Şimdi Ara

ACCENT BLUE ? FLUENCE ? FOCUS ? C-ELYSEE SİZCE HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model fluence 40 bine temiz nasıl buluyorsun. Temiz en fazla 100 bin km de araçlar 45 den başlıyor malum sitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

seçenekleri 2 ye düşürdüm arkadaşlar sizce 2013 accent blue 1.6 crdi 128bg otm vites mi yoksa 2013 fluence 1.5 dci 110bg manuel vites mi ?

Dostum mesajlarının hepsini okudum bu bütçeyi geçtim 100 bine kadar olan araçlarda her konuda iyi olan bir araç yok , üretilmiyor.Satış politikaları da bu yönde

Sen senin için önemli olan kriterlere göre alacaksın aracını bagaj şart , konfor ve yol tutuştan ödün veririm ama 2 çocuk var geniş olsun dersen fluence al , ama şirket aracı hepsi o butceye ve hor kullanilmislar cogunlukta ve üretimi bitti bunu da unutmayarak fluance al. Yok 1 çocuk var konfor yakıt yol tutuş önemli darlık sorun değil dersen focus al , yok ben performans hastasiyim araba bastın mi kaçsın dersen ki focus ve fluance göre çok çok üstün değil ama yine de iyi accent al derim. Yalniz vites aralığı ne kadar az olursa o kadar cok yakar genelde tabi sende 4 vites demissin hyundai 4 vites otomatik benzinliler

deli gibi yakiyordu dizel de öyledir iyi araştır derim. hiçbişey önemli değil sadece ucuz ve yeni olsun dersen ki yine de önermem citroen al yani tamamen senin ihtiyaçlarına göre belirleyeceğin bir tercih olmalı başkasına sorarak olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende 2013 accent blue 1.6 crdi 128bg ve 2013 fluence 1.5 dci 90bg arasında kararsız kaldım acil yardım ikiside en boş paket sizce hangisi yarın alacağım ????

• quote:

Orijinalden alıntı: osmankaya0537

Arkadaşlar bende 2013 accent blue 1.6 crdi 128bg ve 2013 fluence 1.5 dci 90bg arasında kararsız kaldım acil yardım ikiside en boş paket sizce hangisi yarın alacağım ????

Fluence bence.

90 ps olmasi çok hoş değil ama 85 liği bile hayret edilecek şekilde atık bir araba. Sonuçta B yerine C segmenti almış olursunuz.

• quote:

seçenekleri 2 ye düşürdüm arkadaşlar sizce 2013 accent blue 1.6 crdi 128bg otm vites mi yoksa 2013 fluence 1.5 dci 110bg manuel vites mi ?

Sıkışık trafikte, büyük şehirde yaşıyorsanız yani Otomatik lazımsa B segment accent Blue tercih edilebilir. 4 vites otomatik vites biraz,fazla yakar ama sorun çıkartmaz.

.

Yoksa C segment manuel Fluance-samsung Sm3 veya makyajlı Focus 2010-2011 tercih edersiniz,

.

Aslında manuel için imkan olsa da 2012-2014 yeni focus veya 2010-2012 makyajlı Corolla alabilseniz daha iyi.

• 2012-2014 hyundai i30 dizel , 6 ileri tam otomatiktir,

Bunların piyasası ne durumda baktınız mı?

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=18541

• bende fluence ve accent arasında kalmıştım, tercihim fluence tarafından olmuştu şuan gayet memnunum.

araçla 190'a kadar çıktım çekişi kuvvetli, içi geniş tavsiye ederim.
  • arkadaşlar yorum yapan yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim bir kaç gündür bu 4 aracıda test etme imkanı buldum ve aralarında hem konfor hem iç genişliği hem performans ve yakıt tüketimi olarak tercihim fluence 1.5 dci 90 hp oldu araç gerçekten çok güçlü bir ara 110hp likmi alsam dedim ama 90hp gerçekten yeterli bir güç sunuyor seri ve az yakan bir araç
  • 2014 1.5 dci joy paket aldım arkadadaşlar hyundai accent blue 1.6 crdi otomatikte düz viteste test ettim tamam araba iyi gidiyor benzinli araç gibi tepkileri var ama bu kadar güce karşın bu kadar güvensizlik hissi veren araç ben görmedim resmen her an savrulacakmış hissi veriyordu accentteki motor bence o kasa için çok fazla bir motor. fluence e gelecek olursam fluence gerçekten accent blue den indikten sonra bir üst segmentte olduğunu içine oturur oturmaz hemen belli ediyor iç ferahlığı direksiyon ve konsoldaki malzeme, dıştan bakınca heybetli görüntüsü vs. vs. gerçekten fiyatına göre çok üst düzey bir araç ve performans beklentilerini sonuna kadar karşılıyor, yakıt tüketimi olarakta accent blue dan daha tararruflu şehir içinde 5lt civarı yakıyor uzun yolda 3.3lt yi gördüm her anlamda fluence 1.5 dci 90bg aracı tavsiye ederim, benim için tek sıkıntısı araç çok uzun ve geniş olduğundan alışamadım ama zamanla alışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem1000

quote:

Arkadaşlar bende 2013 accent blue 1.6 crdi 128bg ve 2013 fluence 1.5 dci 90bg arasında kararsız kaldım acil yardım ikiside en boş paket sizce hangisi yarın alacağım ????

Fluence bence.

90 ps olmasi çok hoş değil ama 85 liği bile hayret edilecek şekilde atık bir araba. Sonuçta B yerine C segmenti almış olursunuz.

Evet performans aracı değil sonuçta bunlar ne accent blue ne fluence ne focus bu araçlardan beklenen iç hacmi konfor yakıt tüketimi ve tabiki yeterli mikarda motor çekiş gücü, bende bu araçların hepsini test ettim aralarında en iyisi kesinlikle yeni kasa fluence diyorum hem aracın önden görünüşü çok hoşuma gidiyor geniş ve kaslı duruyor iç hacmi c segmenti olmasına rağmen d segmentiyle aynı genişlikte ve yakıt tüketimi bu konfora rağmen çok düşük, ne yalan söyleyeyim fluence ile ilk başlarda mantık evliliği düşünürken artık bu evlilik aşk evliliği olacak gibi duruyor, ilk başlarda herkes fluence'i sevmiyorum desede arabaları araştırdıkça test ettikçe dönüp dolaşıp bir çok kişi fluence alıyor,arkadaşlarıma asla fluence almam diyen ben bile fluence almaya karar verdiysem gerisini siz düşünün

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Kaça aldınız ne renk kaç kmde?

• quote:

Orijinalden alıntı: deliyürek_116

teşekkür ederim, 45.000 km de beyaz renk 56bin tl ye geldi bana tanıdık bir arkadaşımdan aldım
  • quote:

quote:

quote:

Fluence bence.

Evet performans aracı değil sonuçta bunlar ne accent blue ne fluence ne focus bu araçlardan beklenen iç hacmi konfor yakıt tüketimi ve tabiki yeterli mikarda motor çekiş gücü, bende bu araçların hepsini test ettim aralarında en iyisi kesinlikle yeni kasa fluence diyorum hem aracın önden görünüşü çok hoşuma gidiyor geniş ve kaslı duruyor iç hacmi c segmenti olmasına rağmen d segmentiyle aynı genişlikte ve yakıt tüketimi bu konfora rağmen çok düşük, ne yalan söyleyeyim fluence ile ilk başlarda mantık evliliği düşünürken artık bu evlilik aşk evliliği olacak gibi duruyor, ilk başlarda herkes fluence'i sevmiyorum desede arabaları araştırdıkça test ettikçe dönüp dolaşıp bir çok kişi fluence alıyor,arkadaşlarıma asla fluence almam diyen ben bile fluence almaya karar verdiysem gerisini siz düşünün

Helal olsun hocam :)

Biz bu aşka bağlı kaldık :)

85 lik Business ten sonra W203, E39 aldık suan tekrar 90 lık Dynamique ye biniyoruz :)

• quote:

quote:

teşekkür ederim, 45.000 km de beyaz renk 56bin tl ye geldi bana tanıdık bir arkadaşımdan aldım

Aslında o paraya Touch da bulunabilir di 2013-2014 arası. Gerçi artık touchlara icon parası isteniyor.

Aslında eski kasaya baksaydınız daha iyi olabilirdi :)

52-53 civarı 40.000 km yi geçmemiş Dynamique ve Privilege bulunurdu. Ayrıca kartlı sistem , katlanır ayna , yağmur , far sensörleri , hareketli xenon far (privilege) tarzi özellikler de olurdu

• https://youtu.be/p_sBB9tO5jM

• quote:

quote:

quote:

Aslında o paraya Touch da bulunabilir di 2013-2014 arası. Gerçi artık touchlara icon parası isteniyor.

52-53 civarı 40.000 km yi geçmemiş Dynamique ve Privilege bulunurdu. Ayrıca kartlı sistem , katlanır ayna , yağmur , far sensörleri , hareketli xenon far (privilege) tarzi özellikler de olurdu

yanlış yazmışım aldığım araç joy paket değil touch paket gayet dolu bir araç icon donanım en full olanı galiba, ki touch paketle aralarında benim için çok büyük farklar yok benim için en büyük farkı icon paketle beraber gelen 16" füme-gri aliminyum jantlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

yanlış yazmışım aldığım araç joy paket değil touch paket gayet dolu bir araç icon donanım en full olanı galiba, ki touch paketle aralarında benim için çok büyük farklar yok benim için en büyük farkı icon paketle beraber gelen 16" füme-gri aliminyum jantlar

Geç cevap için kusura bakmayın.

Kazasız Belasız Sürüsler

Touch + da alınabilir.

Hayırlı olsun

• 2014 fluence touch 1.5 dci 90hp aracı haziran ayından beri kullanıyorum 10bin km yol yaptım çoğu uzun yol, bu zamana kadar en ufak sıkıntı çıkarmadı aracın özellikle yakıt ekonomisi çok iyi performansı gayet tatmin edici yüksek hızlarda güven veriyor ve akıcı bir performansı var fren performansına bayıldım frene sert bassanız bile sarsmıyor yumuşak bir freni var ve aracı hemen durdurabiliyorsunuz, iç hacmi çok çok geniş arkaya 4 yetişkin çok rahat oturabiliyor, bagaj hacmi zaten sınıfının en iyilerinden, amortisörleri konfor odaklı tasarlanmış ve yormuyor... en güzelide fiyatının üzerinde bir araç prestijli ve gösterişli bir araç bu konuda accent blue gibi araçlarla ile kıyas kabul etmez :) aracı buradaki yorumlara bakarak almıştım yorum yapan tavsiye eden herkese çok teşekkür ederim...

• focus'u bu arabalarla kıyaslamak baya komik, tartışmasız focus tabiki bu 4lü arasından
  • dost..:) kullanıcısına yanıt
    kazasız belasız sürüşler hocam.bütçe kısıtlı ama benim de hala içimde fluence var.zaten şu an fiyatlar bayağı tavan yapmasına rağmen f/p arabası hala fluence.ben senede 2-3 kez şehir dışına çıkan ve kalabalık trafikte günlük 35-40 km yapan biri olarak fluence hem yakıt hem performans ve hem de iç hacim olarak tek geçerim fiyatına göre :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.