Şimdi Ara

Accord'dan Sonra... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben aracımı seviyorum, çok da memnunum..
    İlk aracım Passattı, Accordu aldığımda forumda yorumumu yazmıştım..
    Passata göre eksilerinin turbo olmaması (turbo süper bişey 1.8 T araçdı ama ilk kalkışta Accord Passat zevkini veremedi), Yol sesini PAssat çok az alıyordu, birde yumuşak sürüş Passatta daha iyi..

Bunları forumda Accord formunda yazmıştım.. Eğriye eğri doğruya doğru..

Ama Accordun tipi şekli bi farklı..
  • sinank3 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya..
    Yeni model araçlarda bu sorunu yoktur sanıyordum.. Yeni teknoloji olmaması gerekiyor..
    Vites geçişi benim açımdan önemli.. Tık tık geçmesi lazım viteslerde geçiş hissetmemek lazım..

C5 serisinin hepsinde mi böyle?
  • C5 alacaksaniz exclusive bakın. Hydraaktiv süspansiyon ile D sınıfında en iyi konfora sahip olursunuz.

Ayrıca 2.0 hdi motorlu c5lerde 6 ileri tam otomatik şanzıman var. Mcp yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 8 Kasım 2015; 19:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    İçimi rahatlattınız..
    Zaten bende 2.0 HDI motora bakıyordum..
    Şanzıman konusunda Accordun vites geçişleri başarılı o yüzden öne yığılma şeklinde vites geçişli bir araç almak hayal kırıklığı olur benim için..

Teşekkürler...
  • hulusi kullanıcısına yanıt
    Hocam accorddan sonra size mondeo iyi gelecektir. Kesin bilgi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kusura bakmayın biraz geç oldu. Ben C5'in 2011 ve 2013 model 1.6 otomatiğini kullandım ikisinde de vites geçişi esnasında öne yığılma vardı. Bi yakınımda 2012 C4 picasso var çok güzel yayla gibi araba ama gelin görün ki vitesi başarısız aynı sorun onda da var. Ne tür bir şanzıman kullanıyorlar bilmiyorum ama hondanın tam otomatiğinden sonra gerçekten kullanmak istemezsiniz. Vitesi 1-1,5 sn gibi bir süre zarfında atıyor ve o esnada motor fireni gibi bişey aracı tutuyor, içerideki yolcularla beraber öne doğru yığılıyorsunuz. yokuşlarda falan da çok kararsız ne yapacağını bilmiyor. SONUÇ: Kesinlikle tavsiye etmem
  • sinank3 kullanıcısına yanıt
    synthesizer, 2.0 motorların tam otomatik olduğunu söylüyor.
    2.0 motorlarla ilgili bilgim yok ama siz zaten almadan önce bi test sürüşü falan yaparsınız. Hangi aracı alacak olursanız olun karar vermeden önce de yakınlarınızda biyerde varsa ister yetkili servis plaza ya da herhangi bir oto galeri gidin canlı canlı test edin derim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.