Şimdi Ara

ACCORDMU TEMPRAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atmı alayım eşşekmi alayım gibi bir soru bu kardeş kararı kendin ver
  • gönül accord ister ama sonuçta araçlar eski mantık tempra diyor
    hiç olmazsa daha az eski ve masrafı daha az olur gibime geliyor parça fiyatlaarı falan bakımından.
  • arkadaşım bence alacakasan accordu al ama en iyisi hiç birisini alma çünkü ikiside ilerde bütçeni çok fazla yoracaktır arkadaşların dediği gibi seçenekleri çoğalt
    http://www.araba.com/267919.html
    http://www.araba.com/300637.html
    http://www.araba.com/331898.html
    http://www.araba.com/331056.html bunlar gibi daha çook war ama yinede sen bilirisn

• arkadaşlar araba piyasası çok yüksek.ucuza bulduğumda ya km si çok çok yüksek yada masrafı çok olan arabalar.alarmı bozuk kliması bozuk,cam otm bozuk tampon düşecek gibi.adam bu halde bile getirip satmaya çalışıyor tutturabildiğine.artık marka,model,özellik değil sadece temizliğine ve 2. elde rahat satabileceğim arabalara bakacağım.90 model şahine bile 4.5-5 milyar çekiyorlar isyan etmemek elde değil.samarada düşünebilirim.sonuçta 3-5 kmlik yerlere gitmek için kullanacağım.umarım bu şahinlerin piyasası düşer sonbaharda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirlo318 -- 5 Eylül 2006; 21:15:30 >
  • valla git temiz bi uno al(: 200 bin lik arabaya 2-3 milyar daha masraf gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

valla git temiz bi uno al(: 200 bin lik arabaya 2-3 milyar daha masraf gider

Ayda 6000 ytl alan müdürüm yalan olmasın ama sanırım 98 Accord satıyo sırf fazla yaktığı için gerisini sen düşün.Ama al bi Uno hem az yakar hem şehiriçinde rahatedersin,hem parçası ucuz.Ne kafa yoruyosun hurdalarla sırf hoşafı çıkarılmış lüksden yararlanmak için.Ben 12 sene Uno kullandım yaşadığım tek arıza 11.senede conta yakmak oldu.Fiat araba mı diyenlere saygılar İşcilik,komfor gibi yönlerden zayıf olsa bile Fiat sorunsuz araba üretir ayrıca performansları da hiç küçümsenemez.Herkes kendini otomobil alimi sanıyo ya ençok ona hastayım. Aldırın adama sırf Honda diye külüstürü nasıl olsa para sizin cebinizden çıkmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 6 Eylül 2006; 21:08:58 >

• fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürü borç biliyorum.2-3 en fazla 5 kmlik mesafelerde ayağımı yerden kesecek bir araba baktım.arada biraz daha lüks özellikleri olan arabalarada denk geldim.ama gördümki millette araba sevgisi diye birşey yok.bozulan yerini tenezzül edip yaptırmak yerine öylece binmişler.bagaj kapağı kapanmayandan motoru oluk gibi yağ akıtanına,cam otm bozuk olanından şanzumanından tıkırtılar gelenine,500 devirde çalışanından 1500 devirde çalışanına kadar tamponu idareten tutturulmuş arabalar gördüm hep. böyle arabaya binenlere 2. el araç alacaklara Allah yardım etsin
  • Arkadaşım ne yaptn araba işini? Honda güzel ama eski model olduğu için bakım ücretlerini düşünmeni tavsiyeederim.
  • [Deleted by Admins]
  • ACCORD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Eylül 2006; 15:41:09 >
  • dostum kışı bekleyeceğim piyasa belki normale dönerde millet 92 şahine 5 milyar istemekten vazgeçer
    quote:

Orjinalden alıntı: ali119

Arkadaşım ne yaptn araba işini? Honda güzel ama eski model olduğu için bakım ücretlerini düşünmeni tavsiyeederim.
  • Evet pirlo 0 araba fiyatları da biraz artınca 2.el piyasası yükseldi.Yaz olması da çok büyük etken.Bizimkiler uzun yıllar galericilik yaptı benimde çocukluğum galeride geçti.Ramazan bayramından önce bile piyasa hareketlenirmiş babam öyle diyor.Piyasa kasım ayına biraz daha düşer tahminim.
  • ACCORD LA TEMPRA AYNI KEFEDE 124 LE FERRARİ GİBİ BİŞEY
  • ABARTTIM GALİBA AMA KESİNLİKLE HONDA
  • Arkadaşlar, hiç kusura bakmayın ama gerçekten çok ön yargılısınız....
    Şimdi şunu baştan söyliyeyim,evet ben bir tempra sahibiyim.Ama en azından accord u da biliyorum..:)

Açıkcası modeli o kadar eski olmasa Accord elbette tercih sebebi olmalı ...AMA,
    araç sahibi olan herkes az çok bilir ki, belli bir süre araç hiç sorunsuz "TIK" demeden yıllarca sizi taşıyabilir, ama kullanıma bağlı olarak belirli bir süre sonra aracın yedek parça ihtiyacı öyle bıkkınlık verir ki, bir de bunların çok pahalı olması ve artık dışarıdan getirilebiliniyor olması cabasıdır...

Yani şimdi hala yan sanayide olsa parçasının kolay bulunabilinen ve Honda ya göre parça fiyatının komik denilebilecek fiyatlarla(araştırılırsa) bulunabilen Fiat ın Tempra sını tercih etmemek garip olur....
    Otomatik vitesli bir aracın zanzımanın indirilip tamir takımı ile yapılarak toplanması, manuel vitesli araçlara göre EN AZ 2 KAT daha pahalıdır...Motor tamirine girmeye hiç gerek yok...

Accord u hiç kullanmamış hatta yolcu koltuğuna bile oturmadan sırf HONDA diye yorum yapmış arkadaşlar olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca; hangi marka olursa olsun amacını aşan eleştirileride hoş bulmadığımı belirtmek istiyorum..

EVET, YIL 2006 TEMPRAM 10 YAŞINDA ve ÇOCUĞUMDAN SONRA, TORUNUMDA BİNECEK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaztebeşir -- 17 Eylül 2006; 1:35:20 >

• Bencede tempra
  • ikisinede bulaşma benimtempram vardı sürekli bişeyleri bozulurdu ufaktefek.honda da çok eski. o paralara renault 21 serisi bişeyler al
  • bi defa temprayı alıp nasıl satacak? ben onu anlamıyorum. tamam accord da aynı durumda ama tempranın motor kaç km daha dayanır, accordun motor kaç km dayanır? accord en az tempra kadar dayanacağına göre accord daha iyi olmalı diye düşünüyorum. ama en iyisi renault dan bi model baksın arkadaş. hem elinde kalmaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

Arkadaşlar, hiç kusura bakmayın ama gerçekten çok ön yargılısınız....
    Şimdi şunu baştan söyliyeyim,evet ben bir tempra sahibiyim.Ama en azından accord u da biliyorum..:)

Açıkcası modeli o kadar eski olmasa Accord elbette tercih sebebi olmalı ...AMA,
    araç sahibi olan herkes az çok bilir ki, belli bir süre araç hiç sorunsuz "TIK" demeden yıllarca sizi taşıyabilir, ama kullanıma bağlı olarak belirli bir süre sonra aracın yedek parça ihtiyacı öyle bıkkınlık verir ki, bir de bunların çok pahalı olması ve artık dışarıdan getirilebiliniyor olması cabasıdır...

Yani şimdi hala yan sanayide olsa parçasının kolay bulunabilinen ve Honda ya göre parça fiyatının komik denilebilecek fiyatlarla(araştırılırsa) bulunabilen Fiat ın Tempra sını tercih etmemek garip olur....
    Otomatik vitesli bir aracın zanzımanın indirilip tamir takımı ile yapılarak toplanması, manuel vitesli araçlara göre EN AZ 2 KAT daha pahalıdır...Motor tamirine girmeye hiç gerek yok...

Accord u hiç kullanmamış hatta yolcu koltuğuna bile oturmadan sırf HONDA diye yorum yapmış arkadaşlar olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca; hangi marka olursa olsun amacını aşan eleştirileride hoş bulmadığımı belirtmek istiyorum..

EVET, YIL 2006 TEMPRAM 10 YAŞINDA ve ÇOCUĞUMDAN SONRA, TORUNUMDA BİNECEK...

• Temiz bi Tempra al.

Güle güle bin...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.