Şimdi Ara

ACCORD MU CRV MI AVENSIS MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Volvo V60 ı da düşünün bence accord da iyidir yazılan arabalardan bir tek crv sakat kasa değiştireli aylar oldu hala yeni kasasını getirmediler türkiyeye

fiyat konusunda anlaşılırda s80 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 9 Ekim 2012; 23:00:14 >
  • Merhaba,

Az km yapmış ikinci el modelleri de takip edin,sıfırına oranla 5-10 bin tl ucuza alıp bir kaç yıllık yakıt masrafınızı çıkartırsınız.Bu arada 2.0 litre araçlar olduğundan MTV biraz yüksek olacaktır,araştırın.

Bu arada Accord'u liste fiyatının bir hayli altına çekebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-model-accord-executive-otm-bayiden-sifir-100979223/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-makyajli-kasa-0-accord-sok-fiyata-93295085/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifir-accord-a-bosuna-para-vermeye-hic-gerek-yok-101137181/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2011-full-full-dvd-navigasyon-geri-gorus-kamerali-0-ayarinda-98359835/detay

edit: Accord varken Avensis'e bakmam bile,beğeniler göreceli tabi ama Accord sınıfının en yakışıklı 2-3 aracından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecubamojito -- 9 Ekim 2012; 23:12:05 >

• Eğer bakımları düzenli yapılırsa 15 yıl avensis de götürür accord da götürür.

Ben Accord a bel bağlamayı daha uygun buluyorum çünkü donanım olarak ve (avensis kullanmadım ama) sürüş zevki olarak da üst olduğunu düşünüyorum.

Hantaldır, şudur budur diyenlere aldırmayın. Honda D segmenti çıkarıyorsa performanssız bir araç çıkartmaz.

Basıldığı zaman 200 km yi "şak" diye görecek araba aranıyorsa da zaten D segmenti bakılmamalı.

Avensis ile ilgili pek bilgi veremeyeceğim fakat Accord'un daha üstün bir araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Alırken de iç döşemeleri açık renk alın. Daha hoş bir görünüm sağlıyor.
  • Burada konuşulan araçlar arasında accord rakip kabul etmez.
    Fakat ortada s60 gibi bir otomobil de var bu fiyata.
    1.6 180 hp üstelik vergisi de düşük.
    Ağzına kadar dolu haliyle 95 100k civarlarında almak mümkün.
  • Avensis daha performanslı ve daha ekonomikmiş. avensis 9.1 litre, accord 10.2 litre. Fark az değil sanki. Hızlanma avensis 10.0, accord 11.0 sn. Tasarımı nedeniyle accord daha çok tavsiye ediliyor ama avensis babanız için daha uygun bir araç. 1.8 cvt olanı daha da mantıklı.
  • 15 senelik araç alanı ilk defa görüyorum. Eğer gerçekten 15 sene kullanacaksanız , accord diyorum.
  • Avensisteki konforu sessizligi suspansiyonu digerlerinde bulacaginizi sanmiyorum, start stopa basinca o motorun purussuz marsi etkileyici.
    Tartismasiz accord diyenler, avensise binmeyenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 10 Ekim 2012; 0:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Avensisteki konforu sessizligi suspansiyonu digerlerinde bulacaginizi sanmiyorum, start stopa basinca o motorun purussuz marsi etkileyici.

Accord zira traktör gibi çalışıyor.

Biraz destekli yazın. Bi kere accord sınıfı'nın en yumuşak ve en sessiz süspansiyonlarına sahip araç , motor pürüzsüzlüğünü ve sesini hiç söylemiyorum bile.

Avensisin tek avantajı yol tutuşu olabilir. Onun dışında accord ile avensis arasında fark var , accord lehine. Carmy daha çok accord'a yakın bi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 10 Ekim 2012; 0:21:53 >
  • Anil, accord dedigin arac hala cevirmeli kontak, kazik kadar el freni kullaniyor, avensiste anahtar cebinde konsola koyup starta basiyorsun, park freni elektronik, okadar arac denemis adamsin, avensise bir bin ve kapiyi kapat, dunyayla baglantisi kesiliyor aracin, hangisi iyi net olarak birsey soylenemez, ayaklar yere bassin camry falan ucmayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Anil, accord dedigin arac hala cevirmeli kontak, kazik kadar el freni kullaniyor, avensiste anahtar cebinde konsola koyup starta basiyorsun, park freni elektronik, okadar arac denemis adamsin, avensise bir bin ve kapiyi kapat, dunyayla baglantisi kesiliyor aracin, hangisi iyi net olarak birsey soylenemez, ayaklar yere bassin camry falan ucmayalim.

Yeni avensis test sürüş konumuzu okdun mu bilmiyorum. Gerçi konu açmadık heralde test konusunda paylaştık. Neyse.

Aracı öve öve bitiremedik zaten , avensis çok başarılı bi otomobil.

Kontağı elle çevirme hususunda haklısın. Ama eksiklik ararsak , avensis içinde bulabiliriz. Mesela opsiyon olarak bile sunroof gelmemesi !

Bu arada ben avensis'i 1.6 elegant extra olarak düşündüm bi an , ama arkadaş 2.0 premium için yazmış , donanımlarına baktım eşşek yüküyle doldurmuşlar premiumu.

112.000 tl liste fiyatı var tabi. 95.000 tl'lik accord ile 17.000 tl fiyat farkı olabilecek farklar yok.

Benim her şekilde tercihim accord olur.

• Şahsen 2.0 avensise 100 bin vermezdim. Fakat yeni 1.8 CVT avensis elegant extra alınabilir. Liste fiyatı 89 bin lira fakat 83'e alınabilir bence.

Tercihim;
    1. 1.8 Avensis
    2. Accord
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.