Şimdi Ara

Acces Veritabanı Sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben asp.net ile bir site yaptım ve sitede accdb yani acces veritabanını kullandım şimdi ise siteyi sunucuya atacağım acaba atacağım sunucuda bu veritabanı sorunsuz bir şekilde çalışacak mı arkadaşlar yoksa sunucu(host) alırken access çalıştırıp çalıştırmamalarına dikkat etmeli miyim yardım ederseniz çok sevinirim. ilk defa sunucuya atacağım

• Hosting te mysql veya mssql yok muydu? Mysql'e çevirebilirsin bence uğraşma access ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna2318

Hosting te mysql veya mssql yok muydu? Mysql'e çevirebilirsin bence uğraşma access ile.

Mysql nasıl çevirebilirim o okunda yardımcı olabilir misin , Hosting firmasına mail attım cevap bekliyorum bu arada.
  • projenin database ayarlarını mysql e göre uyarla .nette tam olarak nasıldı bilmiyorum çünkü fazla .net bilgim yok. ve accessteki tabloları hostinginde oluşturacağın mysql databaseinde de oluşturman lazım tabii. hangi hosting firmasını kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna2318

projenin database ayarlarını mysql e göre uyarla .nette tam olarak nasıldı bilmiyorum çünkü fazla .net bilgim yok. ve accessteki tabloları hostinginde oluşturacağın mysql databaseinde de oluşturman lazım tabii. hangi hosting firmasını kullanıyorsun?

Özkulayı kullanacağım sanırım
  • asp.net yaptım siteyi eğer sunucuda acces çalıştırabilecek bir sunucuysa zaten gerek kalmaz yoksa bir uğraşcam anlaşılan :D acces candır ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.