Şimdi Ara

Access Point Bağlantı Problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Komşudan çektiğimiz internet için İnca marka access point aldım sorun şu bilgisayarda değil de akıllı telefonlarda bağlantı problemi yaşamaktayım sık sık bağlantı kopmakta ve sayfalar açılmamaktadır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Satın almış olduğum Access Point

Inca IAP-700NR 300 Mbps Router Access Point Repeater

Access Point LAN ve WIFI ayarları

• vhexr V kullanıcısına yanıt
    kablosuz ayarları kısmında, kanal genişliği ni 20MHz olarak ayarlayın.
    kanal kısmını otomatik yerine sabit bir kanal seçin. etrafınızda çok kullanılmayan kanallardan olsun. 9 veya 13 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 16 Eylül 2016; 0:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

kablosuz ayarları kısmında, kanal genişliği ni 20MHz olarak ayarlayın.
    kanal kısmını otomatik yerine sabit bir kanal seçin. etrafınızda çok kullanılmayan kanallardan olsun. 9 veya 13 olabilir.

Kanalı değiştir demişsiniz ancak ana modem ile access point yapılan modemin kanalı aynı olmak zorunda. Bu söylediginiz bağlantı problemi oluşturu düşüncesindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snowrax S kullanıcısına yanıt
    ana modem hangi kanalda yayın yapıyorsa o kanala sabitleyin, veya hiç değiştirmeyin size kalmış. hangi modda kullanıyorsunuz cihazı veya komşudan gelen net kablolu mu , kablosuz mu?

Kanal genişliğini 20MHz yapın mutlaka , telefonların 40MHz de bağlanma ve kopma sorunları yaşadıklarını okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 16 Eylül 2016; 6:32:18 >
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    İnternet 50 metrelik kablo ile Access Point'e bağlı. Kanal genişliğini 20MHz yaptım ancak yine kopmalar yaşanıyor :(

Karşı tarafın modem bilgileri

• vhexr V kullanıcısına yanıt
    kablo ile bağlanıyorsa ana modem ile ap aynı kanalda olmak zorunda değil. wifi yi sabit bir kanala ayarlayıp deneyin.
    bir de hızlı kurulum kısmından ap nin hangi modları desteklediğini gösteren ve şuan hangi modda çalıştığını gösteren bir ss atabilirseniz çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.