Şimdi Ara

Fiat Egea sedan easy mi ? Egea hatchback street mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En mantıklısı sedan urban plus, 76 bin güzel fiyat

Easy üstüne 8 bin daha gönül rahatlığıyla verilir urban plus için, street'e bakmaya gerek de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raskalnikov85 R kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da ki bayi 75e veriyor deyin. Aynı fiyata verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hangi renk tercih edeyim sizce.beyaz dedik ama sanki füme olanda hoş gibi emin olamadım

Bende füme var, kırmızıyla beraber en çok yakışan renk bence

Ama benim seçme şansım olsa kırmızı alırdım. Ben stokta mevcut aracı almıştım fiyat avantajı var diye.

• Bende de sadece stokta bi tane beyaz kaldı diyorlar anlamadım. Parayı hemen alıp arabayı da MTV ti biz ödeyelim diye bir ay sonra teslim edelim dediler. Anlamadım bilirler çeviriyorlar ama.beyaz tutmuyor da bana mı kakalıyorlar yoksa gerçekten -beyaz al abi demekte samimiler mi anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskalnikov85

Bende de sadece stokta bi tane beyaz kaldı diyorlar anlamadım. Parayı hemen alıp arabayı da MTV ti biz ödeyelim diye bir ay sonra teslim edelim dediler. Anlamadım bilirler çeviriyorlar ama.beyaz tutmuyor da bana mı kakalıyorlar yoksa gerçekten -beyaz al abi demekte samimiler mi anlamadım
    Bende beyaz aldım, beyaz tercihim eziği çiziği falan pek belli etmiyor beyaz, metalik renklerde çizik, harelenmeler falan çok belli oluyor.
    Sanıyorum bayilerin ellerinde beyaz renk stoğu daha fazla, hazırda bekleyen beyaz renk araçlar oluyor, önce onu satmak istiyorlar, en çok tercih edilen renk beyaz sonuçta araçlarda...
  • quote:

76 bin çektiler İzmir’de. Sanırım easy den vazgeçip urban plus alıcam
    mirmor içinde fiyat alın street fiyatına gelir

Şimdi de bir arkadaş bahsetti astar sedan 1.4 turbo edition kampanyalı 88 bin tl . Arada 12 bin fark . Sony yok bu işin biliyorum ama fiat egea sedan urban plus 76 bin sipariş veren biri olarak içim cız etti ama bilemiyorum hata mı yaptık

• Aylarca yaptığım araştırma sonrasında, fiyat/performans oranı bana göre en iyi seçenek olduğu için, kırmızı Urban Plus aldım Beylikdüzü Birmot'tan. Temmuzun ilk haftasında kısmetse teslim edecekler. Allah sağlıkla binmeyi nasip eder inşallah.
  • bizde 1.4 easy de karar kıldık, gümüş gri renginde. Aklımı urban çok çeliyor da 8 bin farkı vermeye babam gönüllü değil. Active paket 301'den sonra donanım olarak park sensörü, hız sabitleyici eksi; kol dayama ve dahası artı. Allah hepimizin araçlarını sağlıkla binmeyi nasip etsin.
  • Amin, hayırlı olsun arkadaşlar. Bende Cuma günü teslim alıcam inşallah 1.3 multijet egea yı.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    hocam keşke temmuz teslim yapsaydınız, mtv ödemezdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDoRFe

hocam keşke temmuz teslim yapsaydınız, mtv ödemezdiniz.
    Araç lazım olmasa, öyle yapıcaktım ama araç lazım, eşten dostan araç alıyoruz, taksi kullanmam gerekiyor iş için, eve metro yada otobüsle gidiyorum o sorun değilde.
    İçiniz rahat olsun, astra 10 yıllık kasası ve bomboş donanımıyla üstüne 12 bin verilip alınacak araba değil

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

Evet hiç bu şekilde düşünmemiştim haklısınız

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Ben sormadım ama bu egea da otomatik vites farkı bizden deniliyor. Ücret farkı yok mu

• quote:

Ben sormadım ama bu egea da otomatik vites farkı bizden deniliyor. Ücret farkı yok mu
    O 1.6 multijetler için geçerli. 1.3 ün otomatiği yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.