Şimdi Ara

QASHQAI MI CRV MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten selam, şu anda kullandığım arabamdan yere yakın olması dışında memnunum. Ama her kasiste dikkat etmek zorunda kalmaktan ve altı vurmasın diye endişe etmekten bıktım usandım. 1.6 dizel 320 tork yeni qashqai platinium stop starta 80.000,00.-TL fiyat aldım. Teknik verilerine göre yakıt tüketimi güncel 1.5e göre çok daha düşük. Ne dersiniz almalı mıyım yoksa 2013 sonunda satılacağı açıklanan 1.6 dizel Honda CRV daha mı mantıklı? Fiyatının çok daha pahalı olacağını sanmıyorum. Kağıt üzerinde Qashqainin motoru 20 tork daha performanslı. (Honda CRVnin 300 tork) Bu fark performansı çok etkiler mi? Konfor ve yakıt tüketimi benim için çok önemli. Hangisi bozuk yolda daha konforlu olur ve yakıtı daha az harcar? 1.6 dizel qashqai kullanan arkadaş var mı? CRV kullanan arkadaşlardan da aracın artı ve eksilerini rica ediyorum. Bir de benzinli 2000 motor otomatik CRV için arabam.comdaki testte konforda rakipsiz deniyor. 1.6 dizel CRVde de aynı konfor(özellikle sessizliği) yakalayabilirler mi; bu kafamda ciddi soru işareti. Hanım Qashqaiyi çok beğendi. Nissan Bayiindeki tanıdığım 2012 Aralığında platinium start stop 1.6 dizel Qashqaiyi 75.000.-TLye alabileceğimi ve 1.6 dizele otomatik vitesin gelmeyeceğini söyledi. Yeni kasa CRVnin internetteki fotoğrafları da çok güzel. Çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKSEVER -- 19 Ekim 2012; 16:09:24 >

• İkisi arasından crv kesinlikle.

Bunun haricinde ikisini de bosverin yeni Chevrolet Captiva alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

İkisi arasından crv kesinlikle.

Bunun haricinde ikisini de bosverin yeni Chevrolet Captiva alın

Öneriniz için teşekkür ederim. MTV ve ÖTV dolayısıyla motor hacminin 1600 altı olmasını istiyoruz.
  • Qashqai crossover, CRV suv.
  • Adım başı görülen 50 kusura satılan versiyonu çok daha ucuz olan QQ'a o kadar para verilmez bence. CRV, QQ ve direkt rakibi Sportage gibi araçlardan farklı bir sınıfta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Qashqai crossover, CRV suv.

Haklısınız ama ikisi de 4*2 olduğu için ve fiyatları yakın olacağından çok kararsız kaldık hanımla... Hondanın Nissana göre bana daha yakın gelmesinin sebebi ülkemizde fabrikasının olması, istihdam sağlaması. Bu durum olası bir bozulmada ya da kazada yeni parçanın daha kısa zamanda gelmesini sağlar mı sizce? Nissan Qashqainin mi yoksa ülkemizde fabrikası olan Hondanın mı bakım maliyetleri ve parça fiyatları daha uygun olur?
  • iki aracında kasası yakın bir zamanda değişecek dolayısı ile şu anda 2 aracıda almazdım ben olsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia mı? Cıvıc mı?
    7 yıl önce açıldı
    Duster mı megane mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

iki aracında kasası yakın bir zamanda değişecek dolayısı ile şu anda 2 aracıda almazdım ben olsam.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Qashqai crossover, CRV suv.

Haklısınız ama ikisi de 4*2 olduğu için ve fiyatları yakın olacağından çok kararsız kaldık hanımla... Hondanın Nissana göre bana daha yakın gelmesinin sebebi ülkemizde fabrikasının olması, istihdam sağlaması. Bu durum olası bir bozulmada ya da kazada yeni parçanın daha kısa zamanda gelmesini sağlar mı sizce? Nissan Qashqainin mi yoksa ülkemizde fabrikası olan Hondanın mı bakım maliyetleri ve parça fiyatları daha uygun olur?

Honda servisleri hakkında bir şey diyemem çünkü;

Farım pislendiği için götürdüm, "abi değişelim 500 liraya" dediler.
    Cam çitası klipsi kırıldığı için götürdüm, "abi değişelim 500 liraya" dediler.
    Yan ayna koptuğu için götürdüm, "abi değişelim 500 liraya" dediler.

"Her şeye 500 lira diyorsun yeni kasayı da ver o zaman 500 liraya" dedim, "pazarlık yaparız." dediler.

Bakım maliyetleri ise bana fazla gelmiyor. 90 bin bakımı 800 liraya yaptırdım mesela. Ki en ağır bakımdır 90 bin bakım.

Parça konusunda ikisi de aynı hızda gelir diye düşünüyorum. Ama standart dışı bir arıza olursa da Honda daha kısa sürede aracı teslim edecektir.

• crv karakteri olan bir model..qq ise vasat diyebileceğimiz bir model..ve honda genelde benzinli araçlar üreten bir otomobil markası..yeni crv'ler ile qq arasında gece ve gündüz kadar fark var..sizin için 2.0 motoruyla vergiden kaybedebilir fakat bunu göze alırsanız elbette tartışmasız crv..lpg taktırıp mis gibide sürülür.. 2.el olanları fiyat bakımından daha uygundur haliyle vergi olarakda..honda'ların km'sine fazla aldanmayın 50 bin 70 bin km honda için normaldir..
  • QQ'nun 1.6 yeni motoru çok atik 10 sn gibi 0-100'ü var alt donanım seviyelerine de yayarlarsa bu motoru piyasada başka Crossover satmaz ... İkisi de değil bu arada ..
  • ''1.6 dizele otomatik vitesin gelmeyeceğini söyledi''
    cok kötu bır haber...
  • Arkadaşlar 2 günlük Qashqai 1.6 dci sahibiyim. Şu an için gayet memnunum. 130 beygir ve 320 tork aracı çok seri yapmış.ilk etapta 250 km uzun yol yaptım 100-120 arası bastım ilk etapta motoru fazla zorlamadım ortalama tüketim 5 litre oldu. Aynı para aynı motor olursa benimde tercihim Honda olurdu ama şu anda qashqai kulvarında tek o yüzdende özensizlik aracın içinde belli oluyor.Pişmanmıyım değilim ama 80.000 TL lik araba değil motor seçeneği rakipsiz olduğu için tercih ediliyor.Tavsiye edermiyim evet ederim.
  • Ben kesinlikle crv diyorum, qq nin asla 80.000i hak edeceğini düşünmüyorum iç tasarımı o kadar paranın hakkını vermiyor evet 1.6 dizel güzel ama crv daha jip daha havalı bir araç. Bu arada qq ya bakarken peugeot 3008i bir incelemenizi tavsiye ederim, 1.6 dizel ve manuel ve otomatik seçeneğide mevcut.
  • aman hee bisiklet al motor al murat 124 al bis al 3008 alma..
  • 80 bin mi? Ben gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

80 bin mi? Ben gider.

/>
  • İkisi arasında CRV tabii ki

Ancak başka bir model ekleyecek olursanız Hyundai İX35 de öneririm
  • İşiniz zor, risk var:
    + Crv tam 15 ay sonra gelecek.. O zamana kadar yeni qq çıkabilir. Hem 15 ay bekler, hem de ikilemde kalırsınız.
    + 1.5 dci tekna kullandım, dış tasarımı harika olsa da, atıyorum Ceed'in bile konsolu daha şık. Bu nedenle tercih etmeyebilirdim.
    + Crv'nin bir üst sınıfta olduğu gerçeğini unutmamak lazım.
    + Vergisini boşverip 2.0 benzin+lpg olarak kullanmak makul.
    + İlla qq alınacaksa bir yıl binilir, satılır ve yeni kasa Crv alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qasqhai 80 bin TL'mi?

Birazcık akıl fikir yemin ederim nedir ya,
    o arabayı 20Cm aşağı indirsen fiyatı 45 Bin TL'ya yemin ederim, yazık günah.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.