Şimdi Ara

Corsa Getz Fabia 207 aveo micra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18-19 butceyle en iyi hangisi alınır bu aracların fiyat aralıkları nasıldır yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekurler

• Getz
  • getz ve aveo iyi tercihler.

yaş kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 4 Eylül 2015; 17:25:29 >
  • Fabia kronik sorunları haricinde motor kaporta olarak diğerlerinden iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsa.
  • Aveo sedan bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşı eksilemişler, fakat Fabia'da iyidir. Kronik sıkıntısı pek yoktur. Direksiyon pompası açı sensörü ve 101bglik 1.4 Motorlarda keçelerden yağ kaçırma problemi var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Fiat Egea- Hyundai i20 ?
    6 yıl önce açıldı
    Opel corsa
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temmuz ayinda aldim, 12 agustos'ta yazdigim asagidaki mesaj hala gecerli:

citroen c2 'lere bir bakin.

sadece yaz doneminde kullanmak icin araca ihtiyacim oldu, gayet temiz, 2005 model dizel bir araci 18500'e aldim. her bindigimde iyi ki almisim diyorum.

son yakit aldigimda (yol bilgisayari degil tam depo doldurarak hesap ettim) 59 tl'ye 377km yapmisti, ki 15 kurus civari eder. bunun cogu sehir disi, ama klima hep acik ve yol musaitken 130-160 km/s bandinda kullanildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Arkadaşı eksilemişler, fakat Fabia'da iyidir. Kronik sıkıntısı pek yoktur. Direksiyon pompası açı sensörü ve 101bglik 1.4 Motorlarda keçelerden yağ kaçırma problemi var.

Hocam benzinli 100 bin km civarında bir fabia çok sıkıntı çıkarır mı?

• Model yılına bağlı hocam. 250.000 km yaptım Fabia ile. Sıkıntı çıkarmadı. Ama temiz bakılmış Lpg'si düzgün bağlanmış bir bir Fabia hiçbir sıkıntı çıkarmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Arkadaşı eksilemişler, fakat Fabia'da iyidir. Kronik sıkıntısı pek yoktur. Direksiyon pompası açı sensörü ve 101bglik 1.4 Motorlarda keçelerden yağ kaçırma problemi var.

Zaten o sorunlardan bahsediyorum.3 sene tdi kullandim biraz fikrim var arac hakkinda.ayrica swich arizasi ve on cam halatlari arizasi da kroniktir.o soylediginiz direksiyon arizasini da yasadim.ama fabialari seviyorum neeedense bana fabialar guven veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aveo kullanıcısıyız.Bu fiyata saydıginız araçlar içinde en düşük km ve en yüksek model büyük ihtimal aveo olacaktır. Alacaksaniz da 1.4 alın,1.2 doluyken rampalarda zorluyo.Onun dışında yağını benzinini koy git.Ayrıca dikkat ettiyseniz çoğu temiz kullanilmiş araclardir.kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Hocam aveo kullanıcısıyız.Bu fiyata saydıginız araçlar içinde en düşük km ve en yüksek model büyük ihtimal aveo olacaktır. Alacaksaniz da 1.4 alın,1.2 doluyken rampalarda zorluyo.Onun dışında yağını benzinini koy git.Ayrıca dikkat ettiyseniz çoğu temiz kullanilmiş araclardir.kolay gelsin.

Hocam bende aveo almayı düşünüyorum ama bu fiyata yeni kasa aveo yok sadece eski kasa var. Siz hangi kasayı kullanıyorsunuz? Ne kadara Aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizimki ilk kasa sedan 20 ye almıştık 2014 başında. Ama ilk kasa araçta beklentilerini karsilayacaktir. Dedigim gibi ozellikle km konusunda digerlerinde onde çoğu satılık aveo.Ayrıca söylemeyi unutmuşum se veya ls paket diğeri boş biraz.

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    aveo bakıoyrumda bende hangisini onerirsiniz bi model olarak soylermisiniz benimde maddi durumum eski kasayı almaya yeter ancada
  • Hocam alabiliyorsanız 2009 ve sonrası alın onların motorları daha yeni ve güçlü.Onun dışında modeller arası bildiğim bir fark yok(eski kasa için)

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    benim kafamda 2006 model var paramız ona yetiyor sıkıntı olmaz heralde yeni kasay
  • Aveo alıcaksanız kesinlikle hatchback olsun sedandan uzak durun.Euro ncap da 1.5 yıldız alması çok hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexicanDrugLord -- 6 Eylül 2015; 13:29:18 >
  • Hocam 2006 olursa da 1.4 olsun diğeri 72 bg güçsüz kalabilir.

• Bende corsa ve getz arasında kaldım.Geçen ay Getz aldım.

2005 model 110.00 km'de full orjinal boya değişen kesinlikle yok.BRc lpg var.21 bine aldım.Açıkcası bu paranın arabası değil fakat sırf orjinal diye verdim yoksa 19 dan fazla etmez.

Daha önceki aracım grande puntoydu.Puntoya göre kalitesi ve performansı düşük,Ama şehir içinde oldukça seri.

Bu paralara alınabilcek mantıklı araçlardan birisi bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.