Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
455.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogunmas

Onu değişmeden önce , Söktürüp bir temizletin.
    Temizliği YAĞSIZ kontak spreyi ile yaptırın.

İnşallah düzelir.

Akılda kalacağına emekte kaldın.

hafta sonu söküp temizleyecem bakalım inşallah çalışır düzgün Ogün bey :d
    Sağolsun tamircilerin baştan savma işleri çoğu şey zaten yapılabiliyor biraz uğraştırsada adam sök takla 50 lira alıyo zaten uğraaşmak istemiyor bide parça satmak peşinde ondada kar yapacak aklınca..
    İnş yağsız kontak spreyi bulabilirim piyasadda
    bide kapı hoparlörlerini değiştireceğim ne tavsiye edersiniz ogün bey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysi_kul -- 27 Ağustos 2015; 11:54:12 >
  • KALİTE her zaman kalitedir. SONY-PIONER-ALPIN

Ancak Kabul edilebilir grupta NAVITECH (BELCO) sunny (NEXT) JAMESON ve goldmaster fiyat performansta çok iyi

Ben sunyy ve navitech kullandım . MEMNUNda kaldım.
  • quote:

KALİTE her zaman kalitedir. SONY-PIONER-ALPIN

Ancak Kabul edilebilir grupta NAVITECH (BELCO) sunny (NEXT) JAMESON ve goldmaster fiyat performansta çok iyi

tşk Ogün Bey bakalım inşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysi_kul

quote:

2 yollu 3 yolu falan yazıyo pek anlamıyorum kusura bakma senide meşgul ediyoruz Ogün bey
    13 cm bi kaç tane seçenek var bakarmısın müsait olursan linkleri alta atacam :D
    http://www.hepsiburada.com/sony-xs-fb1330-13cm-3-yollu-230w-oto-hoparloru-p-OTBLCXSFB1330#extendedImageContainer
    http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-1325s-5-1-4-13cm-coaxial-2-yollu-hoparlor-p-OTHIFISXE-1325S#extendedImageContainer
    http://www.hepsiburada.com/sony-xs-gt1338f-13cm-3-yollu-230-watt-oto-hoparlor-p-OTSONYXSGT1338F#extendedImageContainer

• quote:

quote:

quote:

2 yollu 3 yolu falan yazıyo pek anlamıyorum kusura bakma senide meşgul ediyoruz Ogün bey
    13 cm bi kaç tane seçenek var bakarmısın müsait olursan linkleri alta atacam :D
    http://www.hepsiburada.com/sony-xs-fb1330-13cm-3-yollu-230w-oto-hoparloru-p-OTBLCXSFB1330#extendedImageContainer
    http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-1325s-5-1-4-13cm-coaxial-2-yollu-hoparlor-p-OTHIFISXE-1325S#extendedImageContainer
    http://www.hepsiburada.com/sony-xs-gt1338f-13cm-3-yollu-230-watt-oto-hoparlor-p-OTSONYXSGT1338F#extendedImageContainer

1. seçenek SONY bbir kullnıcı almış yorum yok
    2. seçenek Alpine Orta halli. Yani alınabilir ama yorumlardan SUNNY Navitech ten farkı yor gibi
    3. SEÇENEK SONY Çok yorum var. GENELDE MEMNUN lar ancak BAS sesin yeterli gelmediğini ısrarlar belirtiyorlar.

Bas sesi biliyorsunuz Derinden gelecek olann bir GÜM sesidir. Bu teneke gibi de gelir Gerçek bir DAVUL gibi de.

Buradaki ifadeler Teneke değil AMA DAVUL da değil :)

KArarı size bırakacağım

• ogunmas kullanıcısına yanıt
    sağolasın Ogün bey anfi falan var zaten söktüm bağajı çok işgal ediyo diye çok öyle müzik dinleyen biri değilim bass a ihtiyaç olduğunda tesisat mevcut zaten takarım yine kapılar çalışmıyo diye değişeyim dedim normal ses var zaten arka dört hoparlör :D
    İlahi dinliyorum zaten genelde basslık bi durumu yok :D
  • Yaklaşık 1.5 aydır 96 model accent gt kullanıyorum ancak bazı yedek parçalarını bulamadım. Yedek parçaları nereden bulabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENELDE heryerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Yaklaşık 1.5 aydır 96 model accent gt kullanıyorum ancak bazı yedek parçalarını bulamadım. Yedek parçaları nereden bulabilirim?

Akparca sitesinde yeterince parca var. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogunmas bey size bir sorum olacak.98 model 1,3 accent var.1,5 ay önce kaza yaptım ondan sonra sıkıntısı bitmiyor.araba sabahları ilk marşı almıyor 2.de bazen alıp bazen almıyor 3.ye kalıyor.arabayı kısa mesafe çalıştırıp durduğumda (1-5metre) hiç marş sesi gelmiyor kontağı açtığımda tık bile demiyor bir iki sefer,sonra kontağı açtığımda röleler şık şık şık edip gösterge ışıklarını,saati,teyibi,lpg ışıklarını kapatıp kapatıp açıyor.akünün kendi üstündeki ışığı yeşil kazada şarj dinamosuda değişti,marş dinamosu civatası gevşek dediler yapıtılar ama gene aynı sorunu verdi.komşum kaçak var dedi ama sorun ne olabilir,nerde olabilir ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Maalesef orada da yok. Her yere sordum ama korna kapağını bulamadım

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar 1998 accent 1.5 gl 140 bin km de beyaz boyası yok kazasız 13500 tl fiyat normaldir? Klima hidrolik,direksiyon felan yok sadece önce camlar otomatik arka manuel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik71

Maalesef orada da yok. Her yere sordum ama korna kapağını bulamadım

İkitelli Hurdacıları deneyin. KESIN vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunmas -- 1 Ekim 2015; 17:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal567

Arkadaşlar 1998 accent 1.5 gl 140 bin km de beyaz boyası yok kazasız 13500 tl fiyat normaldir? Klima hidrolik,direksiyon felan yok sadece önce camlar otomatik arka manuel.

Bana biraz yüksek geldi.

Biraz fiyatı zorlayın
  • Celal bey gl için 1500 lira fazla gls olsa 13 bine kadar normal bence ..
    bende 95 gls var 13 bine bile vermem arabamdan memnunum ve o paraya satsam bile onun seviyesindeki araçlar 20 bin lira civarı :d
  • 1.5 motor araç yağ yakmaya başladı. Motoru yaptırmak istesek ne kadar tutar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sağ far lazım 95 gls 60 tl yede var 160 tl yede far tecrübesi olan var mı ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Arkadaşlar sağ far lazım 95 gls 60 tl yede var 160 tl yede far tecrübesi olan var mı ne tavsiye edersiniz ?

60 lıkta işini görür 3 sene gider
    160 ta işini görür 10 sene gider
  • eyvallah ogün bey .. sağ farın içi sararmış görüş açısı baya daraltıyo değiştireyim dedim bende içini açıp uğraşmaktansa 60 lira bana uygun geldi ondan sordum .. tavsiye edeceğin bi site varmı sipariş vereyim .. baktımda bi kaç yere pek güvenemedim
  • Selamlar Herkese;

98 1,5 GLS O.V. ile aranıza katılmış bulunmaktayım. :) Aracım 132.000 Km de 3 parça boyalı. Atiker LPG takılı araçta. Genel bakımını yaptırdım bu hafta. Yağ, filtre grubu, antifriz, buji, buji kablosu, arka kampanalar değiştirildi. Ön plastik muhafazalar yoktu. Onları ilave ettirdim. İşçilik vs derken 500 TL ye yakın para gitti. (Ön disk balata grubu yeniydi ellemedim.) Bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız memnun olurum:

1-BU aracın otomatik vitesinde sorun var mı yok mu nasıl anlarız? Test ederken L-2-D yaptım biraz zorladım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ses ötme vs yoktu. (6 yıldır otomatik araç kullanıyorum.)
    2- Ön farlar zayıf gibi geldi. Night breaker beklentimi karşılar mı?
    3- Arka tampon yüzeyi sanki zımpara yapılmış gibi. Boya mı değişim mi tavsiye edersiniz? (Daha çok soru vardı kafamda ama yarısı uçtu gitti )

Bunlar haricinde ön arka park sensörü, rüzgarlık takılacak. Paspaslar değişecek. Sağlam bi de pasta cila yaptırıp içini de kuaföre soktum mu tam temiz olacak. :) İnşallah uğraşmama değer.

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.