Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
457.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalacar

quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seneye bu araçlardan bende almayı düşünüyorum yakıtı km de kaç kuruş veya 100 litrede ne kadar yakar bilgisi olan varsa yaza bilir mi ?

Arkadaşım gazı kaliteli bir yerden almıştıjm 2,42 den şehirler arası çok sakin kullanımda 2000/2500 devir 80 km hızda 2 yet,şkin 2 çocuk la km de 0,15/0,17 civarı birşeyler yaktı saygılar...

aracınız 1.5 mi 1.3 mü

1,5 gls sıralı atiker marka lpg mevcut saygılar...

teşekkürler son bi soru daha sorayım şehir içi sakin kullanımda ne kadar yakıyor :)

Arkadaşım işte orda ki hesaplamalrda sıkıntı var ben tam bir şehir içi kulnıcısıyım hatta genelde mahalle aralarında kulanıyorum yani bol bol dur kalkve çok sakin kullaınmada 303 krş ölçtügüm bile oldu ama genelde 250-300 krş arası yakıyor sakin kullanmlarada.Tabi beim şeir içi ölçümlerim yüksek geleblir ben park ederken dahi çok manevra yapıyoırum bence şahir içi kulanımın net fiyatı trafige göre degişir saygılar...

bu olmadı işte ya ben öğrenciyim babamın 1.6 corolla bile 26 kuruş yakıyor -ş içinde az yakar diye bunu düşünmüştüm park yaparken bende çok manevra yaparım ş içinde 1.3 daha mı az yakar bilginiz var mı

Bizim arkadaşta 1,3 var o nerdeyse benden bile fazla yakıyodu ama tecrübe etmedim bilemiyorum.Birde şöyle bir durum var benim kulanım şeklimde hangi araba olsa fazla yakar diger arabalarla binsem benim yakıt tüketimimin aşagı düşecegini sanmıyorum bence accentlerin yakıtı gayet makul saygılar...

abi ben seneye üniversiteye giderken alacam arabayı az yakan bi araç olması lazım hyundai accent çok az yakar diye düşünmüştüm genelde kaç bin devirde kullanırsınız eğer 2-3 kişi daha böyle derse 1.6 corolla alacam babamdan 26 kuruş yakıyor hiç olmazsa performans hissederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

seneye bu araçlardan bende almayı düşünüyorum yakıtı km de kaç kuruş veya 100 litrede ne kadar yakar bilgisi olan varsa yaza bilir mi ?

Arkadaşım gazı kaliteli bir yerden almıştıjm 2,42 den şehirler arası çok sakin kullanımda 2000/2500 devir 80 km hızda 2 yet,şkin 2 çocuk la km de 0,15/0,17 civarı birşeyler yaktı saygılar...

aracınız 1.5 mi 1.3 mü

teşekkürler son bi soru daha sorayım şehir içi sakin kullanımda ne kadar yakıyor :)

Arkadaşım işte orda ki hesaplamalrda sıkıntı var ben tam bir şehir içi kulnıcısıyım hatta genelde mahalle aralarında kulanıyorum yani bol bol dur kalkve çok sakin kullaınmada 303 krş ölçtügüm bile oldu ama genelde 250-300 krş arası yakıyor sakin kullanmlarada.Tabi beim şeir içi ölçümlerim yüksek geleblir ben park ederken dahi çok manevra yapıyoırum bence şahir içi kulanımın net fiyatı trafige göre degişir saygılar...

bu olmadı işte ya ben öğrenciyim babamın 1.6 corolla bile 26 kuruş yakıyor -ş içinde az yakar diye bunu düşünmüştüm park yaparken bende çok manevra yaparım ş içinde 1.3 daha mı az yakar bilginiz var mı

Bizim arkadaşta 1,3 var o nerdeyse benden bile fazla yakıyodu ama tecrübe etmedim bilemiyorum.Birde şöyle bir durum var benim kulanım şeklimde hangi araba olsa fazla yakar diger arabalarla binsem benim yakıt tüketimimin aşagı düşecegini sanmıyorum bence accentlerin yakıtı gayet makul saygılar...

abi ben seneye üniversiteye giderken alacam arabayı az yakan bi araç olması lazım hyundai accent çok az yakar diye düşünmüştüm genelde kaç bin devirde kullanırsınız eğer 2-3 kişi daha böyle derse 1.6 corolla alacam babamdan 26 kuruş yakıyor hiç olmazsa performans hissederim

ben çok sakin kullanırım genelde 2000-2500 devir arası accent ile corollanın yakıt tüketimleri arasında çok fark olacagını sanmıyorum babandan alabi,liyosan corollayı ne ugraşıyon accentle forumda bu sayfada zaman geçirme babanla iyi geçin saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalacar -- 28 Ekim 2013; 16:31:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aracınız 1.5 mi 1.3 mü

ben çok sakin kullanırım genelde 2000-2500 devir arası accent ile corollanın yakıt tüketimleri arasında çok fark olacagını sanmıyorum babandan alabi,liyosan corollayı ne ugraşıyon accentle forumda bu sayfada zaman geçirme babanla iyi geçin saygılar...

Teşekkürler :D

• Merhaba;

Bizim araçta da titreme yapıyor ama belli bir zamanı yok motor soğukken falan değil yani. ama ilk çalıştırmada oluyor(yani çalıştıktan sonra hareket halindeyken bir sıkıntı yok). olay aynen şöyle. marşa basıyorum araç normalinden daha çabuk ateşleme yapıyor yani motor 1 ila 1,5 saniyede marş alıyorsa titreme yapacağı zaman çok kısa sürede kontağı çevirir çevirmez marş alıyor ve rölanti çok düşük olarak çalışmaya başlıyor bu sebeple titreme sallama yapıyor motor. 1,5 motor atiker sıralı sistem. sebebini anlayamadım yeni çıktı böyle birşey
  • edit: yanlış mesaj !! sistem sorun oluştu dedi ama mesajları yayınlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 31 Ekim 2013; 11:34:07 >
  • edit: yanlış mesaj !! sistem sorun oluştu dedi ama mesajları yayınlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 31 Ekim 2013; 11:33:51 >
  • sabahları motor soğukken fren tutmuyor şişme yapıp sertleşiyor neden olabilir acaba ?
  • Merhaba arkadaslar cok acil cevaplar bekliyorum sizlerden :))) 98 model 1.3 ls 9000 tl değişeni yok tavan hariç boyalı genel durumu güzel arabanın sizce nasıl ?hyundaileri cok bilmiyorum o yüzden yardıma ihtiyacım var , maksimum 10000 tl param var o yüzden en alınabilir araba gibi geldiuygun mu sizce artı ve eksi yönleri nelerdir? saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rburak06

Merhaba arkadaslar cok acil cevaplar bekliyorum sizlerden :))) 98 model 1.3 ls 9000 tl değişeni yok tavan hariç boyalı genel durumu güzel arabanın sizce nasıl ?hyundaileri cok bilmiyorum o yüzden yardıma ihtiyacım var , maksimum 10000 tl param var o yüzden en alınabilir araba gibi geldiuygun mu sizce artı ve eksi yönleri nelerdir? saygılar

hiç özelliiği olmayan bomboş bir araçtır.Arıza potansiyeli düşüktür.yol tutuş hafifliğinden dolayı biraz zayıftır ve frenler çabuk kayar.Ama boradwayden şahinden konforlu ve seridir daha az arıza çıkarır.
  • sorunum şu
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qlNyIdIpMpo

ilk çalıştırmada olmuyor. çalıştırdım 15 km yaptım. stop ettim 15 ila 20 dk. bekledikten sonra tekrar çalıştırmak istediğimde yapıyor. ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 14 Kasım 2013; 9:21:28 >
  • blaster2005 kullanıcısına yanıt
    tüp ve benzinde de aynı sorun var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

İlk benzinle çalışırken bu sorun var biraz çalıştıktan sonra yada gaza geçince düzeliyor.
  • blaster2005 kullanıcısına yanıt
    Buji ve buji kablolarının durumu nedir en son ne zaman değişti ? ayrıca benzin filtresi olabilir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaster2005

quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

İlk benzinle çalışırken bu sorun var biraz çalıştıktan sonra yada gaza geçince düzeliyor.

kanister i kontrol ettir.
    benzin filtresi kontrol.
    arka koltuk altindaki benzin otomatigi ve filtresi kontrol ve ya degisim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar. aracımda son 1 aydır bir problem var tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. aracım 96 model 1.5 Accent gls sıralı sistem tüplü. aracımı
    sabahları ilk çalıştırdığımda marşa basınca çok seri bir şekilde anında çalışıyor. fakat aracı biraz kullanım stop ettikten 1.5 ila 4-5 saat içinde tekrar çalıştırdığımda araç
    2. 3. hatta bazen 4yada 5. marşta ancak çalışıyor ve çok geç çalışıyor benzinde sebebini anlayamadım foruma bazı şeyler yazmış tecrübeli arkadaşlar ama tam anlayamadım
    benim aracımla aynı sorun mu bilgi verirseniz çok sevinirim. herkeze kazasız belasız hayırlı yolculuklar...
  • Arkadaslar 1996 model yumurta kasa 1.5 gls otomatik vites bir arac var sadece kaputu degismis ve saticinin soyledigine gore orjinal 120 bindeymis 1 sene once 3500 tl ye sifir sanzuman takilmis klimali lpg li bu araci almayi dusunuyorum expere soksam orjinal km si ve suanki sanzuman hakkinda bilgi verirmi birde bu araci alirken nelere dikkat edeyim onerilerinizi bekliyorum

• slm arkadaşlar eski bir 2000 model 1.5gls kullanıcısı olarak size üzücü bir anımı anlatayım
    19.10.2010 da 2.aracım yumurta kasayı aldım ilk sahibinden
    aldığım abi ben bu aracı sıfır alırken kendime bi 10 sene verdim bu aracı 10 sene kullanıp daha sonra gidip tekrar sıfır araba alacağım demişti
    araç aldığımda 120000km idi
    mubarek araca 10 sene hiç masraf yapmdan binmiş nezaman masraflar çıkmaya başlamış ozaman aracı büyük bir sevinçle işte ilk sahibinden km orjinal bir parça değişen 3 parça boya fiyat güzel (10.8000tl) ben almıştım
    tabi belirttiğim gibi adam 10 sene boyunca bakımları haricinde bi masraf yapmayınca değişmesi gereken bütün parçalar beni buldu
    bu sayede hyundai ile ilgilenen parçacı tamircilerle baya bi haşirneşir oldum neler yapmadım neler
    en önemlisini anlatayım
    önceki sahibi arıza yaptığı için şarj dinamosunu değiştirmiş tahminim aracı satacağı için de china malı taktırmış ben arabayı aldıktan 1 ay sonra bu şarj dinamosundan bilye sesleri gelmeye başladı oto elektrikcime götürdüm abi bu china malı bu sıkıntı yapar bunun orijinali bulamayız bulsakta çok pahalı en iyisi çıkma bitane bulup takalım fiyatı 100tl dedi
    aracı aldığım abiyi arayıp durumu anlattım oda yeni daha yeni değiştirdiğini felanca sanayide felanca kişiye git selaamımı söyle değiştirsinler dedi elektrikcimi dinlemeyip öyle yaptım gittiğim kişi ses dinamodan gelmiyor felan deyip sallamaya çalıştı ısrar edincede gönülsüzce yenisini verdi ve değiştirtdi oooo süper oldu ses yok aradan 1-2 ay geçti bi akşam yolda giderken araba birden bire stop edip elektrikli aksamların hepsi kesildi orayı kurcala buraya bak bulamadım elektrikcimi aradım oda akşam akşam bulamayız sabah bakalım dedi ertesi sabah elektrikcimle beraber aracın başına geldik dediği şey abi şarjdinamosunun bobini yanmış elektriği araca direk olarak vermiş buda beyin dahil sigortalar vs. Tesisat yanmış (kablolar hariç) dedi eyvah dedim ama ne fayda
    ozamanın parası ile işcilik dahil bana 1100tl ye mal olmuştu
    arkadaşlar bu bana büyük bir ders oldu siz siz olun ustalarınızı iyi dinleyin aracınızın her parçasında diyemem ancak özellikle elektrik elektronik paraçalarında china dan uzak durun
    ben bütün yaptığım masraflara rağmen 1.5gls den çok menmundum 3 sene beraber sanayide bayabi vakit geçirdiğimiz içinde ayrılmam zor oldu fakat araç bariz bir şekilde yağ yakması artmış ve katalizörün boş olmasınında vermiş olduğu rahatsızlıktan benden aracı alan arkadaşım istediğim rakamı verince ayrılmak zorunda kaldık 1.5 gls ile baya bi tecrübe sahibi oldum bu araçlarla ilgili sorularınızda yardımcı olmak isterim
    tekrar yazıyorum ben hyundai ve 1.5gls yumurta dan çok memnundum öyleki yeni aldığım şuanki aracımda accent 1.6 admiredir herkeze iyi formlar

• arkadaşlar 2000 lx yumurtamın göstergelerin iç kısmından ses geliyor ve hız ibresi titreme yapıyordu, kilometreciye götürdüm, göstergeleri söktü, burç ölmüş dedi, değiştirdi, açmışken gösterge ışıklarını led taksam mı diye sordum oda gözünü alır dedi ama ben denemek istedim ve beyaz led alıp taktırdım. iyiki yapmışım bence güzel oldu, gerçi hız göstergesinin üst kısmı biraz sönük kaldı ama eskisinden daha iyi oldu, gözümü de almıyor
  • yahoslmn kullanıcısına yanıt
    fotolari paylas bizde bakalim ileride basimiza gelirse yapariz

• arka amortisöerleri değiştirttim işçilik dahil 170 lira.amortisörler 60ar lira - federal power
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.