Şimdi Ara

QASHQAI MI CRV MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CR-V akar,hatta akıntısıyla qq yu japonyaya kadar sürükler
  • abi göz var nizam var yahu qq ve cr-v gibi bir soruyuda sizede hak vermek gerek qq ın asla haketmediği fiyatı sorduruyor, qq 80 bin ediyorsa cr-v inanın 180 bin eder, iki aracıda tanıyorum arada dağlar kadar fark var.... resmen birisi jip diğeri jipçik hatta çakma jipçik...
  • su kadar söliyim.
    su anki kasaların bile içine oturursanız hangisini almanız gerektiğini size gözleriniz söyler.
    o kadar fark var yani...
  • sadece şunu yazmak için geldim --) CRV
  • Qashqai de ne buluyorlarsa,CRV Nerede Qashqai nerede ? öncelikle bunu bilmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

İşiniz zor, risk var:
    + Crv tam 15 ay sonra gelecek.. O zamana kadar yeni qq çıkabilir. Hem 15 ay bekler, hem de ikilemde kalırsınız.
    + 1.5 dci tekna kullandım, dış tasarımı harika olsa da, atıyorum Ceed'in bile konsolu daha şık. Bu nedenle tercih etmeyebilirdim.
    + Crv'nin bir üst sınıfta olduğu gerçeğini unutmamak lazım.
    + Vergisini boşverip 2.0 benzin+lpg olarak kullanmak makul.
    + İlla qq alınacaksa bir yıl binilir, satılır ve yeni kasa Crv alınır.

CRV'nin 15 ay sonra geleceğinden eminmisiniz? Amerika'da satışta yeni 1,6 motorda bu ay avrupa fabrikasında üretime girdi Nisan-Mayıs gibi gelir diye düşünüyorum.
  • Bu iki aracı kıyaslarsak QQ biraz ezilmiş olur seçim olarak ben şahsen kesinlikle CRV derim ancak fiyat olarak biraz abartılımı derseniz hak ediyormu derseniz orası tartışmaya açık bir konu malesef.
  • CRV diyenler nerede yaşıyorlar venezuela'da mı acaba ? CRV üstün ama Qashqai' 130 PS güce ve 320 tork'a 100KM'de / 4 litre tüketim sunan bir araç ayrıca PLATİNİUM paketin CRV'den donanım olarak eksiğinin olduğunu da düşünmüyorum hatta AVM sistemi gibi bir çok artısı var , geri kalan her şey için CRV tabiki de dediğim gibi venezuela'da yaşasaydım o da. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Ekim 2012; 15:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal73

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

İşiniz zor, risk var:
    + Crv tam 15 ay sonra gelecek.. O zamana kadar yeni qq çıkabilir. Hem 15 ay bekler, hem de ikilemde kalırsınız.
    + 1.5 dci tekna kullandım, dış tasarımı harika olsa da, atıyorum Ceed'in bile konsolu daha şık. Bu nedenle tercih etmeyebilirdim.
    + Crv'nin bir üst sınıfta olduğu gerçeğini unutmamak lazım.
    + Vergisini boşverip 2.0 benzin+lpg olarak kullanmak makul.
    + İlla qq alınacaksa bir yıl binilir, satılır ve yeni kasa Crv alınır.

CRV'nin 15 ay sonra geleceğinden eminmisiniz? Amerika'da satışta yeni 1,6 motorda bu ay avrupa fabrikasında üretime girdi Nisan-Mayıs gibi gelir diye düşünüyorum.

Konuyu açan kişinin aktarımına göre ifademi düzenledim; durumu araştırmadım.

• ikisi karşılaştırılacak araçlar değil ama crv
  • Crv premiumlara en yakini bence x3q5 alamayanlarin ilaci qq yuksek station alakalari yokki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda crv ile yeni qasqai yan yana gelince aralarındaki sınıf farkı daha belli oluyor ... Dış görünüş itibariyle crv her açıdan daha heybetli ve kaliteli duruyor .. Qasqai ile sokaklarda gezerken en dolusu bile olsa sizin gibi binlerce sıradan qasqaiden bir farkınız olmayacak ..hatta pekçok filo aracı olan qasqaiden ... Siz hiç filosu Honda crv olan firma gördünüzmü ? ama ben size ilaç sektöründe bile hemen 3 firma sayabilirim ..114 bin tl para verip sıradan olmak akılcı değil .. Buda benim bakış açım. Belki bu düşüncem eski qasqai sahiplerini üzebilir ancak zamanında 55-60 bin tl ye alınan eski qasqailer zaten parasına göre normal ve sıradan araçlardı ancak 114 bin tl para verince işler değişir.... Birde otomatik şanzımanın nasıl çıkacağı kapalı kutu... Piyasa küçük motorlu ve sorunlu otomatik ,yarı otomatik şanzımanlı araç modeli dolu...ancak crv nin de donanım açısından eksik olduğunu söylemek gerekir.. Ama yinede tercihim HONDA CRV olurdu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• baytar17 kullanıcısına yanıt
    bence de Honda kaliteli.. qq herkeste var ama honda crv cok farklı duruyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.