Şimdi Ara

ACCORD İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce 2013 honda civic elegance otomatik aldım.Aracımdan memnunum.kardeşimde arabayı isteyip duruyor.Yanlız geçen gün 2011 accord gördüm.arabaya bayıldım.biraz araştırdım 2011 modeller 60-65 bin arasında.

1-2011 olmak koşuluyla accord alınırmı.performanı yol tutuşu konforu motorun ve kaportanın sağlamlığı yalıtımı donanımı(ya da başka sizin eklemek istediğiniz özellikleri varsa) nasıldır?

2-sıfır gibi civic i kardeşime verip accord almaya değermi?

bilgisi deneyimi olanlara sormak istiyorum

Not: o paraya passat al,mondeo al,insignia al gibi görüşler olacaktır saygı duyarım.ama başka model düşünmüyorum.benim işim biraz keyfi o yüzden sadece accord ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• Yakıt problem değilse her türlü alınır. Hatta LPG takılır yakıt problemi de kalmaz :)
    Konforlu, sorunsuz, sınıfına göre gayet yakışıklı, aslında klasik japon.
  • Paran varsa al güzel araba. Basarsan gider bastıgın kadar yakar+vergi.
  • Vergisi ve yakıt tüketimi dışında 10 numara araç bence hiç düşünmeden geçin Accord'a.
  • vergi ve yakıt sıkıntı degil dıyorsan yolda kolay kolay yakalanmazsın
  • Yakıtı geç oturupta galon galon benzın yakacak değilsin 2.0 motor araç halıyle illaki civic e göre fazla yakacak bu yuzden " yakıt sıkıntı değilse " gibi birşey soylemıyorum bıle sıkıntı olsa zaten bu konuyu açma gereğı duymazsın. Baktın olmuyor tüp takar geçersin zaten tüpe vereceğin parada zaten kendını çıkartır amorti eder. Bu yuzden sadece vergi konusunu düşünebilirsin ama bu yonden bakacak olursak bu sadece accorda has birşey değil başka 2.0 araç alsan yada almak ıstesen gene vereceksın bu vergıyı oyuzden bu ıkı krıterıde ortadan kaldırdım. Geriye aracın artıları kaldı evet civice göre cebını bikaç kuruş yoracak ama sürüş zevki, donanım, oturaklılık, konfor, sınıf farkı, tip-şekil güzelliği, karizmatik çizgiler vs.vs. birçok artın olucak en başta " accord a biniyorum demek var " elbetteki alınmaya değer. Civicten bukadar memnun ve mutluysa birde bu memnunıyetın ve mutluluğun D sınıftaki farkını düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.