Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
455.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli değil cana geleceğine mala gelsin.

Geçmiş olsun
  • arkadaşlar bir sorun çıkmaya başladı,
    öncelikle, aracım düz sistem lpg ve genelde hep depoyu fulluyorum, lpg kullanıyorum benzin deposunda da genelde ortalama 5 litre benzin oluyor,
    aracı gün içinde ilk çalıştırdığım zaman kontağı çevirdimmi hemen çalışıyor,
    aracı kullanıp bir durma yaptığımda motoru durdurduktan sonra yada bir kaç saat sonra çalıştırmaya çalışınca marş basıyor ama araç çalışmıyor , ama benzine geçirince çalışıyor benzinle biraz gidiyorum giderken gaza geçiyorum borulardaki benzin bitince lbg ye devam etmiyor, yine çekiyorum kenara lpg deniyorum çalışmıyor ama yine benzine geçirince çalışıyor, biraz bekleyip deneyince lpg yi alıyor yola devam ediyorum,yolda giderken hiç durma yapmıyor,
    şimdiye kadar 3-4 kez oldu dün ve daha önceki bazı zamanlarda peşpeşe olmadı,

sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 4 Temmuz 2015; 15:42:27 >
  • +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    Sizin arac 1.3 muydu 1.5 miydi?
    Cok anlamamakla birlikte benim fiktim lpg beyni (regulator) denen parcada sorum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEHENNEMTR1

Sizin arac 1.3 muydu 1.5 miydi?
    Cok anlamamakla birlikte benim fiktim lpg beyni (regulator) denen parcada sorum olabilir.

1.3 1998 LS
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

arkadaşlar bir sorun çıkmaya başladı,
    öncelikle, aracım düz sistem lpg ve genelde hep depoyu fulluyorum, lpg kullanıyorum benzin deposunda da genelde ortalama 5 litre benzin oluyor,
    aracı kullanıp bir durma yaptığımda motoru durdurduktan sonra yada bir kaç saat sonra çalıştırmaya çalışınca marş basıyor ama araç çalışmıyor , ama benzine geçirince çalışıyor benzinle biraz gidiyorum giderken gaza geçiyorum borulardaki benzin bitince lbg ye devam etmiyor, yine çekiyorum kenara lpg deniyorum çalışmıyor ama yine benzine geçirince çalışıyor, biraz bekleyip deneyince lpg yi alıyor yola devam ediyorum,yolda giderken hiç durma yapmıyor,

sorun ne olabilir?

Aku - kutbu çıkarıp 1-2 saat bekleyin sonra tekrar takıp test edin.

Devam ederse iyi bir LPG SErvisinde, LPG beyni, (KAFA) ve Filtreleri kontrol ettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

arkadaşlar bir sorun çıkmaya başladı,

sorun ne olabilir?

Aku - kutbu çıkarıp 1-2 saat bekleyin sonra tekrar takıp test edin.

Devam ederse iyi bir LPG SErvisinde, LPG beyni, (KAFA) ve Filtreleri kontrol ettir.

deniyeceğim, teşekkürler.

birde arka plaka ışığının takıldığı uzun plastik parçanın içerisinde lambanın oturduğu yer ve lambanın takıldığı duy eskimiş parçalanmış, değiştirmek istiyorum internette aradım ama bulamadım, ordaki parçanın adı nedir?
    yapıştırıyorum ama lambanın ısısından atıyor.

• hyundai accent 98 ls 1.3 aracımın contasından ufak ufak yağ sızıntısı var, conta değiştirmek istiyorum.
    conta markası yavsiye edermisiniz? neye dikkat etmeliyim? kendim değiştirebilirmiyim?

arkadaşlar 98 ls 1.3 aracımın teyp bölümünü sökmek için vidaları söktüm kalorifer düğmelerini çıkardım bölümü tırnaklarından ayıracak şekilde çektim ama bölüm beri gelmiyor sanki ortada bir bölüm tutuyor gibi ne yaptıysam gelmedi fazlada zorlamak istemedim, orta bölümde tutan bir yer varmı?
    araç çukurlardan geçerken teyibin sesi kesiliyor yada değişiyor girişleri kontrol etmek istiyorum. sonta teyibi değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 14 Temmuz 2015; 14:35:24 >
  • Arkadaslar 2000 model 1.3 lx orjinal 100.0000kmde 2 parca islemli disinda orjinal.12500 e alinir mi fiyat cok mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Arkadaslar 2000 model 1.3 lx orjinal 100.0000kmde 2 parca islemli disinda orjinal.12500 e alinir mi fiyat cok mu ?

bence fiyat çok.
  • quote:

hyundai accent 98 ls 1.3 aracımın contasından ufak ufak yağ sızıntısı var, conta değiştirmek istiyorum.
    conta markası yavsiye edermisiniz? neye dikkat etmeliyim? kendim değiştirebilirmiyim?

arkadaşlar 98 ls 1.3 aracımın teyp bölümünü sökmek için vidaları söktüm kalorifer düğmelerini çıkardım bölümü tırnaklarından ayıracak şekilde çektim ama bölüm beri gelmiyor sanki ortada bir bölüm tutuyor gibi ne yaptıysam gelmedi fazlada zorlamak istemedim, orta bölümde tutan bir yer varmı?
    araç çukurlardan geçerken teyibin sesi kesiliyor yada değişiyor girişleri kontrol etmek istiyorum. sonta teyibi değiştireceğim.

Vida yada tırnak var

Dikakt et kırarsın.

Tekrar kontrol et

• quote:

quote:

hyundai accent 98 ls 1.3 aracımın contasından ufak ufak yağ sızıntısı var, conta değiştirmek istiyorum.

Vida yada tırnak var

Dikakt et kırarsın.

Tekrar kontrol et

TEYP oyjinal teypmiş tırnak turuyormuş teypi çıkardım ama teypin olduğu bölüm izlediğim bazı videolardaki gibi bayağı beri gelmiyor.

• Merhaba arkadaşlar bu akşam küçük bir kaza atlattım far gitti bide kaporta da hasar var duzelip boyanacak masrafı ne kadar olur sizce

• https://imageshack.us/my/images

• https://imagizer.imageshack.us/v2/320xq90/r/537/kTYLHB.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: aresfatih

Merhaba arkadaşlar bu akşam küçük bir kaza atlattım far gitti bide kaporta da hasar var duzelip boyanacak masrafı ne kadar olur sizce

bir önceki sayfada var, ben yeni aynı yerden vurdum ama benim tamponda kırıldı, far ve düzeltme tampon yapıştırma 310 tl tuttu boya yaptırmadım,
    şehirdeyseniz daha uygun tutabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Vida yada tırnak var

Dikakt et kırarsın.

Tekrar kontrol et

TEYP oyjinal teypmiş tırnak turuyormuş teypi çıkardım ama teypin olduğu bölüm izlediğim bazı videolardaki gibi bayağı beri gelmiyor.

moto lpgde bazen çalışmıyor demiştim,
    filtreleri kontrol ettim tertemiz di, daha ustaya gitmedim bu gün bir şey dikkatimi çekti motor şoğukken tek marşta araç çalışıyor ama motor sıcakken lpg de hemen çalışmıyor ama benzin de çalışıyor ,sorun ne olabilir.

• Arkadaşlar merhaba 98 accent 1.5 gls aldım aracın rot başında sıkıntı var dediler ustaya götürdüm sağ akis , rot başı ve arka amortisör değişti daha sonrasında aracımda 80 km üzerine çıktığımda frene basınce direksiyonda titreme yapmaya başladı usta disklerden dedi diskleri ve balataları değiştirdim sonrasında arıza çözülmedi bende başka bir ustaya götürdüm kampanadan dedi kampanaları sıfır aldım ama sorun yine aynı devam ediyor sonrasında yeni aldığım diskler eğilmiş torna yaptırdım ama sorun hala çözülmedi 5-6 tane ustaya sordum herbiri ayrı birşey söylüyor biri akisten dedi biri kampanadan dedi biri jant eğri ondan dedi biri poyra kafalarında dedi vallaha 1.000 tl ye yakın para harcadım ama sıkıntı çözülmedi böyle giderse çok sevmeme rağmen arabayı satıcam lütfen bana yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkintim

Arkadaşlar merhaba 98 accent 1.5 gls aldım aracın rot başında sıkıntı var dediler ustaya götürdüm sağ akis , rot başı ve arka amortisör değişti daha sonrasında aracımda 80 km üzerine çıktığımda frene basınce direksiyonda titreme yapmaya başladı usta disklerden dedi diskleri ve balataları değiştirdim sonrasında arıza çözülmedi bende başka bir ustaya götürdüm kampanadan dedi kampanaları sıfır aldım ama sorun yine aynı devam ediyor sonrasında yeni aldığım diskler eğilmiş torna yaptırdım ama sorun hala çözülmedi 5-6 tane ustaya sordum herbiri ayrı birşey söylüyor biri akisten dedi biri kampanadan dedi biri jant eğri ondan dedi biri poyra kafalarında dedi vallaha 1.000 tl ye yakın para harcadım ama sıkıntı çözülmedi böyle giderse çok sevmeme rağmen arabayı satıcam lütfen bana yardım edin

Rot başında sıkıntı var ise AKS ta balans olabilir. Test edilmesi gerek KOMPLE aks alabilirsin. DÜŞÜK İHTİMAL tabi.

rampa aşağı aracını boşa al akarken sallantıyı kesiyor ve vitese alıp yüklenince sallantı yapıyorsa AKS

HER İKİSİNDe yapıyorsa BALANS YÜKSEK İHTİMAL

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vida yada tırnak var

Dikakt et kırarsın.

Tekrar kontrol et

moto lpgde bazen çalışmıyor demiştim,
    filtreleri kontrol ettim tertemiz di, daha ustaya gitmedim bu gün bir şey dikkatimi çekti motor şoğukken tek marşta araç çalışıyor ama motor sıcakken lpg de hemen çalışmıyor ama benzin de çalışıyor ,sorun ne olabilir.

lpg ustaya gittim, gaz ayarı yaptı kötüydü dedi, tamamdır git dedi 2 blok arkada ampul sormak için durdum, araç yine çalışmadı lpg ustasını çağırdım oraya geldi dükkanına gittik tekrar lpg beyninde mavi parçayı temizledi o parçaya giren kablonun ucu iyi tutmuyordu onu değiştirdi inşallah bundandır dedi yolladı sonra yine başladı, yine lpg de zor çalışıyor, bir gün aracı bırakacağım soğuk halde baksınlar, birde bu sistemde lpg filtre yok dedi usta, birisi bir parça gösterdi filtre bu dedi, gittiğimde soracağım ustaya bu ne diye,

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.