Şimdi Ara

Asp.net Machine Account şifre öğrenme (acele)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize Kolay gelsin arkadaşlar olayıma geçiyim bilgisayarda şifre kırmaya çalışırken çok büyük bir yanlış yapıp administrator hesabımı standart kullanıcıya çevirdim ve artık ne program yüklüyorum ne yönetici ayarlarını yapabiliyorum internet oyun program çalıştırma sadece bu üçünü yapabiliyorum ne olur bir yardım edin şu meretin şifresi ney nasıl halledilir kapatılır disable edilir ne olur bi yardımcı olun FORMAT HARİÇ bulandan Allah razı olsun 1 haftadır yapmaya çalışıyorum bot cd si yaptım olmadı iso yaptım yine olmadı ne olur tabiri caizse ot gibi bilgisayar kullanıyorum cd den bir şey yüklenmiyo bi el atın lütfen

• hadi beyler kimse yokmu yaaa upupupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thewalbed34

hadi beyler kimse yokmu yaaa upupupup

Selam
    Ya yeniden Administrator hesabı oluşturun, ya da sistemin doğru çalıştığı zamana geri yükleyin.

Neden mevcut şifreyi kırmak istediniz? Veya sisteminizi açabiliyor iseydiniz, Admin şifresini kırmak yerine değiştirerek bilgisayarı kullanabilirdiniz.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: Thewalbed34

hadi beyler kimse yokmu yaaa upupupup

Selam
    Ya yeniden Administrator hesabı oluşturun, ya da sistemin doğru çalıştığı zamana geri yükleyin.

Neden mevcut şifreyi kırmak istediniz? Veya sisteminizi açabiliyor iseydiniz, Admin şifresini kırmak yerine değiştirerek bilgisayarı kullanabilirdiniz.
    Kolay gelsin..

BAK KARDESIM SEN BENI YANLIS ANLADIN BİLGİSAYAR ŞİFRESİ KIRMAYI BOŞVER ORAYI SİLELİM UNUT GİTSİN DOSTUM ÖNEMLİ OLAN ASP.NET İN BİLGİSAYARDA HİÇ BİR ŞEY YAPMAMA İZİN VERMEMESİ YOKSA BENDE BİLİRDİM HESAP AÇMAYI EĞER İZİN VERSEYDİ BURDA İŞİM NE ?

• Thewalbed34 T kullanıcısına yanıt
    Var Var!!! Bnim sorunumda senin gibiydi asp.net machine account diye bir kullanıcı açılmıştı.Hatta 2 Dk ÖNCE hallettim sorunu. Çözümünü tüm forumlarda aradım bulamadım. Kendim denemeye kaltım.

Çözümü Şu; Öncelikle ''Denetim Masası''ndan ''Kullanıcı Hesapları''na giriyoruz. Orada bahsettiğim (''asp.net machine account'') Diye bir oturum var. O oturuma tıklıyoruz. Hesapı kaldır diyoruz. Şifre falan sormuyo. Kaldırınca işlem tamam.

BAŞKA YOLU YOK...

Bakın sırf sizin için donanım habere üye oldum. Bunları yazdım kıymetimi bilin.
    Teşekkür için facebook sayfamızı begenmenizi rica ederim...https://www.facebook.com/WolfteamTakipcileri?ref=ts&fref=ts @Thewalbed34

• bilgisayırana ilk başta bir şifre koy sonra bu adam yaptıklarını yaphttps://www.youtube.com/watch?v=wdiKLmxsRiM sonrada yeni admin hesabı açıcaksınhttps://www.youtube.com/watch?v=vCWWoO6FHz4 bu adam anlatmış yardımcı olabildiysem ne mutlu bana daha yeni yaptım 1 aydır uğraşıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.