Şimdi Ara

Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
37.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Çoğunlukla şehiriçinde kullanıcaksanız 2.el dizel 301 alın.He bana sorsanız 301 yerine C-Elysee derim.Egea'nın sıfırı 50 lira civarı.45'e çok temiz az km'li Exclusive C-Elysee bulursunuz.

Hocam merakımdan soruyorum neden 301 değil de Citroën?

Hocam bildiğim ve kullanıcısı olduğum aracı önermek isterim,0 km alıcak olsam yine C-Elysee alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    Hadi yav. Yeni kasa bir arabada eski bir motoru aynen koydularsa olmamis o is

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egea

• quote:

Orijinalden alıntı: Alemdaglı20

Egea
    301 mi egea mı derseniz egea.
    ancak aynı fiyat aralığında astra sedan var.

tercih meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

301 mi egea mı derseniz egea.
    ancak aynı fiyat aralığında astra sedan var.

tercih meselesi..

Alıntıları Göster
    Egea Avrupa ve Amerika'da satılacak. 301'se ancak gelişmekte olan ülkelere, Afrika'ya vs.
    301'deki hdi motor iyi olsa da yol tutuşu ve güvenliği iyi olmadıktan sonra bir espirisi yok.
  • İki teneke arasında 301 daha iyi bir teneke şahsi düşüncem.

• 301 de konforun k si bile yok.Ama araç çok genis.Bagaj cok büyük.Aile arabasi icin ideal.Lakin güvenlik zayif.301 b sinifi egea c sinifi.Bence egea daha mantikli.

• Bana göre 301in egeadan önemli bir artısı yok istersen astra sedan veya accent blue alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Bana göre 301in egeadan önemli bir artısı yok istersen astra sedan veya accent blue alabilirsin
    her yönüyle egea
  • Egea 'nın C sınıfı olduğunu iddia edenleri ciddiye almayınız.

Kaç kere platformuna kadar yazıldı çizildi. Egea = hormonlu B segmenti.

Focus Astra vs alacak adam dönüp Egea' ya bakmıyor bile. Kendi kendinize gelin güvey olmayın. Egea'yı canlı görüp de C segmenti diyenler otomobil bilgisini resetlesin ve yeniden yüklesin.

• 301 hdi kullandım. Müthiş bir yakıt ekonomisi yapıyor araç ancak bunun bence en önemli sebeplerinden biri hafifliği. 90hp araç için çok seri. Ama konfor ve yol tutuşu rezalet, hafif rampalarda hafif olduğu için torkta yüksek hemen patiye düşüyor. Benim sevmememin wn büyük sebepleri ise sanki kucağımda çalışan motor sesi ve cam tuşlarının otomatik olmayışı ve orta konsolda olmasıydı.
    Servislerin ve hiç bir ustanın çözemediği çok hafif sola çekme problemimizde vardı tabi unutmadan söyleyeyim.
    Piyasası iyiydi yalnız hem karla hemde satılığa çıkarttıktan 1 gün sonra sattık

• egea alda forumda kullanan biri olsun artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında tercihim Egea olurdu. Neden mi? Görünümü, garanti koşulları, 301- C'Elysee kardeşlerden daha iyi olması muhtemel 2. el durumu yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

egea alda forumda kullanan biri olsun artık

Ben almayı düşünüyom1.6 Mjetmi alsam yoksa 1.6 E-tork otomatik arasında gidip geliyom.Peder'in hoşuna gitmedi ama bayiideki kahverengi urban lineaya bu daha güzelmiş ondan diyor
  • Dun Egea inceledim. Test surusu falan yapmadim gerci. Kesinlikle Egea derim. C Elysee kullanmis biri olarak. İci yeter Egea'nin direksiyonu koltuklari guzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Dun Egea inceledim. Test surusu falan yapmadim gerci. Kesinlikle Egea derim. C Elysee kullanmis biri olarak. İci yeter Egea'nin direksiyonu koltuklari guzeldi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-avcar-otomotiv-de-2015-model-avantaji-282965170/detay/

Linkteki 50 bine baya fp ancak benzinli alınacaksa egea tercih ederdim kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-citroen-avcar-otomotiv-de-2015-model-avantaji-282965170/detay/

Linkteki 50 bine baya fp ancak benzinli alınacaksa egea tercih ederdim kesinlikle.

Alıntıları Göster
    hangisi ucuzsa onu alırdım

• C elysee 1.6 hdi kullanıyorum 1 yıldır. İş arkadaşım kaza yaptı. Geçici bir süre 1.3 multijet egea verdiler. İç mekan kalite konfor Citroen'e göre daha iyi. Ama Citroen'in içi daha büyük ve yakıt ekonomisi çok çok daha iyi. Ayrıca iki araç B+ sınıftır. Egea'ya C sınıfı diyenler şaka gibisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Egea 'nın C sınıfı olduğunu iddia edenleri ciddiye almayınız.

Focus Astra vs alacak adam dönüp Egea' ya bakmıyor bile. Kendi kendinize gelin güvey olmayın. Egea'yı canlı görüp de C segmenti diyenler otomobil bilgisini resetlesin ve yeniden yüklesin.

Ağzına sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

Egea 'nın C sınıfı olduğunu iddia edenleri ciddiye almayınız.

Ağzına sağlık.

Alıntıları Göster
    Egea

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.