Şimdi Ara

***ACCENT BLUE Mİ LİNEA MI?*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
28.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah blue uzaktan insignia ya benziyor ben her konuda blue nin ustun oldugunu dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisinide kullanan arkadaslar yok mu bir degerlendirseydik
  • Broadway

Şaka şaka linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

siyah blue uzaktan insignia ya benziyor ben her konuda blue nin ustun oldugunu dusunuyorum

Ben arkadan giderken beyaz bi taneyi mercedes c180 sanmıştım. Kırmızıda durdu yaklaştıkça bi kötüleşti. Ama yine de B sınıfı sedan işe yarar araçlarda (blue, aveo ve rio) arkası en iyi duran araç. Önü yorumsuz. Ne iyi ne kötü geliyor. İçine hiç binmedim. Linea ise şirketler ve ekonomik durumu iyi olmayanlar için üretilmiş ucuz ve basit bir araç. Grande puntodan kalma bir teknoloji. Ben yeni linea bile olsa blue diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 7 Temmuz 2012; 15:40:56 >
  • Ben görüntü açısından linea diyorum gerçekten blue biraz saçma tasarlanmış gibi geliyor...
  • blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccocuk61

ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE 128 BG VS. LİNEA 1.6 MULTİJET 105 BG
    ARAÇLARI HER YÖNDEN KIYASLARSAK(PERFORMANS,KALİTE ,KONFOR ,YAKIT) SİZCE HANGİSİ ÖNDEDİR,HANGİSİNİ ALMAK MANTIKLIDIR?

üstad o fiyata citroen c4 dizel alabilirsin, yeni astra 1.3 dizel, 4-5 bin lira daha eklersen seat leon dizel, megane dizel de alabilirsin, bunların hepsi c sınıfı, b sınıfına o kadar para vereceğine ona yakın ya da biraz üzerinde bu araçları alman daha mantıklı. bence bu araçların hepsine bak test sürüşü yap hangisi içine sinerse onu al
  • linea da malzeme kalitesi ve konfor oldukça düşük, görünüşü kadar iiyi bi araç değil.
  •  ***ACCENT BLUE Mİ LİNEA MI?***
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

siyah blue uzaktan insignia ya benziyor ben her konuda blue nin ustun oldugunu dusunuyorum

Be Linea ise şirketler ve ekonomik durumu iyi olmayanlar için üretilmiş ucuz ve basit bir araç. Grande puntodan kalma bir teknoloji. Ben yeni linea bile olsa blue diyorum.

Linea B sınıfı araçdır, ekonomik durumu kötü olan biri bırak linea yı façalı şahini zor alır.
  • Bence OTOMOBİL alin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tercihimi makyajlı linea'dan yana kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAN99 -- 8 Temmuz 2012; 19:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaipirinhaReloaded

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Be Linea ise şirketler ve ekonomik durumu iyi olmayanlar için üretilmiş ucuz ve basit bir araç. Grande puntodan kalma bir teknoloji. Ben yeni linea bile olsa blue diyorum.

Linea B sınıfı araçdır, ekonomik durumu kötü olan biri bırak linea yı façalı şahini zor alır.

Alıntıları Göster
    accent blue'da b segmenti bir araçtır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_388 -- 8 Temmuz 2012; 20:54:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

***ACCENT BLUE Mİ LİNEA MI?***

Yeni linea'nın içi sağ taraftakidir yukarıda resim eski iç dizaynıdır...Linea clasic olursa hiç düşünmeden blue derim ama yeni hali ile linea derim...
  • Blue al lastiklere de bi ayar çek derim illa ikisinden birisini alacaksan, yoksa 1,3 astra kaçmaz

Edit : Yeni lineanın içi yeni doblo gibi. üstteki fotoğrafta da görüldüğü üzere.Fiatı da yabana atmayın arkadaşlar iç dizayn olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daskadir -- 8 Temmuz 2012; 21:25:14 >
  • Ben Accent Blue'yu tercih ederim. Benzinlisi de dizeli de Linea ve Linea Classic'e fark atar

Eski Linea iyice şirket aracı oldu çıktı. Kasasına iki sivri tampon takıp, plakalığı yukarı taşıyıp, iç dizaynı büyük oranda Punto'dan alıp yeni olarak satışa sundular. Blue ise tamamen yeni tasarım ve ilk kasa. Benim tercihim Blue olur, özellikle de 1.6 CRDi 128 hp Prime olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: genccocuk61

ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE 128 BG VS. LİNEA 1.6 MULTİJET 105 BG
    ARAÇLARI HER YÖNDEN KIYASLARSAK(PERFORMANS,KALİTE ,KONFOR ,YAKIT) SİZCE HANGİSİ ÖNDEDİR,HANGİSİNİ ALMAK MANTIKLIDIR?

üstad o fiyata citroen c4 dizel alabilirsin, yeni astra 1.3 dizel, 4-5 bin lira daha eklersen seat leon dizel, megane dizel de alabilirsin, bunların hepsi c sınıfı, b sınıfına o kadar para vereceğine ona yakın ya da biraz üzerinde bu araçları alman daha mantıklı. bence bu araçların hepsine bak test sürüşü yap hangisi içine sinerse onu al

dediğiniz doğru hatta astrada aklıma yatmadı değil ama 1.3 motorda gitmiyo be hocam. megane desen hoşuma pek fazla gitmiyo leon da dar gelir aileye bagaj küçük.blue nin 128 beygirlik motoru cezbediyo resmen beni onları alacağıma performanslı bir araca binerim diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bence OTOMOBİL alin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Premiumasas

Accent Blue derim ama linea daha ekonomiktir yakıt açısından,,,

Linea nın ne yaktığını bilmiyorum, ama ben accent blue prime kullanıyorum kısa mesafe ve tamamen şehiriçi 5.6 lt..
    Linea kataloğ değeri zaten 6. küsür litre..
    Blue nun çok yaktığını nerden biliyorsunuz? ( sadece soruyorum.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.