Şimdi Ara

Access point - Repeater önerisi lütfen f/p .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 kat üstten internet almak istiyorum yalnız repeater’ı ara kattaki daireye bağlamam mümkün değil bazı odalardan telefonumun tek diş çektiğini görüyorum ama internet baya yok gibi oluyor. Bundan dolayı menzili yüksek bir repeater arıyorum. Pix link 4 antenli nasıl acaba diğer xiaomi pro filan çok iyi değil gibi ama sizden tavsiye bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncic3k -- 23 Eylül 2019; 16:39:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek dbilı modelleri mi seçmem gerekiyor acaba ?

• haruncic3k kullanıcısına yanıt
    Zyxel wap3205 cihazını incele derim sinyalin en fazla geldiği noktaya kurarsan işini görür eğer kablo cekebiliyorsan kabloda çekebilirsin. Kendim kullanıyorum sinyal kalitesinden memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• izleyin...
    www.hepsiburada.com
    D-Link DAP-1325/A1A 300Mbps Çift Antenli Kablosuz Menzil Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/d-link-dap-1325-a1a-300mbps-cift-antenli-kablosuz-menzil-genisletici-p-HBV00000A5LU7

buda alternatif...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 25 Eylül 2019; 13:17:15 >

• detanaoq kullanıcısına yanıt
    Baya araştırdıktan sonra xiaomi mi router 4 buldum çok iyi sinyal gücü varmış sizce nasıl ?

bilmiyorum hiç bakmadım...

Routerlara kablo çekmeniz lazım kablosuz sinyal alıp dagitmazlar bilginiz olsun. Dediğim wap3205 cihazında hem router hemde range extender özelliği mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F/p İSS Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Modem önerisi P-660HNU-F1
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Bundada aynı repeater özelliği varmış hem satanlara sordum hem aliexpressde özelliklerine baktım bir kaç videoya baktım bunda da var :) sizin önereceğiniz var mı ?

Zyxel Wap3205 Karşı binamdaki arkadaşıma aldık bu cihazı ortak kullanıyoruz interneti problemsiz sinyali alıp dağıtım sağlıyor . Bina arası mesafe 8-10 mt arası. Kullandığımız daire 110mt2

• dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Evet güzel duruyor ama 5ghz frekansından dağıtım özelliği yok sanırsam bizim burada 2.4ghz bağlantı çok var o yüzden performansı baya düşürüyor evin içindeki modemin 2.4 ghz frekansında internet 10-15 mbit fark ediyor 5ghz frekansına göre

5ghz dağıtım özelliği evet yok modeminiz de 5ghz var ise o zaman dağıtıcı da da olması avantaj ama 5ghz in dağıtım alanı 2.4 e göre daha düşük. 5ghz de bunada bakmıştım

Zyxel Nbg6515 - wap3205 i ile aynı özellikte fark olarak 5ghz bulunması

• Gelen wifi çekim gücünü artırıp evde dağıtımı yapan cihaz acess pointmi? Tavsşye hangisini almak lazım. İki bina arasında birbirini gören iki daire arasında olacak. Yarin almam lazım cihazı. Acil tavsşye lütfen

• necii kullanıcısına yanıt
    Access point - range extender menzil genişletici hepsi kablosuz olarak sinyali alır ve dağıtır.

Cihaz konumlandirmalarim bu şekilde
    Access point - Repeater önerisi lütfen f/p .

• Merhaba yakınımın 25-30mt ötedeki evinden aldığım sinyali markasına güvenerek aldığım Tp link va7210n ile kendi evime dağıtıyorum fakat bu ap aldığım günden bu yana sorun çıkartıyor sinyal alım gücü mükemmel olmasına rağmen gün içerisinde bazen 1-2 bazen 8-10 defa ip alamama sorunu yüzünden kapa aç yapmak zorunda kalıyorum denemediğim kurulum yöntemi kalmadı ne yaptıysam olmuyor..Bu sebepten ötürü pek çok kişi tarafından alınmış Hadron firmasının üretimi olan pix-link marka ap almayı düşünüyorum bu ap yi extender veya farklı ssid ve şifre kurulumu yaparak kullanacağım Bu markayı alan ve kullanan arkadaşlardan ricam memnun kalıp kalmadıklarını sinyal alım mesafesi ve gönderim mesafesi ile ilgili bilgi verebilirlerse sevinirim ayrıca bu ap yi dış ortamda kullanacağım yağmur almasada dış ortamda kullanılabilir mi acaba?
  • Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    ev için olan cihazlar dışarda arıza yapar garantide geçerli olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.