Şimdi Ara

ACCORD MU CRV MI AVENSIS MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten selam, babam arabasını değiştirecek. Eski arabası VW passattı. Çok masraf çıkardı. Sattı kurtuldu. Ama Allah var satışa çıkardığımız ilk gün istediğimiz fiyata sattık Passatı. Babam 59 yaşında. Nasipse alacağı arabayı ömrünün sonuna kadar kullanmak istiyor. Satmayı düşünmediğinden 2. elde değer kaybetmesi hiç önemli değil. Sıfır ve Otomatik vites olması, konfor ve sorunsuzluk olmazsa olmazlarımız. Bütçemiz maksimum 100.000 TL. Yılda maksimum 6000 km yapıyor. Bu yüzden dizel istemiyor. Honda CR-V executive otomatik benzinliye 95.000.-TL, Honda Accord executive otomatik benzinliye 94.000.-TL, bayi müdürünü tanıdığımız Yeni avensis 2.0 premium multidrive S benzinliye 100.000.-TL fiyat aldık. Hondanın otomatiğine daha fazla güveniyoruz ama test sürüşü yaptığımız 3 araçtan Avensis bozuk yolda biraz daha konforlu ve oturaklı geldi. Avensisin otomatiği Hondanınki kadar sağlam mıdır bu kafamızda soru işareti. Başka öneriniz olursa da memnun olurum. 2000 motorun altında en az 15 sene sorun çıkartmayacak, otomatik vitesli ve konforlu hangi arabayı önerirsiniz. Nasipse babamın son arabası olacak. O yüzden ince eleyip sık dokuyor. Honda CRV mi, Honda Accord mu, Toyota Avensis mi yoksa başkası mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKSEVER -- 9 Ekim 2012; 13:30:02 >

• 100 bin tl ve Avensis?Hiç bağdaştıramadım kuşta kondursalar altında koysalar o para Avensis'e fazla.Bu seçenekler arasından ağzına kadar dolu bir Accord diyorum.
  • Bence accordu uzun uzun inceleyin tekrar. Bu paralara, seçimde sadece Japon markaları olacaksa eğer o fiyatı o hakediyor. Sorunsuzluk çerçevesinde de sizi mutlu edecektir. Bunlar benim görüşlerim ama avensise 100.000tl verirseniz sizi tanımama rağmen üzülürüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

100 bin tl ve Avensis?Hiç bağdaştıramadım kuşta kondursalar altında koysalar o para Avensis'e fazla.Bu seçenekler arasından ağzına kadar dolu bir Accord diyorum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgs2

Bence accordu uzun uzun inceleyin tekrar. Bu paralara, seçimde sadece Japon markaları olacaksa eğer o fiyatı o hakediyor. Sorunsuzluk çerçevesinde de sizi mutlu edecektir. Bunlar benim görüşlerim ama avensise 100.000tl verirseniz sizi tanımama rağmen üzülürüm.

Teşekkür ederim. Sanırım Accordda fikir birliğine varılacak. Daha yakından inceleyelim... 15 yıl sorunsuz olarak binilebilecek başka önerisi olan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKSEVER -- 9 Ekim 2012; 13:28:06 >
  • Avensis 1.8 yeni geldi türkiyeye. 89bin fiyatı var ama 80 bine bırakırlar bence. 2.0 yerine 1.8 almak çok daha mantıklı. Aralarında çok fark yok zaten. Accord da iyi arabadır ama motor performans olarak toyota daha önde bence. 1.8 cvt avensis > accord > 2.0 avensis sıralamam.
  • Bütçe max. 100.000 TL ve sıfır araç demişsiniz.

Benim önerilerim size uygun değil gibi ama yinede fikrimi belirtmek isterim.

temiz ikinci el Mercede C , BMW 3 serilerini incelediniz mi ?

Bir kaç hafta önce Audi A4 Dizel otomatik vites 170 HP araç için 130.000 TL fiyat aldım Denizli Batı Audi den.
    Araçta sunroof yoktu, onun dışında oldukça dolu bir araçtı, full deri koltuk, koltuk ısıtma, hafıza, elektrikli ayarlı vs.

birde, mondeo 1.6 sellective modeli oldukça dolu, sorun çıkartırmı bilmem hiç kullanmadım ama gidip inceleyin hem fiyat olarak şuan 68.000 TL ye bırakıyorlar.

Birde peugeto 508 Alluer 1.6 thp tam otomatik benzinli araç benim çok hoşuma gitmişti. konforu sürüşü çok güzeldi, sorunsuzluğu konusunda hiç bilgim yok sadece test sürüşünde kullandım. fiyat olarak 80.000 TL ye bırakıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c5 exclusive . 1.6 156 hp klasik otomatik şanzıman. buna bakmadan d sınıfı araç almasın.mutlaka gidip test edin özellikle bozuk yolda.dünyanın en iyi süspansiyon sistemine sahip .

15 yılda zaten yapacağı 90 bin km hadi 100 bin olsun piaysadaki en dandik motor bile 200.000km dayanır. motordan yana derdiniz olmasın. accordda sağlam araç .tercih babanıza kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 9 Ekim 2012; 15:38:58 >
  • Standart bir otomobil mi yoksa yerden biraz daha yüksek CR-V tarzı bir araç mı önceliğiniz?

Uzun yolda performanslı sürüş önceliğiniz yoksa oturuş ve sürüş pozisyonu nedeniyle muhterem babanıza CR-V daha çok keyif verecektir. :)

Garanti süreci içinde bir sıkıntı olmaz ama 15 yıldan bahsediyoruz, eğer ileride özel servis düşünecek olursanız Accord'daki tam otomatik şanzıman Avensis'teki CVT şanzımana göre daha avantajlı olacaktır.

CR-V'de cam tavan, Accord'da sunroof standart.

Avensiste bunların standart olup olmadığını bilmiyorum ama eğer bu gibi donanımlar sizin için önemliyse bu durumu değerlendirin derim.

Ama 3 araç da sizin işinizi görecektir.

Hayırlı olsun şimdiden. :)
  • Bu 3 araçtan bence karşılığını en iyi alabileceginiz araç accord olur. Benim accord kullanan 3-5 tanıdıgım var 2000 model kullanmalarına ragmen kronik bir arıza için hiçbiri daha servise gitmedi. Bende içine bindim ve gerçekten konforlu bir araç. Birde 0 alındı mı tadından yenmez. Şimdiden bence renk olarak koyu lacivert var ise alın veya siyah tercih edin
  • Tabiki Accord.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda akar.
  • Accord candır,bir 15 yıl daha götürür.
  • benzınlı bır arac alacak olsam ılk aklıma gelen accord.
    ama baba crv de daha rahat eder...
  • o bütçeye düşünmeden accord alırdım
  • tartışmasız accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

Cümleten selam, babam arabasını değiştirecek. Eski arabası VW passattı. Çok masraf çıkardı. Sattı kurtuldu. Ama Allah var satışa çıkardığımız ilk gün istediğimiz fiyata sattık Passatı. Babam 59 yaşında. Nasipse alacağı arabayı ömrünün sonuna kadar kullanmak istiyor. Satmayı düşünmediğinden 2. elde değer kaybetmesi hiç önemli değil. Sıfır ve Otomatik vites olması, konfor ve sorunsuzluk olmazsa olmazlarımız. Bütçemiz maksimum 100.000 TL. Yılda maksimum 6000 km yapıyor. Bu yüzden dizel istemiyor. Honda CR-V executive otomatik benzinliye 95.000.-TL, Honda Accord executive otomatik benzinliye 94.000.-TL, bayi müdürünü tanıdığımız Yeni avensis 2.0 premium multidrive S benzinliye 100.000.-TL fiyat aldık. Hondanın otomatiğine daha fazla güveniyoruz ama test sürüşü yaptığımız 3 araçtan Avensis bozuk yolda biraz daha konforlu ve oturaklı geldi. Avensisin otomatiği Hondanınki kadar sağlam mıdır bu kafamızda soru işareti. Başka öneriniz olursa da memnun olurum. 2000 motorun altında en az 15 sene sorun çıkartmayacak, otomatik vitesli ve konforlu hangi arabayı önerirsiniz. Nasipse babamın son arabası olacak. O yüzden ince eleyip sık dokuyor. Honda CRV mi, Honda Accord mu, Toyota Avensis mi yoksa başkası mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

2007 den beri güncel makyajsız kasa dizel crv kullanıyorum

dizel motor hakkında bilgi yada crv genel hakkında aklına takılan öğrenmek isedigin konularda yardımcı olabilirim

• Oncelikle 1.8 cvt avensis gelmis bunu bi hatrlatiyim.
    Bunun disinda accord kusursuz bir secim olcaktir d segmenti icinden kalite fiskiran agzina kadar dolu bir arac prestiji standart. Bunun haricinde crv de mukemmel bir terch olur honda bayilerine ugradigimda icine binmeden donmedigim aractir crv.

Balikesir honda şen e ugramistim en son yeni crv nin resmlerinide gordm yakin zamanda gelir bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 model honda acoord sıfır almısdım 1 ay once sattım.3 sene accord kullanan bırı olarak,kesınlıkle accord onerırım...
    artılar
    1-2000 motor olmasına ragmen yakıtı ort.normal kullanım 8.8/100 km
    2-full+full ve ortanın ustu malzeme kalıtesı.
    3-dıreksıyonun yola tepkısı ve vırajlara gırısı yol tutusu
    3-motor sesı:)
    4-3 senede sadece perıyodık bakımları dısında sıfır masraf.
    5-rahatlık konfor cok ıyı.(normalde uzun yol seven bırı degılımdır max.350 km yapan bırıydım ancak accord ıle ıst-antalya yaptım ve hıc yorulmadan.
    6-beyazının tadından yenmez harıka kendıne baktıran bı arac.
    eksıler
    1-cukura gırdıgınde oyle bı ses gelıyo kı sankı kaportaya taşla vuruyolar...
    2-tum ayarlar yapılmasına ragmen tum havalandırmalar kapalı olmasına ragmen yaz mevsımınde ayak havalandırma kanallarından gelen motor sıcaklıgı.(en sınır edıcı durumdu)

baska ogrenmek ısdedıgın bısey olursa tecrubelerımı paylasırım...
    2000 motor 156 beygır olmasına ragmen performansı cok cıddı degıl,ancak agır bı arac ve surus zewkı yeterlı bence.

• honda akord
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.