Şimdi Ara

airties modemi access point olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde iki tane airties marka modem var. Bu modemlerden biri airties air5341 diğeri airties rt204 . Normal internet bağlantısı olan modem airties air5340 ama sinyal gücü düşük olduğundan airties rt 204 ü bu modeme bağlamak istiyorum. Bağlantıyı kablosuz bir şekilde yapmak istiyorum forumda benzer başlıklar mevcut ama denedim çalışmıyor . Ben modemlerle herhangi bir kablo aracılığıyla bağlanamıyorum . Bana kablosuz olarak anlatırsanız sevinirim

• ogulcan1071 O kullanıcısına yanıt
    Eğer RT 204 modemi AIR 5341 modeme kablolu bağlayacaksan;

AIR 5341 modemde hiçbir ayar yapmana gerek kalmadan aşağıda linkteki işlemleri yapman gerekli.

http://www.airties.com/_supportdocs/2/78/2_78_20120116161801.pdf

Eğer RT 204 modemi AIR 5341 modeme kablosuz bağlayacaksan;

AIR 5341 'de aşağıda anlatılan işlemleri yapmanız gerek.

http://www.airties.com/_supportdocs///__20130314075951.pdf

RT 204 'de aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekecek.

http://www.airties.com/_supportdocs/2/78/2_78_20120116161801.pdf

Umarım yardımcı olur.

• öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. belirtilenleri uyguladım ancak bir sonuç alamadım. modemleri birbirlerine kablosuz olarak bağlama imkanım olmadığından kablosuız olarak yapmaya çalışıyorum . interneti aldığım modemin şifreli olması buna engel teşkil eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan1071

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. belirtilenleri uyguladım ancak bir sonuç alamadım. modemleri birbirlerine kablosuz olarak bağlama imkanım olmadığından kablosuız olarak yapmaya çalışıyorum . interneti aldığım modemin şifreli olması buna engel teşkil eder mi ?

Sifreyi bilmeden baglanamazsin
    Ayrica wep sifre kullanman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifreyi biliyorum ancak internete gireceğim modemin şifresi wpa/wp2 access point olarak kullanacağım modemin şifresi wpa onu sadece wep mi yapmalıyım ?
  • quote:

şifreyi biliyorum ancak internete gireceğim modemin şifresi wpa/wp2 access point olarak kullanacağım modemin şifresi wpa onu sadece wep mi yapmalıyım ?

Modemden modeme wds de wep sifre kullanmak zorundasiniz
    Sadece airtiesin yuksek modelleribwpa destekliyor sanirim

• cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar. iki modeminde şifresini wep yaptım bağlantı yok ap modemimde . tüm adımları uyguladım ama durum aynı . ben yaptığım adımları yazayım
    1 internete bağladığım modeme mesh den kendi modemimi ekledim
    2 şifreyi wpa/wpa2 den wep e aldım
    3 ap olarak kullandığım modemin dhpc sini kapattım ıp numarasını değiştirdim
    4 ap olarak kullandıığm modeme wep olarak şifre koydum
    5 cihazları aynı kanala aldım
    6 mesh den internete bağlandığım modemi ekledim.

eksik olarak ne yaptım bilmiyorum ama modemde sadece power ve wireless ışığı yanıyor. bu özellik için kablo mu olması lazım iki modem arasında orda mı sorun var bilmiyorum
  • quote:

cevabınız için teşekkür ederim arkadaşlar. iki modeminde şifresini wep yaptım bağlantı yok ap modemimde . tüm adımları uyguladım ama durum aynı . ben yaptığım adımları yazayım
    1 internete bağladığım modeme mesh den kendi modemimi ekledim
    2 şifreyi wpa/wpa2 den wep e aldım
    3 ap olarak kullandığım modemin dhpc sini kapattım ıp numarasını değiştirdim
    4 ap olarak kullandıığm modeme wep olarak şifre koydum
    5 cihazları aynı kanala aldım
    6 mesh den internete bağlandığım modemi ekledim.

eksik olarak ne yaptım bilmiyorum ama modemde sadece power ve wireless ışığı yanıyor. bu özellik için kablo mu olması lazım iki modem arasında orda mı sorun var bilmiyorum

Ssid lerde ayni olacak
    İki cihazda ayni wep sifreyi kullanacak
    Firewalli ve nat ozelliginide kapat
    İkinci modemin birinci dns yi 192.168.2.1 yap

Wds olan ikinci modemde sadece power ve wriless isigi yanar
    Lan kablosu takarsan lan isigi yanar ama kablo takmak zorunda degilsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.