Merhaba. Telekom'un 100 Mbps'ye kadar fiber internetini kullanıyorum. Daha önce Access Point olarak kullandığım eski ZyXEL modemim son elektrik kesintisinden sonra bozuldu. Çeşitli ürünleri inceledim ama ne almam gerektiğine karar veremedim. TP-Link deco serisi güzel ürünler var ama evimin duvarları nedeniyle 3'lü paketini alma gerekir ve çok pahalı oldukları için öyle bir harcama yapmak istemiyorum. TP-Link Archer C50-C60-C80 gibi ürünleri dikkatimi çekti ama incelemelerin en yenisi 2 yıllık olduğu içini hala kullanılabilir mi yoksa çok eski model mi karar veremedim. En arka odaya çekilmiş hazır kablo olduğu düşünülürse nasıl bir ürün tavsiye edersiniz? Bütçem 800TL civarı, duruma göre biraz daha çıkabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duncan Idaho -- 23 Şubat 2023; 20:33:47 > |
Access Point ve Router Tavsiyesi 2023
Güçlü ve güvenilir bir internet bağlantısı için doğru access point (erişim noktası) veya router (yönlendirici) seçimi çok önemlidir. İster evinizde ister iş yerinizde daha iyi bir Wi-Fi deneyimi arıyor olun, en iyi access point ve router önerilerimizle ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilirsiniz.
Access Point Tavsiyesi
- TP-Link Archer C5400X: Evler ve küçük işletmeler için en iyi access point seçeneklerinden biri olan Archer C5400X, geniş kapsama alanı, yüksek hızları ve gelişmiş özellikleriyle öne çıkıyor.
- ASUS ROG Rapture GT-AX11000: Oyuncular ve ağır internet kullanıcıları için tasarlanan GT-AX11000, son teknoloji Wi-Fi 6 standardını destekleyerek ultra düşük gecikme süreleri ve yüksek bant genişliği sunuyor.
- Netgear Orbi RBK752: Geniş evler veya çok katlı binalar için ideal olan Orbi RBK752, sorunsuz dolaşım özelliği ve güçlü mesh ağı teknolojisiyle her köşeye güçlü bir sinyal sağlıyor.
Router Tavsiyesi
- ASUS ROG Rapture GT-AX6000: En iyi router seçeneklerinden biri olan GT-AX6000, üçlü bant bağlantısı, oyun optimizasyon özellikleri ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle üstün bir ağ deneyimi sunuyor.
- TP-Link Archer AX50: Uygun fiyatlı bir router arayanlar için Archer AX50, güçlü bir Wi-Fi 6 bağlantısı, yüksek hızları ve kullanıcı dostu arayüzüyle ideal bir seçim.
- Netgear Nighthawk RAXE500: Dış mekan kullanımı için en iyi access pointlardan biri olan RAXE500, geniş kapsama alanı, hava koşullarına dayanıklı tasarımı ve uzun menzili ile bahçeler ve açık alanlar için mükemmel bir çözüm.
İhtiyaçlarınıza en uygun access point veya router modelini seçerken şu faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir:
- Kapsama alanı ve sinyal gücü
- Hız ve bant genişliği
- Wi-Fi standardı
- Özel özellikler (oyun optimizasyonu, ebeveyn kontrolü)
- Fiyat
Bu access point ve router önerileri ile yüksek performanslı ve güvenilir bir internet bağlantısının keyfini çıkarabilirsiniz.