Şimdi Ara

Account hakkınd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kredi kartım ile oyunu aldım battle.netten iyi güzel başladım oynamaya Ah açık skeleton kingide geçtim 2-3 görev yaptım ondan sonra oyundan dc etti ve karakterim guest passtaki karakterler gibi ah kapalı oyuna girmiyo skeleton kingi geçtim diye sonra blizzard bana mail atmış

Greetings,

This notice is being sent to inform you that we were unable to successfully complete your recent purchase on the Blizzard Store. The charge for that item on your order was not finalized.

Since we could not fully authorize this item’s purchase, it has now been deactivated. If it was applied to a play account, it will no longer appear, and the account will be left in the state it was in previously.

For any questions about Blizzard orders or your Blizzard Account, please find the contact information for our Blizzard Billing and Account Services department athttp://us.battle.net/support/en/article/contact

We thank you for your patronage and your patience in this matter.

Param kredi kartına geri döner mi sizce?

• up
  • Büyük ihtimalle ödemenizde sıkıntı olmuş ve alım tamamlanamamış gibi duruyor.

Başka bir kredi kartından deneyin.

Ödemenizin geri dönüşünü de internet bankacılığından takip edin,
    Eğer hesabınızdan veya kartınızdan para çıkışı olmuş ve geri ödeme yapılmamışsa Blizzard'a not düşün meseleyi.

Eğer para çıkışı yoksa zaten geri dönüşü de olmaz :)
  • Para çıkışı olmuş ticket atmam gerekiyor sanırım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    WoW Game Time Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.