Bildirim
acces point
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dlinkte wds varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
Dlinkte wds varmi
wds varmı bilmiyorum dlink 2600 modeli -
quote:
Orijinalden alıntı: maktastur
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
Dlinkte wds varmi
wds varmı bilmiyorum dlink 2600 modeli
Kablosuz menusu altinda gorunur
Ap nin modeli nedir
zyxel nbg16n bu cihaz şu an aktif çalışıyor asıl sisteme eklemek istediğim ise dlink 2600u -
quote:
Orijinalden alıntı: maktastur
zyxel nbg16n bu cihaz şu an aktif çalışıyor asıl sisteme eklemek istediğim ise dlink 2600u
İki cihaz wds plarak baglanacak sonucta
Her iki cihazda bu ozelligin olmasi gerek
Ap de buyuk ihtimal vardir
Dlinke bakin siz
İlave bağlamak istediğiniz modemde ppoe ayarları kısmında bridge mod varsa modemi a.point gibi kullanabilirsiniz. -
dlinkte wds yazısı göremedim yalnız acces point vede wireless bridge isimli yer var ama acces point yaparsam benim zyxceli görüyor kaydediyorum ama neti paylaşmıyor wireless bridge yaparsam o zaman dlink ağ bağlantılarında göremiyorum vede bağlanamıyorum -
benim amacım kablosuz ağı genişletmek normalde dlinkee Ethernet ile giriş yapıp acces point gibi kullanabiliyorum ama zyxelden gelen kablosuz bağlantıyı aktaramıyorum dlink ile -
Simdi zxyelin yayini dlinke aktarmak isteseniz ve dlink bunu desteklese bile wep sifre kullanmaniz gerek
Soyle yapma durumu varsa iyi olur
Zxyeli söküp dlinki zxyelin yerine acces point olarak kurun
Zxyel ile dlinkten gelen yayini wpa olarak tekrar edersiniz
Daha iyi bir baglantiniz olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X