Şimdi Ara

Megane 2 vs Citröen C-elysee. Ne alırdınız ? Dizel olucak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 aydır abim araç arıyor, dile kolay degil 3 ay oldu.
    Geçen gün 30,5 bin tl 2005 model 100 bin km'de 3 bin hasar kayıtlı megane'ye veriyordu vazgeçti adamda megane 2 hastalıgı var.
    Bende ona diyorum ki 2005 model 10 senelik araba yapma etme diyorum dinlemiyor.
    Dizel bakıyor megane 2 az yakan bir araç bunu herkes biliyor dogal olarak adamda bunu istiyor ama yeni araçlardan hiçbir haberi yok ne araştırır nede bilir sadece diger bir kuzenimde zamanında megane 2 vardı onu kullanmış hasta olmuş. Yakıtını iddaa ediyor bende 1.6 hdi 92 ps motor megane kadar az yakar diyorum.
    Şimdi sorum size c-elysee'mi megane 2'mi birisi 10 senelik araba birisi 2-3 senelik bir araç siz olsanız hangisini tercih edersiniz ? İkiside manuel olucak.
    Bu arada eklemeyi unutmiyim bu abim, 2.el'ini arabayı almadan önce düşündügü için megane 2 diyor bir sebebide bu.

• Yüksek model düşük km tercih etmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c elyyse derim ben megane 2 çok eskidi
  • sıkıntılı ikilem bazı insanlar bazen bende de oluyor belli bir modele takılıp kalıyorum. Bende Focus 2 ve Megane 2 bakıyorum ama 2005-2006 model oluyor. kasko bile neredeyse yaptıramayız ama bir yandan da 301 & c-elysee gibi araçlar da var. ama bu araçları nedense çok kötülüyorlar forumda gitmiyor almıyor dökülüyor patlıyor vs. gibi. Mantık C-elysee diyor ama benim de kafam karışık.
  • 2009 model megane 2 otomatik ve otantik 120 bin km de
    27 bin liraya
    nasıldır

bunların kronik problemi varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddiyat iyi durumdaysa 301 ya da C-Elysse kiralayın bir test edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.