Selam Arkadaslar Accounttan Char silinmiyor değilmi? bi char acmaya kalktım. hata verdi ve orada bozuk bi char oldu yeni charda acamiyorum. nedende onu silemiyorumda bi fikri olan varmi?
Ewt Charlar Silinmiyor.İyide yapmışlar alkoc gibi bi charın olcak yanlıslıkla delete bi bascan hayatım kararır.
hatalı char acmasinin ve hata vermesinin sebebi senin char acarken id: kismina TÜRKÇE KARAKTER YAZMANDIR. turkce karakter kabul etmez ve bu yuzden hata verir.
sacma.nickimde ve id adımda hicbi turkce karakter olmamasına ragmen bi kere yanlislikla bastım ve bu ozellik kapali durumdadır tarzi mesja cikti
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
hatalı char acmasinin ve hata vermesinin sebebi senin char acarken id: kismina TÜRKÇE KARAKTER YAZMANDIR. turkce karakter kabul etmez ve bu yuzden hata verir.
quote:
Orjinalden alıntı: Gryphon
Ewt Charlar Silinmiyor.İyide yapmışlar alkoc gibi bi charın olcak yanlıslıkla delete bi bascan hayatım kararır.
hayır öle olmuo charı silmek için bi no var onu bilmen lazım oda öldükten sonra öldüren canavarın yanında kırmızı harflerle yazıo ama tam olarak bilmiom....
ChAr HErAlDe SiLiNmİyO:)
char silme kapalı sadece premiumlar bi resmi ko maili var ona silmek istediğini belirtiyor o şekilde siliyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme