Şimdi Ara

Accent Blue 2014 Gizli özellikler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu araçta sonradan açılabilen gizli özellikler var mıdır ? İnternette araştırdım ancak hiçbir şey bulamadım bu konuyla alakalı.Mesela kapıların otomatik kilitlenmesi,farlara leaving-coming home eklemek,amerikan park eklemek gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hyundai Accent Blue 2014 Gizli Özellikleri

Hyundai Accent Blue 2014, günümüzün sürücülerine çeşitli gizli özellikler sunar ve sürüş deneyimlerini daha keyifli ve verimli hale getirir. Bu gizli özellikleri keşfederek aracınızdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Sürücü Bilgisi Ekranı:

Sürücü bilgi ekranını etkinleştirmek için, direksiyon simidindeki "INFO" düğmesine uzun basın. Bu ekran, hız, yakıt verimliliği ve diğer temel sürüş bilgilerini gösterir.

Far Yüksekliği Ayarı:

Farların yüksekliğini manuel olarak ayarlamak için, far anahtarını "1" konumuna getirin. Ardından, far ayarlama düğmesini saat yönünde veya saat yönünün tersine çevirerek far yüksekliğini ayarlayın.

Gösterge Tablosu Aydınlatması:

Gösterge tablosunun parlaklığını ayarlayabilirsiniz. Bunu yapmak için, gösterge tablosunun sol alt köşesindeki parlaklık düğmesini kullanın.

Anahtar Fob Aydınlatması:

Anahtar fobunu karanlıkta bulmak zor olabilir. Anahtar fobunu aydınlatmak için, anahtar fob üzerindeki küçük düğmeye basın.

Bagaj Kapağı Kilidi:

Bagaj kapağını dışarıdan kilitlemek veya kilidini açmak için, bagaj kapağı üzerindeki Hyundai logosuna basın.

Otomatik Farlar:

Otomatik farları etkinleştirmek için, far anahtarını "AUTO" konumuna getirin. Sensörler, dış aydınlatma koşullarına göre farları otomatik olarak açar ve kapatır.

Bu gizli özellikler, Hyundai Accent Blue 2014'ünüzü daha kullanışlı ve kişiselleştirilmiş hale getirerek sürüş deneyiminizi iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • otomatik kilitlemeyi servis açıyor. en azından hyundai ix35'te yapıyorlardı accent blue'da da yapıyor olabilirler.
  • far sensörü yoksa o dediğin leaving-coming özellikleri açılamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

otomatik kilitlemeyi servis açıyor. en azından hyundai ix35'te yapıyorlardı accent blue'da da yapıyor olabilirler.
    Bir servise sorayım en iyisi teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

far sensörü yoksa o dediğin leaving-coming özellikleri açılamaz
    Far sensörü olmayan 2013 model Elantra da farlar açık konumda iken kapılar açıldığı ya da kapandığı zaman ışıklarda bir müddet yanık kalıyordu.Bu araçta da farlar açıkken kontak kapanır anahtar çıkarılırsa otomatik olarak farlar sönüyor.Bu yüzden aklıma böyle birşeyin olabileceği geldi.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    zaman rölesi ile sensör farklıdır ,sizin söylediğiniz röle olmalı ve bu dediğiniz özellik her araca eklenebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

zaman rölesi ile sensör farklıdır ,sizin söylediğiniz röle olmalı ve bu dediğiniz özellik her araca eklenebilir
    Aydınlattığınız için teşekkür ederim,direk sigortaya mı ekleniyor bunu yapan yerler var mıdır ? Sigortasına zaman rölesi takılırsa bir anlamı olmaz diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi anahtarı çıkarıp kapıyı açınca far kendiliğinden kapanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

otomatik kilitlemeyi servis açıyor. en azından hyundai ix35'te yapıyorlardı accent blue'da da yapıyor olabilirler.
    Arabayı ilk aldığımız da.
    Dedim şunu açıverin. obd yi bağlayıp off'u on yapacaklar.

ee o zaman prime donanımlı alan müşterimize haksızlık olur biz açmayız demişti.
    bizim araç mode plus tı.

İnternette bir video vardı.
    gösterge çok parlak bu arabada, geceleri rahatsız ediyor.
    Onun ayar düğmesini satın alıp kendin takabilirsin. Herşey hazır sadece düğme yok. 150 tl gibi birşeydi ozaman. AMa prime donanımda bir şase nuamarsı istiyor servis
    Ben almamıştım. Gece uzun yola çıkınca arkada fişi çekiyordum. içerisi Kapkaranlık yola devam ediyordum.

HAreket halinde video oynatmayı açabiliyorsun. Teybin ayarlarından.
    6 tane 8 numarası şifre.

aklıma gelenler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Arabayı ilk aldığımız da.
    Dedim şunu açıverin. obd yi bağlayıp off'u on yapacaklar.

ee o zaman prime donanımlı alan müşterimize haksızlık olur biz açmayız demişti.
    bizim araç mode plus tı.

İnternette bir video vardı.
    gösterge çok parlak bu arabada, geceleri rahatsız ediyor.
    Onun ayar düğmesini satın alıp kendin takabilirsin. Herşey hazır sadece düğme yok. 150 tl gibi birşeydi ozaman. AMa prime donanımda bir şase nuamarsı istiyor servis
    Ben almamıştım. Gece uzun yola çıkınca arkada fişi çekiyordum. içerisi Kapkaranlık yola devam ediyordum.

HAreket halinde video oynatmayı açabiliyorsun. Teybin ayarlarından.
    6 tane 8 numarası şifre.

aklıma gelenler bunlar

Alıntıları Göster
    Teybin ayarlarında bir türlü bulamadım şahsen o özelliği,yani şifre girecek bir yer göremedim ben.Benim araçta mode plus,obd den bağlanıp oto kapı kilitlemeyi açtırabiliyoruz anladığım kadarıyla.Bunları neresi yapar tam olarak,özel servis yapabilir mi ?

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt
    sigortaya zaman rölesi diye bir şey olmaz ,nerede ne amaçla kullanacaksanız ona göre monte edilir
    misal kontak anahtarını çıkarttıktan 15 saniye içinde farlar sönsün istersen ona göre monte edilir ,ancak anahtarı çıkartıp kapıyı açınca far kendiliğinden sönsün diyorsanız o biraz değişik bir şey olur ,yani zaman rölesi ile yapılacak bir iş değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.