Şimdi Ara

ACCESS POİNTLER ARASI BAĞLANTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

daha önce uydunet kablolu modem den access point aracılığı ile interneti dağıtma işi için buraya konu açmıştım.Yardımlarınız ile o sorunu Netgear WG102 ile çözdüm tabi önce kablonet'i arayıp ikinci bir ip için talepte bulundum .

Şimdi şöyle bir sorunum var Netgear wg102 ile dağıttığım interneti evimdeki başka bir masastü pcye zyxel g570 access modemin wireless client modu ile internete çıkarmaya çalışıyorum.

zyxel g570 modemin ayarlarını yaptıktan sonra benim netgear wg102 'ye bağlanıyor gözüküyor.Fakat bilgisayar nasıl bir ip tanımlasamda network bağlantısı hatalı oluyor yani internete çıkmıyor.

Yapı kısaca şöyle

NETMASTER CXC150(Uydunet Kablo modem ip adresi 192.168.100.1) +NETGEAR WG102(kablonetten gelen interneti dağıtan ap)+ZYXEL G570(netgear wg102 ile dağıtıman interneti masaüstü pcye aktarmaya çalıştığım wireless client)

Ayrıca Netgear wg102'de wpa-psk şifreleme kullanıyorum.

Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
    İlginiz için teşekkür ederim.

• İki cihazda da WEP şifreleme kullanmalısın, ayrıca iki cihazda da şifreler aynı olmalı. Access Point'le bağlı bilgisayarın IP'si otomatik olmalı yapılandırmayı yaptıktan sonra.

Yeterli değil ama mantığı anlatıyor;http://www.youtube.com/watch?v=C96Gdd_18G0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microsonic -- 18 Nisan 2010; 20:53:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.