Şimdi Ara

airties modem arayüzüne giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün yeni pc toplattım. win 8.1 kurdum. airties rt204 v2 modemimin arayüzüne giremiyorum. 192.168.2.1 açılmıyor. eski pcme bağlıyorum modemi onda girebiliyorum fakat yenisinde giremiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Airties Modem Arayüzüne Giremiyorum

Airties veya diğer modem modellerinde arayüze erişimde sorunlar yaşamak yaygındır. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Nedenleri:

• Yanlış IP Adresi: Modem arayüzüne erişmek için doğru IP adresini girdiğinden emin olmalısın. Airties modem arayüzüne erişmek için varsayılan IP adresi genellikle 192.168.1.1'dir.
    • Bağlantı Sorunu: Bilgisayardan modeme olan bağlantıyı kontrol et. Kabloların düzgün takıldığından ve bağlantının sağlam olduğundan emin ol.
    • Tarayıcı Sorunu: Farklı bir tarayıcı kullanmayı dene. Bazı tarayıcılar modem arayüzleriyle uyumlu olmayabilir.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı, modem arayüzüne erişimi engelleyebilir. Bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Eski Cihaz Yazılımı: Modem yazılımının güncel olduğundan emin ol. Eski yazılım, arayüze erişim sorunlarına neden olabilir.

• Doğru IP adresini kullan.
    • Bağlantıları kontrol et.
    • Farklı bir tarayıcı kullan.
    • Güvenlik duvarını ve antivirüsü devre dışı bırak.
    • Modem yazılımını güncelle.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra hala modem arayüzüne erişmekte sorun yaşıyorsan, Airties müşteri desteğiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Choqo kullanıcısına yanıt
    Dostum, durum explorer uyumluluk modu ile ilgili olabilir. Chrome, firefox gibi bir tarayısı ile deneyebilirsin. Tam olarak nasıl bir sayfa ile karşılaşıyorsun, detaylandırırsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • telefondan gir telefondan giriliyormuş birisi geçen yazmıştı
  • airtieslerde hep böyle bi sıkını yaşıyorum bende telefondan rahat girenbilirsin bilgisayardan bi bakıyosun giriyo hızlı bir şekilde bir bakıyosun hiç girmiyo bi bakıyosun zar zor açılıyor airitesin bu sıkıntı var hep öle reset atmaylada felsa düzelmiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

arkadaşlar bugün yeni pc toplattım. win 8.1 kurdum. airties rt204 v2 modemimin arayüzüne giremiyorum. 192.168.2.1 açılmıyor. eski pcme bağlıyorum modemi onda girebiliyorum fakat yenisinde giremiyorum

Modemi arkadaki reset tuşuna 20 sn basılı tutarak komple resetleyin sonra girmesi lazım.
  • merhabalar,
    bu gün saç baş yoldurtan 3-4 saatin ardından kendimizce bir çözüm bulduk.
    öncelikle saç baş yolduran kısım modem arayüzüne girememe olayı idi, win10 yüklü pc ile 3 farklı modemde de aynı sorunu yaşadık - ki updateleri yapılmış modemler -
    sonra nereden aklımıza geldiyse çöpe atmak üzere olduğumuz bi xp yüklü makine bulduk.

sorunsuz bağlanıp ayarları kaydettik.

tp-link , airties modelleri olan 3 ayrı modemde de win8.1 ve win10 bağlanma sorunu yaşarken xp ile halletmemize şaşırdık.
    bir defa için ayarları yapabilmek adına arayüze giriş sorununu böyle atlattık. ama tekrar ayar yapmamız gerektiğinde yine xp makine gerekecek çünkü win8.1 ve win10 hala arayüze girmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

çözüm buldum hocam, FixWin diye ücretsiz bir uygulama var.
    onu indirdim ve "Internet & Connectivity" sekmesindeki seçeneklerle hallettim.
    sanırım ya ikinci ya da üçüncü seçenekti, "Fix" deyinde uygulama gerisini hallediyor.

bunuda denemek lazım.

• quitquit kullanıcısına yanıt
    daha kolay bir çözüm yazim :) konuyu açan bendim ama çözümü buldum.

öncelikle bu adrese giriyoruz

https://www.whatismyip.com/

siteye girince büyük bir fontla yazılmış "Your IP Address Is" yazısı ve altında yine büyükçe yazılmış internet İP adresimiz olucak. o sayıyı kopyalayıp arama çubuğuna yapıştırınca modemimizin arayüzüne ulaşıcaz.

ya da en kötü şekilde, modemimiz wireless bir modemse herhangi bir akıllı telefondan wireless açıp modeme bağlanıp, telefonumuzdan internet tarayıcısına girerek arama çubuğuna modeminizin arayüz numarasını (192.168.2.1 gibi) yazarak girebiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle win 8 win10 sistemlrinde modem arayüzü görüntüleyememe sorununu aşacak denenmiş çözüm: mozilla firefox kurup adres satırından 192.168.2.1 yazıp girin sorunsuz görüntüleniyor tüm menüler açılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.