Şimdi Ara

sirion,palio speedgear,ibiza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 10-15000 ytl bi bütçe var bu üç araç arasında kaldım.

önerilerinizi bekliyorum...(sirion 2003-2004,palio 2002-2004,ibiza 2001)

bide sizinde bildiğiniz küçük otomatik ve biraz donanımlı araç varsa yazarsanız sevinirim(klima,abs,airbag)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgen83 -- 31 Temmuz 2008; 3:02:15 >

• Palio dıycem.sirionda motoru cok canlı sıırn ama dıreksıyonu cok asagıda boyun 180yukarıysa sıgamazsın bıde 2.el olu yedek parca problem olabılır.
    Sadece 3arasında 2004palıo sahıbı olarak sorun yasamadıgım ıcın palio
  • bu 3 araç içinde ben seat ıbıza derim.önceden ben de bir forum açmıştım.ıbıza - polo-fabıa-corsa-grande punto arasında kalmıştım.görüntü,tasarım olarak ıbıza diğer ikisinden dahaiyi.ikinci elde ise palıo daha iyi ama seat vw kalitesi var.
  • saolun arkadaşlar
  • [:)
    quote:

Orjinalden alıntı: rational

bu 3 araç içinde ben seat ıbıza derim.önceden ben de bir forum açmıştım.ıbıza - polo-fabıa-corsa-grande punto arasında kalmıştım.görüntü,tasarım olarak ıbıza diğer ikisinden dahaiyi.ikinci elde ise palıo daha iyi ama seat vw kalitesi var.

arkadas 2001model seat demıs oyılda seat vosvosamı baglıydı.ayrıca VW kalıtelı kım demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAJAY

[:)
    quote:

bu 3 araç içinde ben seat ıbıza derim.önceden ben de bir forum açmıştım.ıbıza - polo-fabıa-corsa-grande punto arasında kalmıştım.görüntü,tasarım olarak ıbıza diğer ikisinden dahaiyi.ikinci elde ise palıo daha iyi ama seat vw kalitesi var.

arkadas 2001model seat demıs oyılda seat vosvosamı baglıydı.ayrıca VW kalıtelı kım demiş

Ben diyorum mesela...

• quote:

quote:

VW Seat'ı 90'larda aldı kardeş.

• söz konusu ekonomi ise sirion al gitsin derim diğer iki otomobildende, en az %30 daha az yakarsın, hiçbir parça sıkıntısı yoktur arıza çıkardığıda pek görülmez, idare maliyetleri düşük,performans ve donanım yüksektir, arabanın temizi ve uygun fiyatlı olanını satmak hiç zor değil sevenler ve bilenler alıyor, üç hafta önce kuzenime almak için bursadan ankaraya gittik düz vites, seneye kısmetse babamada otomatik düşünüyoruz. Diğer iki araç performans beklentin varsa karşılayamaz. 3-5 yıl kullanırsan ekonomik olması nedeniyle edebileceğin tüm maddi zarar ihtimallerini fazlasıyla çıkartabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

quote:

Ben diyorum mesela...

Bana görede degil ne olacak şimdi 2008 model araca 10yıllık 1.6 8v motoru koyuyor hala ayıp ya

• 2009'da kaldıracaklar,merak etme sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof2150

söz konusu ekonomi ise sirion al gitsin derim diğer iki otomobildende, en az %30 daha az yakarsın, hiçbir parça sıkıntısı yoktur arıza çıkardığıda pek görülmez, idare maliyetleri düşük,performans ve donanım yüksektir, arabanın temizi ve uygun fiyatlı olanını satmak hiç zor değil sevenler ve bilenler alıyor, üç hafta önce kuzenime almak için bursadan ankaraya gittik düz vites, seneye kısmetse babamada otomatik düşünüyoruz. Diğer iki araç performans beklentin varsa karşılayamaz. 3-5 yıl kullanırsan ekonomik olması nedeniyle edebileceğin tüm maddi zarar ihtimallerini fazlasıyla çıkartabilirsin.

kaça aldınız kardeş sirionu
  • 2003+ cliolara bak istersen. Privielege ya da Dynamique donanımlılarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HazzaR -- 10 Ağustos 2008; 0:35:30 >
  • ibiza kalite
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.