Şimdi Ara

ACCORDMU TEMPRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil olarak görüşlerinize ihtiyacım var.ikisininde aynı olan tek yönü fiyatları.
    accord:1989 model.klima,1.6 otm vites,sunroof,elk camlar,elk aynalar.araba 180 binde
    tempra s:gösterde dijital değil haliyle.hidrolik direksiyon bile yok.ama 1994 model ve 200 binde.

• ne duruosn aga git accord u al :D
  • Başlıkta Accord'mu Tempra'mı yazısını görünce ŞOK oldum

Ama baktım ki eskiymiş.
  • bende daha önce rover 400 vardı.4 gün önce sattım.kaskolu idi ama yinede birşey olur diye çekinirdim.accordun başına bişe gelse araba kadar tamirine ödemekten korkuyorum.otm vites ve elektrikli aynaları olmasaydı bu topiği açmazdım bile.klima bile var o modeldeki arabada.tempra ise parçası çok ucuz ve heryerde bulma şansım var.çok zor bir karar valla.birde bu akşama kadar karar vermem lazım.akşama kadar düşünme süresi aldım.
  • tabiik tempra külüstür o accord
  • seçenekleri çoğalt bence
  • ACCORD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis..
    12 yıl önce açıldı
    Motor rektefiye Chevrolet Rezzo
    7 yıl önce açıldı
    Getz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer parça olayını sorun ediosan dünyada en zoru japonyadan parça getirtmektir. Bu konuda amerikan arabalarını hesaba bile katmam.. Bu Senin için büyük bi sorunsa accord u asla düşünme derim..
  • acaba accorda çıkmacılarda falan parça bulabilirmiyim.düz tempra parasına klimalı sunrooflu otm vites bir arabaya binmekde var.tehlikeli ve bir o kadarda çekici.ama şu bir gerçekki o kadar parası olan insanlar daha çok arabanın parça ve ekonomik olma durumuna bakarlar.buda onun son sahibi olma ihtimalimi gündeme getiriyor.temprayı ise çabucak satmak gibi bir şansım var
  • hyundai de bakabilirsin o fiyatlara sanırım parçası pahalı olsa da bulması daha kolaydır gibi geliyor
  • FİYATLARI NE KADAR?
    İKİSİNİN DE KM Sİ ÇOK FAZLA.
    EĞER BÜTÇEN KISITLIYSA, VE TAMİR MASRAFLARINI KALDIRAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSAN, DAHA YÜKSEK MODEL YERLİ BİŞEYLER BAK...
  • inanamıyorum inanmak istemiyorum bu kadar da saçma sorular sormayın lütfen altı üstü fiat bunun neresini honda ile karşılaştırabiliyorsun anlayamadım fiata araba diye binenlerde var ne yazık ki
  • bütçem kısıtlı yalnız tempracılardan öğrenebildiğim kadarıyla motor yaptırmak bile 500 ytl en babası 1000 ytl ye çıkıyor.accordun bir aynası 500 ytl dir.tempra alsam bile gözüm hep accord da kalacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: roverci

FİYATLARI NE KADAR?
    İKİSİNİN DE KM Sİ ÇOK FAZLA.
    EĞER BÜTÇEN KISITLIYSA, VE TAMİR MASRAFLARINI KALDIRAMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSAN, DAHA YÜKSEK MODEL YERLİ BİŞEYLER BAK...

• hondacı olarak tempra al diyorum.Ama honda bakılıp sorunu yoksa alınabilir
  • bence bütçeniz kısıtlı ise iki aracı da almayın..çünkü bu iki araçta fazla kilometrede ve ileride size masraf çıkarıp bütçenizi daha da zorlayacaktır..ayrıca ikinci el bir araç alacaksanız 1 hf sonra satacakmışsınız gibi düşünün ve en azından aldığınız fiyata satabilin..bu şartlar altında benim önerim başka seçeneklere yönelmeniz..ama iki araç içinde fikrimi sorarsanız honda derim..honda bir arıza çıkarıncaya kadar fiat 11 arıza çıkarır...
  • bence ikisinide alma dostum biraz daha biriktir düzgün birsey al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Başlıkta Accord'mu Tempra'mı yazısını görünce ŞOK oldum

Ama baktım ki eskiymiş.

vallahi bende yeni accord'la tempra zannettim ama değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlay1

bence ikisinide alma dostum biraz daha biriktir düzgün birsey al...

kesinlikle iyi düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

inanamıyorum inanmak istemiyorum bu kadar da saçma sorular sormayın lütfen altı üstü fiat bunun neresini honda ile karşılaştırabiliyorsun anlayamadım fiata araba diye binenlerde var ne yazık ki

Aga ne güzel konuşmuşsun yaw.. Bal damlıyo agzından

• temprayıda accorduda satanla yarın için randevulaştık.yarın bakacağım tempra sx ve adamın iddiasına göre 60 bindeymiş.bu fiyata ancak şahin doğan türü şeyler veriyorlar.malum sürü psikolojisi nedeniyle fiyatları yüksek oluyor.km leride yüksek.hala ne yapacağımı bilemiyorum.temprada en azından hidrolik direksiyon olsa ona kayacağım ama yok işte.accordda klimada cabası.aradaki yaş farkı 4.km farkı ise 100 bin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.