Masaüstü bilgisayarımda Asus pce n-53 kablosuz adaptör kullanmaktayım geçtiğimiz haftalarda anakart ve işlemci değiştirdim yeni anakartımda killer ethernet var bu sadece kablo ile kullanılıyormuş.. ayrıca windows 8.1 kurulumunda bu wireless adaptör sorun veriyor bilgisayarıma win 8.1 yüklemeyemiyorum driverı yüklediğim anda windows göçüyor tomshardware de filan baya kullanıcı sorunu var.
şimdi evimde fiber internet var kablo çekemiyorum modem bir uçta odam diğer uçta wireless gayet iyi çekiyor fakat dediğim gibi bu killer ethernet kullanmak ve win 8.1 yüklemek istiyorum o yüzden airties air 4400 diye bir access point alsam kabloyla bilgisayarımı kullanabilir miyim ? bu modelde de alınan interneti tam olarak yansıtmıyormuş sanırım ayrıca tek port.. harici diskimide evdeki network ağına tanımlayabileceğim aynı zamanda var olan kablosuz internetimi kablo ile kullanmamı sağlayan bir ürün önerir misiniz ? yardımlarınız için teşekkürler
yada elimdeki lynsys x2000 var onu bu şekilde kullanabilir miyim ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme