Şimdi Ara

access point

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tp-link td854w
    inca im-205nx
    airties air5341
    airties rt205
    router:
    usrobotics wireless router usr5463

arkadaşlar elimdeki ekipmanlar bunlar bunlardan birini ana modem diğerini de kapsama alanını genişletmek için kullanmak istiyorum. internetten bi kaç bişey bulup denedim ama olmadı. şu an ana modem olarak airties air5341'i kullanıyorum. diğer ekipmanlardan hangisini kapsama alanını genişletmek için ve nasıl kullanabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: AirLord

modemler:
    tp-link td854w
    inca im-205nx
    airties air5341
    airties rt205
    router:

arkadaşlar elimdeki ekipmanlar bunlar bunlardan birini ana modem diğerini de kapsama alanını genişletmek için kullanmak istiyorum. internetten bi kaç bişey bulup denedim ama olmadı. şu an ana modem olarak airties air5341'i kullanıyorum. diğer ekipmanlardan hangisini kapsama alanını genişletmek için ve nasıl kullanabilirim?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=26293261&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AirLord

modemler:
    tp-link td854w
    inca im-205nx
    airties air5341
    airties rt205
    router:

Air 5341 de sifrelemeyi wep yapman gerekecek Airtouch ozelligini kapatmadan yapamazsın uyarı verir. Bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.