. Peugeot 301 ve Fiat Egea, uygun fiyatlı ve güvenilir seçenekler olarak öne çıkıyor.

Dış Tasarım

Peugeot 301, keskin çizgileri ve agresif ön ızgarasıyla spor bir görünüme sahiptir. Fiat Egea ise daha zarif bir tasarıma sahip olup geniş ızgarası ve aerodinamik çizgileriyle dikkat çekiyor.

İç Mekan ve Konfor

İki araç da ferah iç mekanlar sunuyor. Peugeot 301'in biraz daha geniş diz ve baş mesafesi var. Ancak Egea, daha gelişmiş özelliklerle donatılmış daha modern bir iç mekana sahip.

Performans

Peugeot 301, 1.2 litre benzinli motoruyla 82 beygir gücü ve 118 Nm tork üretiyor. Fiat Egea ise daha güçlü 1.4 litre benzinli motorla geliyor ve 95 beygir gücü ve 127 Nm tork sunuyor.

Yakıt Verimliliği

Peugeot 301, 100 km'de 5,4 litre yakıt tüketirken, Fiat Egea 100 km'de 6,1 litre yakıt tüketiyor.

Özellikler ve Teknoloji

Fiat Egea, Peugeot 301'e kıyasla daha kapsamlı bir özellik listesi sunuyor. 7 inç dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve otomatik klima kontrolü gibi özellikler standart olarak geliyor.

Fiyatlandırma

Peugeot 301 ve Fiat Egea'nın fiyat aralıkları karşılaştırılabilir düzeydedir. {301 mi c-elysee mi egea mi} gibi benzer özelliklere sahip modeller arasında seçim yaparken fiyatlandırma önemli bir faktördür.

Sonuç

{egea mı 301 mi} sorusunun cevabı kişisel tercihlere ve önceliklere bağlıdır. Sportif bir görünüm, daha geniş iç mekan ve daha iyi yakıt verimliliği arıyorsanız Peugeot 301 iyi bir seçimdir. Daha modern bir iç mekan, daha güçlü performans ve daha kapsamlı özellikler arıyorsanız Fiat Egea daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pug 301 alacaksanız az km 2. El dizel alın. O araç sadece motordan ibaret. Ancak piyasadaki en iyi motorlardan birine sahip.

Konfor olarak egea daha iyi olur. 301'de konfor sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 17 Mart 2016; 20:00:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman diyim pejoya bulasma. Egea iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

Aman diyim pejoya bulasma. Egea iyidir
    Ülkemizdeki tutulma olayını da dikkate alırsak egea daha mantıklı gibi görünüyor
  • Peki c elysee mi iyi, 301 mi?

• Ege yi sevmedim zaten fiati da sevmem ama işin doğrusu 301 le de karşılaştırmazdim

• Egea fiyatına astra sedan veriyorlar şuanda bilginize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phbfmv

Egea fiyatına astra sedan veriyorlar şuanda bilginize.
    Egea kesinlikle.
  • Çoğunlukla şehiriçinde kullanıcaksanız 2.el dizel 301 alın.He bana sorsanız 301 yerine C-Elysee derim.Egea'nın sıfırı 50 lira civarı.45'e çok temiz az km'li Exclusive C-Elysee bulursunuz.

• Egea tabikide

• Egea tamam belki tam anlamiyla C sinifi degil , ama 301 in icinden gecer egea.Yol tutusu bayagi iyiydi .Yalatim vs de gayet iyi.Her turlu bu karsilastirmada egea alinir

• quote:

Egea tamam belki tam anlamiyla C sinifi degil , ama 301 in icinden gecer egea.Yol tutusu bayagi iyiydi .Yalatim vs de gayet iyi.Her turlu bu karsilastirmada egea alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

quote:

Alıntıları Göster
    1.6 hdi almıyorsan 301 alma
    hali hazırda bir 301 allure donanım kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Tipo C mi ?

• quote:

Tipo C mi ?

evet tipo tempra c segmenti

• egea derim
  • Egea yı şöyle araçlarla karşılaştırın(emir kipi falan değil) neydi öyle astra ile karşılaştırmalar falan ayıptır valla
  • Egea tercih ederdim ben olsam. Arkadaslarin dedigi gibi hdi olsa 301 derdim

Bu arada bilen varsa cevaplarsa sevinirim

307 makyajli kasadaki 110luk hdi ile 308deki 110luk hdi ayni motor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Çoğunlukla şehiriçinde kullanıcaksanız 2.el dizel 301 alın.He bana sorsanız 301 yerine C-Elysee derim.Egea'nın sıfırı 50 lira civarı.45'e çok temiz az km'li Exclusive C-Elysee bulursunuz.

Hocam merakımdan soruyorum neden 301 değil de Citroën?

• Aynı olması lazım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.