Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
457.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onur-d

valla ben bılemıcem ıyıce baktınmı gozune carpar yav

alt taraftamıdır mantık olarak en altta olması gerekır suyun tamamen bosalabılmesı ıcın...
  • ya gıt bı yıkama yaglamcıya ver 5 mılyon suyu bosalttsın yenıden doldursun antıfırızlı suyla

www.hyundaiclubtr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 7 Temmuz 2008; 17:44:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: enico

arkadasım bende 1.5 99 gls accent var sag on cam motorunu 45 ytl ye takdırdım orjınal sıfır bilgine sunarım ...

İyi fiyat... Ben sadece motorun kablolarını 50'ye değiştirttim geçen gün...
  • arkadas lar hyundai accent aldım 99 model aracın 2 vitesi sankı vitese taktıgında yere kadar yatıyor bu arabaların tamamındamı boyleee yok benım arabadamı sorun var aracı yenı aldım yabancısyım arababın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELGOD

arkadas lar hyundai accent aldım 99 model aracın 2 vitesi sankı vitese taktıgında yere kadar yatıyor bu arabaların tamamındamı boyleee yok benım arabadamı sorun var aracı yenı aldım yabancısyım arababın

sorun yok normal bısey

www.hyundaiclubtr.com bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 10 Temmuz 2008; 17:44:15 >
  • Acent yumurta kasalarda 2 , 4 geri vites koltuğa kadar gelmektedir.

HAtta geri vitres kullnımında bazen vitesin tam oturmadığını görürseniz debriyajı yarıya kadar kaldırdığınızda oturduğuınu farkedersiniz.

vites tel burcu ve vites teline bağlı bir durumdur. zararı olmamakla birlikte rahatsız olan değirtirebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: HELGOD

arkadas lar hyundai accent aldım 99 model aracın 2 vitesi sankı vitese taktıgında yere kadar yatıyor bu arabaların tamamındamı boyleee yok benım arabadamı sorun var aracı yenı aldım yabancısyım arababın
  • demek oleee ilginc ama araba cook rahat bır araba ben hyundai den bu kadar beklemıyodum artı parcası ucuz arabam gls modelı galıba bunlarda en fulu 1.5 12 valf 90bg gıdısı falan on numara bır araba alfıktan sonra bakımda yaptırdım sımdı allah nasıp ederse 3-4 sene bınıcem
  • tavsıyemdır yumurta kasalara 185/60/14 lastık koyun yol tutusu cok farkedecek benım enıstede standart var lastıklerıde bıraz kotu dıreksıyonu en ufak cevırmeme baslıyor otmeye acıkcası bana guven vermıyor ama benım eskı makınada lastıkler yukarıda yazdıgım olcude buyutuldu yol tutusu cok ıyıdı frenleme cok guzeldı sızede tavsıyem 13 jantlarını 14 e cıkarın ama kesınlıkle 185 olcusunu gecmeyın aksı taktırde arka camurlukta sorun yasarsınız
  • sana katılıyorum onur-d kardes lastıkler standart olcude bana hıc guven vermıyor lastıklerle bırlıktee jatlarıda buyultmeyı dusunuyorum kısmetse
  • meraba arkadaşlar bende 2000 gls kullanıcısıyım,aracımı biçok kez değiştirmeye yeltendim ama hiçbirinde fırsat olmadı 3 yıldır kullnıyorum 80bin de aldım 125000km oldu ciddi bir sorunla karşılaşmadım bugune kadar. Şuan da bikaç bakım istiyor galiba arka amortisörler,debriyaj seti ve ön sol tekerden gelen uğultu bunun nedeni de sanırım bilyelerden olsa gerek, bu parçaların fiyatları ve işçilik ücretleri nekadar tutar acaba istanbul anadoluda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmımcı olursanız sevinirim
  • evet arkadaşlar hepinize merhaba. bu formu sevmeye başladım.aramıza katılan aradaşlara hoş geldiniz diyorum.

98 accent gls kullanıcısı olduğumu daha önceki konularda yazmıştım.aracıma lpg taktırmak istediğimi de.

geçen gün gittim ve aracıma lpg taktırdım.atiker sıralı sistem...

aracım performasında değişiklik hissetmedim.benzinde neyse lpgde de aynı.

yakıt konusuna da daha sonra değerleri ölçünce değineceğim.

hepinize kazasız sürüşler...
  • Aaracın triger kayışının bitip bitmediğini nasıl anlarız acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahmy

Aaracın triger kayışının bitip bitmediğini nasıl anlarız acaba

anladıgında zaten tansıyonun pik yapabılır 60 000 km de bır degısıyor yumrta kasa accentlerın trıgerı arabanız kackm de atıyorum 140 000 kmde olsun sız trıgerı degıstırmedıysenız ve sızden oncekı sahısta 120 000 km degıstırmesmısse buyuk rısk altındasınız yanı trıger oyle bısekı hıcbır belırtı gostermez ama koptumu motoru kucaklarsın fazla malıyetlı bısey degıl 100ytl yı gecmez en son ne zaman degıstıgını bılmıyorsan degıstırmenı onerırım
    www.hyundaıclubtr.com beklerız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 20 Temmuz 2008; 14:11:12 >

• Merhaba arkadaşlar..
    Ben yeni katıldı bu foruma..
    benim de 2000 model LS'm var
    LPG li..
    sorusu olan varsa cevaplayabilriim

bu arada cellatursica kardeş, LPG taktırınca ne kadar yakıyor, ölçtün mü?
  • arkadaslar 2000 model 1,3 lx alıcam klimali,lpg li yumurta kasa

aracı klimalı diye alıyorum.

bu aracı kullnanlar vardır mutlaka.ARAC KLİMAYI KALDIRIYORMU.KLİMA YAKIT HARİÇ ARACTA FAZLA GÜÇ KAYBINA YADA ROLANTİDE YADA GİDERKEN TİTREME YAPIYORMU.
  • Selim klima yokken bile gazdayken rampa sevmeyen bir araba hyundai..
    benim ls yokuş çıkarken gaz ile çok çabuk boğuluyor.
    sen bi de buna klima açcam diyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahmy

Aaracın triger kayışının bitip bitmediğini nasıl anlarız acaba

yapıldığı malzeme gereği az km yapılsada eskiyecektir. O nedenle en son ne zaman değiştiği bilinmiyorsa vakit kaybetmeden değiştirilmeli. Gözle yapılan kontrol yanıltıcı olmaktadır. Tecrübe edilmiştir..
  • Selam arkadaşlar, bende 98 ls var. Frene bastığımda sağ arkadan kablo gerilmesi gibi bi ses geliyor, neden olabilir acaba?
  • Ses ön kaporta tarafından geliyordur da, sen arkadan geliyor sanıyor olabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue49_49

Ses ön kaporta tarafından geliyordur da, sen arkadan geliyor sanıyor olabilir misin?

Sanmıyorum hocam, neyse sabah kaza yaptım zaten, arkası değişecek arabanın, arada bakarlar artık. Söyledim ustaya.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.